Oldalsáv

Akciós bútorok

Akciós ágyaink  széles választékban  megtalálhatóak és egész évben folyamatosan megújulnak.  

 Szinte minden termékkategóriából találhatóak akciós bútorok. Az akcióink nagyon széles skálán mozognak. gyakran előfordul,hogy egy-egy terméket egész évben akciósan tudunk adni. Természetesen a legtöbb esetben csak egy adott időszakban fut az akció, de gyakran fordul elő, hogy a nem akciós termékeink alapáron is megfizethetőbbek mint más cég akciós termékei.  

  A legtöbb esetben az akciós termékek árából, már további engedményeket nem tudunk adni, még akkor sem ha valaki több ágyat rendel, mondjuk akár 2-10 db-ot, vagy ha valaki már visszatérő állandó vásárlónk. Természetesen mindent elkövetünk, hogy ebben az esetekben is maradéktalanul meglegyenek elégedve az áruházunk nyújtotta termékekkel, szolgáltatásokkal, árakkal. 

  Akcióink között leggyakrabban megtalálható 10-20 típusú franciaágy, 5-6 fajta heverő és sarokülő, valamint 8-10 féle kanapé. Az akciók között általában a sztenderd méretű ágyak szerepelnk legtöbbször, ez egyedi méretű és a valmilyen kategóriába tartozó termékek ritkábban kerülnek be az akciós körbe.