Oldalsáv

A kedvezmények felhasználása, szabályai, leírása

Legyen Ön is kedvezményfaló, halmozza kedvezményeit és a megfelelő időben váltsa be

Az áruházunkban vásárlók igen sokféle kedvezményben részesülhetnek, ha figyelmesen böngésznek.  Állandó jelleggel lehet kupont igényelni a kuponvadászat keretében, amihez pár kérdés megválaszolása után lehet hozzájutni. Regisztrált visszatérő vásárlóink hűségpontokat kapnak, amiket bármikor beválthatnak egy következő vásárlás alkalmával.

Akcióink sok mindenre kiterjednek, így magára a termékre valamint a szállításokra is. Akcióink és kedvezményeink összevonhatóak, így lehetséges hogy egy akciós ágyat  ingyen szállítással kaphat meg úgy, hogy közben érvényesítette a kuponját, és jóváírásra kerültek korábbi hűségpontjai. 

Az akciók, hűségpontok és a kuponok részletes szabályairól, értékeiről és a beváltás jogosultságáról, a megfelelő menüpontok alatt tájékozódhatnak. 

Akciók

Milyen akciós bútorokat talál most a webshopunkban?


Nézze meg mindet, válasszon akciós szövet összeállításainkból!


Kiváncsi vagyok az akciókra...

Kuponok

Legyen Ön is kuponvadász!

 

Használja kuponjainkat a még jobb árakért! Figyelem nem jár mindenkinek a kupon, olvasson utána részletesebben!


Hogyan kaphatok kupont?

Hűségpont

Mi jutalmazzuk hűséges vásárlóinkat

Regisztráljon oldalunkon és gyűjtse a hűségpontokat! Használja fel őket egy későbbi vásárlása során...


Hogyan számolódnak a hűségpontok?

Ingyenes és kedvezményes szállítás

Szállítási díjainkat a szállítási információk alatti menüben találják. Ezekhez a tarifákhoz képest gyakran sokkal kedvezőbb áron szállítjuk házhoz bútorát. Ha kettő bútort vásárol azonos címre, akkor automatikusan 10% kedvezményt, ha három bútort vásárol egy címre akkor automatikusa 20% kedvezményt kap a szállítási díjból.  Amennyiben háromnál több terméket vásárol akkor kérésére egyedi szállítási díjat kalkulálunk. 

Ha bármelyik termékünknél meglátja a kép jobb sarkán az ingyen szállítás feliratú kisteherautót, akkor a választott bútorát INGYEN SZÁLLÍTJUK AZ ÖN LAKÁSÁHOZ.

Szállítási Információk

Fizetési kedvezmény

Megrendelését fizesse utalással, és a bizalmát mi jutalmazzuk!

Megnézem mit jelent a fizetési kedvezmény..