Oldalsáv
Bútor és szövet kereső

Szűrők
Bruttó ár
114799Ft - 188701Ft
Akciós / Új
(2)
Összehasonlítás
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Ágykeretek

Általános termékleírás

A nonstop bútor webáruház legújabb termékei a matracos franciaágykeretek.

Ágykereteink egy kivételével mind ágyneműtartósak és ívelt edzett farugósak. Edzett farugós ágyaink kényelmi szempontból magasan túlteljesítik a piacon általánosságban kínált ágyrácsos ágyakat. Ezek a más cégek  által forgalmazott ágyrácsos ágyak az ívelt farugósnak az egyszerű olcsósított koppintása mely soha nem fogja azt a kényelmet nyújtani, csak látszatra hasonlít. (Körülbelül mint egy autó, lengéscsillapító nélkül, merev rugózás nélküli!)

Ágykereteink oldal elemei, fejvégei és minden külső eleme vastag szivacsozottan kárpitozott. Így nem érheti az a kellemetlenség mint a bútorlapos ágykereteknél, melyek egyébként dekoratívak, de roppant balesetveszélyes és fájdalmas ha az ember belerúg, nekimegy.

 Jelenleg több fajta típust tudnak rendelni. Ezeknek a közös jellemzői, hogy kifogástalan minőségben készülnek, dekoratív megjelenésük az igényesség és a szépség érzését sugározzák felénk. A kifogástalan  külső mellett számtalan előnye van ezeknek az ágykereteknek a hagyományos franciaágyakkal szemben.

Könnyen szállíthatóak, szűk folyosókon, lépcsőkön nem gond a közlekedés mivel elemes lapra szerelt. Összeszerelése rövid időt vesz igénybe, és aki gyakorlatias az önmaga is meg tudja oldani. 

Az egyes ágyaknál nagyon sok a hasonlóság, de a tulajdonságai és méretei eltérhetnek egymástól, ezeket megismerheti a konkrét termék leírásokban.

 

Mutass többet
Találatok száma: 2
Rendezés:
Megjelenítve: