Oldalsáv

Tisztelt Érdeklődő / Vásárló!

Cégünk egy családi vállalkozás, mely 1997-ben indult egyéni vállalkozói formában, mely az idő múlásával társas vállalkozássá alakult. Fő profilunk az ülő és fekvő bútorok gyártása, a famegmunkálástól indulva a kárpitozáson át, egészen a bútor leszállításával bezárólag. 

Cégünk kis- és nagykereskedelmi partnereket, magánvásárlókat, viszonteladókat egyaránt kiszolgál, és távolságtól függetlenül az ország minden pontjára eljuttatjuk termékeinket. Cégünknél átlagosan 45-50 fő dolgozik. A nálunk dolgozó asztalosok, kárpitosok, rakodók, gépkocsi vezetők mind kiválóan képzett szakemberek, melyek között sokan vannak akik már több mint egy évtizede itt dolgoznak, köszönhetően a családias hangulatnak és a folyamatosan kiszámítható munkának, melyet eddig még ebben a nehéz vállalkozói környezetben is tudtunk biztosítani. Reméljük, hogy ezután is így lesz ez az Önök segítségével. A bútorok cégünk nyíregyházi gyártó üzemében készülnek, innen kerülnek átszállításra  bemutatótermünkbe, valamint vásárlóinkhoz, amit saját tehergépjárművekkel, vagy futárszolgálattal tudunk teljesíteni a lehető legrövidebb idő alatt.

A nagyon sok hasonló nevű, formájú és kétes minőségű bútorok miatt, cégünk levédette a Nonstop Bútor márkanevet, hogy ezzel Ön mint vásárló, bármikor különbséget tudjon tenni az általunk készült termékek és más termékek között. Keresse bútorainkon a Nonstop Bútor emblémáját, mely egyben webáruházunk LOGO-ja is.

Kérjük tesztelje oldalunkat, adjon hangot véleményének, írja meg kérdéseit a bútorokkal kapcsolatban, vagy tegyen észrevételeket az áruház működésére, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön az aktuális akcióinkról.

Kellemes böngészést és jó vásárlást kívánunk!

Üdvözlettel:
A Nonstop Bútor csapata

Magyar termék

A B&A Trade Kft., a nonstopbutor.hu tulajdonosa egy 100% Magyar tulajdonú, kizárólag Magyar bútorokat gyártó és forgalmazó vállalkozás. Fontosnak tartjuk a Magyar értékeket, a minőségi alapanyagokat és a minőségi készterméket is.