Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 167


Az összes blogbejegyzés látható

A harmonikus szobáért: szobabútort ízlésesen

Lakásátalakítást tervez? Még nem tudja, hogy milyen legyen a szobák hangulata, uralkodó színe, de lassan ideje lenne megrendelni a szobába illő szobabútort? Akkor beszéljük át, hogy milyen szobába mit érdemes választani!


A szabványméret, avagy az ágykeret, ami 160x200-as

Kész a hálószobája, de nem igazán tudja, hogy mekkora ágykeretet válasszon, amin kényelmesen elférnek ketten is? Ma bemutatjuk a legnépszerűbb darabokat egy- és kétszemélyes vonatkozásban is. Maradjon velünk, és ismerje meg a legnépszerűbb méretű ágykereteket, mint amilyen a 160x200-as!


Mindenkinek kell kanapé és fotel!

Minden lakás elengedhetetlen eleme egy jó minőségű ülőgarnitúra, hiszen a nappali kulcsfontosságú a legtöbb ember életében. Éppen ezért mindenképp megfontoltan kell dönteni, hogy milyen kanapét és fotelt választunk magunknak!


Dekoratív és még hasznos is: az ágyneműtartó

Nagyanyáink idejében óriási divatja volt az ágyneműtartónak, mint bútornak, így minden háztartásban jelen volt. Hiszen szükség is volt rá, és egy igazán szép darab az egész otthonnak díszére vált. Nézzük meg, hogy napjainkban hogyan is állunk hozzá!


Mi is az az állítható ágy?

Önnek is okozott már fejtörést az állítható ágy kifejezés? Hiszen hogyan is kell ezt elképzelni? Állítható a mérete, mint néhány különleges ágynak, így évekig jó választás, vagy éppen a hát- és fejrésze állítható, mint egy kórházi ágynak? Hol van az igazság?


Hatékony ülőgarnitúra-tisztítás

Ismerős probléma, amikor azon dilemmázunk, hogy hogyan is lehetne kiszedni azt a kávéfoltot a kanapéból vagy épp a csokis tenyérlenyomatot a karfáról? Ebben az esetben sokan különböző vegyszerekhez nyúlnak, vagy pedig otthoni praktikákkal kísérleteznek. Igen ám, de hogyan lesz hatékony az ülőgarnitúra-tisztítás?


Honnan tudhatjuk, hogy melyek a legjobb matracok?

Úgy érzi, hogy bár matractesztek tömegével találkozik az interneten, de mégsem az igazi, és nem találja köztük azt, ami igazán az ön igényei szerint készült el, akkor inkább válassza ki a saját elvárásainak megfelelőt. Lássuk, hogy mit is tudnak a legjobb matracok!


Az ágytakarók megfelelő tisztítása házilag

Az ágytakaró egy rendkívül hasznos találmány, hiszen nappal segít elrejteni az éjszaka nyomait, és emellett pedig megóvja az ágyneműt a portól és egyéb szennyeződésektől. Azért azt sem hagyhatjuk ki, hogy az ágytakarók is rendszeres tisztításra szorulnak a megfelelő higiénia miatt. Ezt van, hogy otthon is el tudjuk végezni, de...


Milyen esetekben keresik az ágyazható sarokkanapét?

Mit is jelent vajon az ágyazhatóság fogalma? Egy olyan kanapé tulajdonságát, ami teljes értékűen helyettesíti az ágyat a pihentető éjszakai alvás esetén? Igenis, meg nem is, mivel az ágyazhatóságon kívül függ még egyéb tényezőktől is, hogy az adott ágyazható sarokkanapé vagy hagyományos kanapé megfelel-e a kívánalmaknak.


Milyen kedvezményekkel kaphatóak nálunk az ágyak?

    • nonstop logo kicsi
Minden webáruház számára fontos, hogy a náluk vásárlóknak különböző megbízható és állandó kedvezményekkel szolgáljanak. Hiszen valljuk be, mindenki sokkal szívesebben vásárol ott, ahol tudja, hogy számít a hűsége. Lássuk, hogy nálunk milyen akciók várják ágyak és más tartozékok vásárlása esetén!


A legfőbb kérdések sarok-ülőgarnitúra választás előtt

Mikor úgy érezzük, hogy ideje lecserélni a meglévő sarok-ülőgarnitúrát, vagy épp beszerezni az elsőt a lakásba, akkor rengeteg kérdés fogalmazódik meg a fejünkben. Ma összefoglaljuk a legfontosabb és legnépszerűbb kérdéseket.


Miért különleges a kihúzható sarokkanapé?

Már maga a sarokkanapé választása is egy meglehetősen jó döntés, hiszen rengeteg előnnyel rendelkezik. Ha pedig ez egy kihúzható sarokkanapé, akkor azzal garantáltan jól járhatunk. El is mondjuk, hogy miért.


Melyik a jobb: L vagy U alakú sarokülő?

    • rio sarok mályva
Mindkét típussal foglalkoztunk már részletesebben, így most összehasonlítjuk, hogy melyik sarokgarnitúra hova előnyös, és mikor jó az L és mikor az U alakú sarokülő. Olvasson tovább, ha Ön is épp vásárlás előtt áll!


A vendégágy ezer arca

Vendégség várható, de gondban van, mert nem tudja őket hova fektetni éjszakára? Sokaknak okoz ez problémát, mivel évi 1-2 alkalomért nem szívesen tartanak fenn egy külön szobát fekhellyel. Éppen nekik való megoldás a vendégágy vagy a kanapé vendégágy funkcióval.


Egy személynek is tökéletes: mini sarokkanapé

    • monaco sarokülő főkép
Sokan nem tudják, hogy milyen kanapét válasszanak, ha egyedül élnek, mivel semmi szükség a nagyobb garnitúrára, de valami mégiscsak kell. Lássuk, hogy mi a jó megoldás, a hagyományos vagy épp a mini sarokkanapé?


Az U alakú kanapé védelme

    • monaco u vil szürke fehér
A kanapé elhelyezése nagyon sokat változtathat a lakás és a szoba hangulatán, így nagyon alaposan át kell gondolni, hogy milyen típust és hova szeretnénk tenni. Persze minden család számára más a komfortos, így mindig az egyéni igényeket kell előtérbe helyezni. Lássuk, hogy kinek praktikus az U alakú kanapé, és...


Szivacsmatrac – vegyük vagy sem?

    • matrac ale wera
A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás elengedhetetlen az egészséges élethez. Míg kipihenten egy türelmes és jó szülők, vagy épp munkaerők vagyunk, addig kialvatlanul ez már korántsem igaz. Éppen ezért ma megnézzük, hogy milyen szivacsmatracot érdemes venni, valamint, hogy jó választás-e egyáltalán.


Ágyazható sarokülő – a hétköznapok hőse

Rengeteg cikkünkben foglalkoztunk már az ágyazhatóság fogalmával és azzal, hogy mitől jó egy fekhely. Mégis, az ágyazható sarokülő lehetősége nem igazán került elő. Ma ezzel a bútorral foglalkozunk, hogy mindenki megtudhasson néhány érdekességet róla.


A bonellrugónak leáldozott

Bonellrugós matracot venne? Ha ránk hallgat, nem teszi, mivel ma már százszor, ezerszer praktikusabb és modernebb lehetőségek állnak a rendelkezésére! Ismerjük meg a bonellrugó felépítését, kedvező tulajdonságait és hátrányait.


Mitől lesz hívogató egy gyerekbútor?

Itt az ideje, hogy a rácsos ágyat megszüntessék, és a gyermek átkerüljön a babaágyból egy igazi gyerekágyba? Bár a szülők egy jelentős része fél ettől a folyamattól, nem kell, hogy ekkora traumát okozzon ez a család bármely tagjának. Lássuk, hogy mi az, amit megtehetnek annak érdekében, hogy igazán vonzó...