Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 193


Az összes blogbejegyzés látható

Egyszemélyes fotelágy elhelyezése a lakásban

Akár minigarzon, akár 100 nm, egy egyszemélyes fotelágy mindig jól jöhet a lakásba. Hogy miért? Nappal egy meglehetősen hasznos kis bútordarab, éjjel pedig akár vendégágyként is funkcionálhat. De vajon melyik helyiségben miért jó?


Matracfolttisztítás néhány lépésben

A többség hetente, kéthetente cseréli az ágyneműhuzatot, hogy mindig megfelelő legyen és friss. Igen ám, de vajon alatta a matracot milyen gyakran érdemes tisztítani? Nem is gondolnánk, hogy milyen sokféle és mekkora mennyiségű testnedv kerül rá a mindennapok során. Lássuk, hogy mit tehetünk matracfolttisztítás tekintetében.


Milyen egy jó felnyitható ágyneműtartós ágy?

Úgy érzi, hogy eljött az ideje annak, hogy beszerezzen néhány igazán praktikus kelléket a hálószobájába? Lehet, hogy csak egy kis változatosság az, amire vágyik, mégis érdemes alaposan átgondolni a lehetőségeket, például hogy milyen jó választás lehet egy felnyitható ágyneműtartós ágy.


Modern stílusú nappali bútor

Önnel is előfordult már, hogy mikor belépett egy nappaliba, szinte azonnal érezte, hogy ez egy nagyon modern stílusú helyiség? Mivel magán viselte a stílus jellemzőit, így szinte azonnal világossá vált, hogy mit is lát? Ebben az esetben nem áll távol Öntől a nappali bútor stílusa, tehát maradjon velünk, hogy...


Hova jó választás a design sarokkanapé?

Egy sarokkanapé nagyon sokszor mentheti meg a kellemetlen helyzetet, hiszen van elég ülőhely általa, így senkinek nem kell állnia. Egy nagyobb baráti társaság esetén is kifejezetten jó, akárcsak egy irodába is, hogy az ügyfelek kényelmesen várakozzanak. Lássuk, hogy hova is illik egy design sarokkanapé!


Mikor illik a nappaliba ágy?

A kérdés maga meglehetősen kétértelmű, amire a válasz többféle szempontból is megközelíthető. Hiszen a nappali a lakás lelke, ahova mindenképp illik valamilyen ágy.


Honnan tudhatjuk, hogy milyen az a balos kanapé?

A legtöbb ember számára közel sem világos a kérdés, hogy egy adott sarokgarnitúra vajon milyen irányú. Előfordul, hogy egy adott darabra valaki az mondja, hogy ez jobbos vagy épp balos kanapé. De vajon hol van az igazság?


Honnan tudjuk, hogy melyik a megfelelő matrac hátfájásra?

A derék- és a hátfájás manapság szinte már népbetegség. Majdnem gyakoribbak, mint a különböző allergiák, hiszen a lakosság 60-70 százalékát érintik. Hogy ez minek köszönhető, az persze már tökéletesen egyéni, hiszen akadnak különböző szervi eredetű megbetegedések, csakúgy, mint a kényelmetlen, helytelen pihenésből adódóak. Lássuk, hogy mit is tehetünk ez...


Honnan tudjuk, hogy melyik a megfelelő matrac hátfájásra?

A derék- és a hátfájás manapság szinte már népbetegség. Majdnem gyakoribbak, mint a különböző allergiák, hiszen a lakosság 60-70 százalékát érintik. Hogy ez minek köszönhető, az persze már tökéletesen egyéni, hiszen akadnak különböző szervi eredetű megbetegedések, csakúgy, mint a kényelmetlen, helytelen pihenésből adódóak. Lássuk, hogy mit is tehetünk ez...


Mit tehet, ha recseg az ágy?

Az ágy recsegése nagyban hozzájárulhat a kialvatlansághoz, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy kevés rosszabb dolgot tudunk elképzelni. Ha Önnel is előfordult már, hogy felébredt, mert a partnere a másik oldalára fordult, akkor nagyon jól tudja...


Milyen matracot válasszunk a pihentető alváshoz?

Bármennyire is közhelyes a megállapítás, de tény, hogy az életünknek nagyjából az egyharmadát ágyban, párnák között töltjük. Éppen ezért létfontosságú, hogy képben legyünk azzal, hogy milyen matracot válasszunk. Lássuk, hogy mit kell tudni a pihentető alvásról és a jó matracokról!


Melyek a klasszikus bútorok a nappaliba?

Lakásfelújításban gondolkodik? Újra szeretné tervezni a látképet a praktikum és a klasszikus nappali bútorok jegyében? Semmi akadálya, hiszen ma már minden megvalósítható, amit csak el tud képzelni. Mivel a klasszikus az örök divat, így nem kell attól félni, hogy 2 év múlva már egy ódivatú és unalmas nappalija lesz....


A harmonikus szobáért: szobabútort ízlésesen

Lakásátalakítást tervez? Még nem tudja, hogy milyen legyen a szobák hangulata, uralkodó színe, de lassan ideje lenne megrendelni a szobába illő szobabútort? Akkor beszéljük át, hogy milyen szobába mit érdemes választani!


A szabványméret, avagy az ágykeret, ami 160x200-as

Kész a hálószobája, de nem igazán tudja, hogy mekkora ágykeretet válasszon, amin kényelmesen elférnek ketten is? Ma bemutatjuk a legnépszerűbb darabokat egy- és kétszemélyes vonatkozásban is. Maradjon velünk, és ismerje meg a legnépszerűbb méretű ágykereteket, mint amilyen a 160x200-as!


Mindenkinek kell kanapé és fotel!

Minden lakás elengedhetetlen eleme egy jó minőségű ülőgarnitúra, hiszen a nappali kulcsfontosságú a legtöbb ember életében. Éppen ezért mindenképp megfontoltan kell dönteni, hogy milyen kanapét és fotelt választunk magunknak!


Dekoratív és még hasznos is: az ágyneműtartó

Nagyanyáink idejében óriási divatja volt az ágyneműtartónak, mint bútornak, így minden háztartásban jelen volt. Hiszen szükség is volt rá, és egy igazán szép darab az egész otthonnak díszére vált. Nézzük meg, hogy napjainkban hogyan is állunk hozzá!


Mi is az az állítható ágy?

Önnek is okozott már fejtörést az állítható ágy kifejezés? Hiszen hogyan is kell ezt elképzelni? Állítható a mérete, mint néhány különleges ágynak, így évekig jó választás, vagy éppen a hát- és fejrésze állítható, mint egy kórházi ágynak? Hol van az igazság?


Hatékony ülőgarnitúra-tisztítás

Ismerős probléma, amikor azon dilemmázunk, hogy hogyan is lehetne kiszedni azt a kávéfoltot a kanapéból vagy épp a csokis tenyérlenyomatot a karfáról? Ebben az esetben sokan különböző vegyszerekhez nyúlnak, vagy pedig otthoni praktikákkal kísérleteznek. Igen ám, de hogyan lesz hatékony az ülőgarnitúra-tisztítás?


Honnan tudhatjuk, hogy melyek a legjobb matracok?

Úgy érzi, hogy bár matractesztek tömegével találkozik az interneten, de mégsem az igazi, és nem találja köztük azt, ami igazán az ön igényei szerint készült el, akkor inkább válassza ki a saját elvárásainak megfelelőt. Lássuk, hogy mit is tudnak a legjobb matracok!


Az ágytakarók megfelelő tisztítása házilag

Az ágytakaró egy rendkívül hasznos találmány, hiszen nappal segít elrejteni az éjszaka nyomait, és emellett pedig megóvja az ágyneműt a portól és egyéb szennyeződésektől. Azért azt sem hagyhatjuk ki, hogy az ágytakarók is rendszeres tisztításra szorulnak a megfelelő higiénia miatt. Ezt van, hogy otthon is el tudjuk végezni, de...