Oldalsáv
Bútor és szövet kereső

Szűrők
Bruttó ár
147344Ft - 234746Ft
Akciós / Új
(7)
Összehasonlítás
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Prémium franciaágyak

Általános termékleírás

A Prémium kategóriában Ágyneműtartós franciaágyak találhatóak, kivétel nélkül!

Ezen csoporton belül a termékleírás némileg eltérő.

A prémium  franciaágyak elegánsak, méltóság teljesek és tekintélyt parancsolóak, sokszor első látásra szerelem érzését keltik az emberben, mert szinte üzeni felénk, hogy vigyél haza hűséges ágyad leszek, mindent kibírok.

A prémium franciaágyainkat kettő méretben kínáljuk mégpedig :  200*160;   200*175. A méretek cm-ben értendőek. A pontos külső és belső méret a konkrét terméknél jelenik meg.

FONTOS: Az ágyak nagy külső méretekkel rendelkeznek, ezért a megrendelés előtt győződjön meg, hogy befér-e az adott szobába. A könnyebb lakásba való szállítás érdekében a Side, Enikő, Hilda, Dalton franciaágyak ágyneműtartóját kettő darabból készítjük. Ez a megoldás szerkezetileg és esztétikailag semmilyen hátrányt nem jelent az egy darabból készült ágyneműtartóval szemben.

Az ágyak ágyneműtartósak és a végéről nyílnak. Az ágybetét az ágyneműtartóba belezáródik, ezért némi vákuum keletkezik, ami miatt nagyobb erőt kell alkalmazni felnyitáskor. Ezt a vákuumot csökkentik a beépített szellőzők.

A fekvőfelület egy hatbordás fenyőkeretből és rétegelt lemez borításból áll, ami az ágy piacon páratlan.A fekvőfelületet öt féle párnázattal készítjük, ezek a következők: normál szivacsos, extra szivacsos (10 cm vastag, mi legalább ennek a választását ajánljuk!); ortopéd szivacsos; extra rugós; ortopéd rugós.

A fekvőfelületek csapolt vastag (70*45 mm) fakeretekből készülnek, speciális egyedül álló rétegelt lemez(4 mm) vagy 6 mm MDF lemez borítással ellátva. 

Az erős vázszerkezet miatt, minden korosztálynak és minden vállalkozásnak, intézménynek, szállásadónak, bátran ajánljuk, mert tartós strapabíró az ágy, főleg ha a matracok megválasztása a súlyhatárok betartásával történik.

Ezekről bővebben a hasznos információkban olvashat. Szövet és textilbőr kombinációja az egyik legjobb párosítás, amit saját maga állíthat össze és csak a képzelete szabhat határt. Használja szövetkeresőnket, ami sok száz variációt kínál és állítsa össze álmai hálószobáját.

Ezek a típusú franciaágyak nagyon speciális és tapasztalt szállítókat igényelnek, ezért mindenképpen figyelmükbe ajánljuk házba szállítási szolgáltatásunkat. Ha a prémium franciaágyak megsérülnek igen költséges a javításuk, mert legtöbbször csak a műhelyben lehet, ezért vissza kell szállítani hozzánk, ami jelentős plusz költség.

Ezért nagyon megéri ha megrendeli és ránk bízza a bevitelt, kérjük éljen vele.

Mutass többet
Találatok száma: 7
Rendezés:
Megjelenítve: