Oldalsáv
Bútor és szövet kereső

Szűrők
Bruttó ár
51998Ft - 67001Ft
Akciós / Új
(9)
Összehasonlítás
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Milleniumi heverők

Általános termékleírás

A Milleniumi heverőink csak adott szövetes kivitelben rendelhetőek, mindig a képeknek megfelelő módon és csak egy fajta méretben. Ezeknél a heverőknél nem lehetséges, hogy hosszabb, szélesebb vagy magasabb legyen. A milleniumi heverők vázszerkezete a normál heverőkhöz képes könnyebb kivitelű és idegen csappal készülnek.

Milleniumi heverőink kivétel nélkül mind ágyneműtartósak, mélységük 18 cm, natúr kivitelűek és a hosszú oldalról nyílnak.

Öt féle fekvőfelülettel rendelhetők. Ezek tulajdonságairól bővebben a hasznos információkban olvashat.

Az ágyak ülőmagassága 37-47 cm között változó, attól függ, hogy melyik, fekvőfelületet választja. Az árról, a határidőről keressen minket telefonon vagy e-mailben.

A többi kategóriás franciaágyaktól még a könnyített vázszerkezet különbözteti meg, mely csavarozott kivitelben, 7-8 bordával (70*24 mm) készül, de ez által semmilyen különbség nem vehető észre a stabilitásán. Az egyedi rétegelt lemez(4 mm), vagy 6 mm MDF lemezburkolat tölti be a teherhordó szerepet és a vékony de sűrűn bordázott csavarozott keretek képezik a fekvőfelületeket.

Ezt a termékcsoportot nem ajánljuk munkásszállók, felnőtt kollégiumok és  felnőtt szálláshelyek részére. Viszont gyerek és középiskolás kollégiumok, nővérszállások, nyugdíjas otthonok, apartmanok, ifjúsági táborokba, lakásokba  kiválóan alkalmasak ezek a típusú fekvőfelületek.

Ha ismeri a termék nevét használja szövet és bútor keresőnket.

Találatok száma: 9
Rendezés:
Megjelenítve: