Oldalsáv

Normál heverők

Általános termékleírás

Normál heverőink erősített vázszerkezetűek, hat bordás, csapolt kerettel készülnek, rétegeltlemez borítással, mely folyamatos használat mellett is, hosszú élettartalommal rendelkezik.

A Normál heverők mind ágyneműtartósak, a hosszú oldalról nyílnak.

Öt féle fekvőfelülettel rendelhetők ezek a következők: normál szivacsos; extra szivacsos; ortopéd gerincvédős szivacsos; extra rugós; ortopéd rugós. Ezek tulajdonságairól bővebben a hasznos információkban olvashat.

A Szövet választóban megtalálható bármelyik szövettel kérhető, ehhez segítséget nyújtanak a képgalériában található ágyak fotói. Vannak olyan heverőink, amelyek csak egy adott szövettel rendelhetőek, általában ezek csak akciós áron vehetőek meg.

Az ágyak ülőmagassága 35-60 cm között változó, attól függ, hogy melyik, fekvőfelületet választja, vagy melyik típusú ágyat választja. Ebben a heverők kategóriákban, mindenki megtalálja a sajtá ízlésének megfelelőt, akár fiatal, idősebb, alacsonyabb, magasabb vagy súlyosabb testfelépítésű. Ezért itt találhatóak magasított heverők, hosszú heverők, széles heverők, kéttámlás heverők, melyek nem csak a mindnennapi célnak, hanem a divatnak is megfelelnek.

Az árról, a szállítási határidőkről keressen minket telefonon vagy e-mailben.


Találatok száma: 17
Rendezés:
Megjelenítve: