Oldalsáv
Bútor és szövet kereső

Szűrők
Bruttó ár
58498Ft - 123201Ft
Akciós / Új
(31)
Összehasonlítás
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Normál heverők

Általános termékleírás

Normál heverőink erősített vázszerkezetűek, hat bordás, csapolt kerettel(70*45 mm) készülnek, rétegelt lemez (4 mm) vagy MDf lemez (6 mm) borítással, mely folyamatos használat mellett is, hosszú élettartalommal rendelkezik. 

A Normál heverők mind ágyneműtartósak, a hosszú oldalról nyílnak.

Öt féle fekvőfelülettel rendelhetők. Ezek tulajdonságairól bővebben a hasznos információkban olvashat.

A Szövet választóban megtalálható bármelyik szövettel kérhető, ehhez segítséget nyújtanak a képgalériában található ágyak fotói. Vannak olyan heverőink, amelyek csak egy adott szövettel rendelhetőek, általában ezek csak akciós áron vehetőek meg.

Az ágyak ülőmagassága 37-60 cm között változó, attól függ, hogy melyik, fekvőfelületet választja, vagy melyik típusú ágyat választja. Ebben a heverők kategóriákban, mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt, akár fiatal, idősebb, alacsonyabb, magasabb vagy súlyosabb testfelépítésű. Ezért itt találhatóak magasított heverők, hosszú heverők, széles heverők, kéttámlás heverők, melyek nem csak a mindennapi célnak, hanem a divatnak is megfelelnek.

Bátran ajánljuk minden intézménynek és a lakosságnak is, mert mindenhol megállja a helyét, különösképpen akkor ha a matrac választáskor betartják az ide vonatkozó súlykorlátot. 

Az árról, a szállítási határidőkről keressen minket telefonon vagy e-mailben.


Találatok száma: 31
Rendezés:
Megjelenítve: