Oldalsáv
Bútor és szövet kereső

Szűrők
Bruttó ár
113999Ft - 189431Ft
Akciós / Új
(24)
Összehasonlítás
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Modern franciaágyak

Általános termékleírás

A Modern kategóriában Ágyneműtartós franciaágyak találhatóak, kivétel nélkül!

Ezen csoporton belül a termékleírás némileg eltérő.

Ezek a franciaágyak a sportosság, fiatalosság érzését keltik az emberben, mert már első pillanatban mély nyomott hagynak a letisztult formák és különböző design-ok. 

A modern franciaágyaink közül: a München, Kiev,  Zumba, Stílus, ágyainkat három méretben kínáljuk mégpedig: 200*140; 200*160; 200*175.

Az Alfa, Celeb, Fitness, Fióna ágyainkat csak 200*160;  200*175 méretben készítjük. A méretek cm-ben értendőek. A pontos külső és belső méret a konkrét terméknél jelenik meg.

Az ágyak ágyneműtartósak és a végéről nyílnak. A fekvőfelület egy hatbordás fenyőkeretből és rétegelt lemez borításból áll, ami ezen a szinten egyedülálló. 

A fekvőfelületet öt féle párnázattal készítjük, ezek a következők: normál szivacsos, extra szivacsos (10 cm vastag, mi legalább ennek a választását ajánljuk!); Ortopéd gerincvédős szivacsos; Extra rugós; Ortopéd rugós.

A fekvőfelületek csapolt vastag (70*45 mm) fakeretekből készülnek, speciális egyedül álló rétegelt lemez(4 mm) vagy 6 mm MDF lemez borítással ellátva. 

Az erős vázszerkezet miatt, minden korosztálynak és minden vállalkozásnak, intézménynek, szállásadónak, bátran ajánljuk, mert tartós strapabíró az ágy, főleg ha a matracok megválasztása a súlyhatárok betartásával történik.

Ezekről bővebben a hasznos információkban olvashat. Szövet és textilbőr kombinációja az egyik legjobb párosítás, amit saját maga állíthat össze és csak a képzelete szabhat határt. Több száz fajta szövetből választhat, kombinálhat, viszont van olyan ágy amit csak fixen meghatározott szövet kombinációba kínálunk. 

Ha ismeri a termék nevét használja szövet és bútor keresőnket.

Mutass többet
Találatok száma: 24
Rendezés:
Megjelenítve: