Oldalsáv

Most nálunk az 50 a kedvenc szám!

Ha az alábbi:  Clean Ortopéd rugós matrac, Memory Plus matrac, Clean Light habszivacs matrac, Clean Ortopéd habszivacs matracaink közül bármelyiket választja, a kényelmes és pihentető alváson kívül még egy szuper dologgal is kedveskedünk Önnek!

Matracaink árából 50 % kedvezményt adunk!!!

És amit még kínálunk?

Ha megtalálta nálunk álmai ágykeretét is kényelmes matracához, abban az esetben az ágykeret árából szintén 50% kedvezményt vonunk le! 

(Pl.: 1 db Clean Ortopéd habszivacs 160x200 cm + Sanghaj ágykeret 160-as 153.000 Ft helyett csak 76.500 Ft)

De itt még nem állunk meg!

A szállítás árából szintén 40% kedvezményt adunk ha ágykeretet vagy matracot rendel nálunk!


Akciónk: 2017. november 30-ig érvényes!!!

Ágykeretek, matracok

Tekintse meg ágykeret és matrac kínálatunkat

A nonstop bútor webáruház ezen oldalán találkozhat azokkal a termékeinkkel, amelyeket szinte közkívánatra kezdtünk el gyártani.

A vásárlóink folyamatos érdeklődése, a lakások, szobák, folyosók, kis méreteivel való szembesülések szinte követelték az olyan  típusú megoldásokat, amelyek lehetővé teszik, ezen lakóterek kétszemélyes ágyakkal való könnyebb berendezését.

Így, úgymond egy piac igény alakította ki bennünk, hogy bele kell fognunk az ágykeretek gyártásába és a hozzá szorosan illeszkedő matracok forgalmazásába.

Ágykereteinket tizenkettő fajta típusban lehet rendelni, különféle textilbőr színekben, változó méretekben, elemesen, lapra szerelten.

Matracaink között megtalálhatóak a szivacsos és rugós kivitelűek, ezen belül az egyszerű szivacs matracon át a memóriahabos vagy ortopéd gerinckímélős megoldásúak is kaphatóak.

Közös jellemzőjük, hogy mind kitűnő minőségűek, kényelmesek, praktikusak, elegánsak és szuper jó áron kaphatóak.

Az egyes termékek rendelései között eltérések vannak, ezt a konkrét termék leírásánál ismerhetik meg.

Mutass többet
Találatok száma: 19
Rendezés:
Megjelenítve: