Oldalsáv

VI. Jogi nyilatkozatok

www.nonstopbutor.hu weboldalon és annak aloldalain található leírások, képek, dokumentumok a B&A Trade Kft tulajdonában állnak, ezeket a tulajdonos engedélye nélkül felhasználni tilos, részben vagy egészben felhasználva jogi következményekkel járhat. A www.nonstopbutor.hu mint domain név, a B&A Trade KFT tulajdonában van, az üzemeltetést és a számlázást is Ő végzi el.

A www.nonstopbutor.hu mint webáruház a vásárlóit kizárólag az alábbi elérhetőségeken szolgálja ki:

-  az interneten, www.nonstopbutor.hu

-  telefonon +36/70 376-1301; +36/70 376-1304; +36/20 470-7374

-  ügyfélszolgálati irodájában, 4400 Nyíregyháza Rákóczi út 100.

Csak ezen elérhetőségeken leadott és teljesített rendelések köthetőek a nonstopbutor webáruházhoz. Ettől eltérő vásárlás nem a nonstopbutor webáruháztól származó termék forgalmazás, ha ilyennel találkozik kérjük, jelezze nekünk, mert valószínűsíthető, hogy valaki(k) nevünkben tesznek ajánlatot. A nevünket használók, és nevünkben jogtalanul eljárók ellen feljelentést teszünk, és kártérítést követelünk.

www.nonstobutor.hu-ra mutató hivatkozás más oldalakon elhelyezhető külön engedély nélkül is, amennyiben megfelel a következő feltételeknek: 

  • az oldal működését nem rontja, 
  • az oldal nem jelenhet meg egy másik oldal részeként 

A B&A Trade Kft. minden tőle telhetőt megtesz, hogy az oldalon minden adat megfeleljen a valóságnak. Amennyiben tudomására jut, hogy valamelyik adat pontatlan, azt haladéktalanul korrigálja. A B&A Trade Kft a www.nonstopbutor.hu oldalon bármikor előzetes bejelentés nélkül bármit módosíthat. A B&A Trade Kft. nem vállal felelősséget a www.nonstopbutor.hu oldalon található adatok pontosságáért. Az üzemeltető igyekszik a honlapon keresztül minden szükséges információval ellátni az ügyfelet, de ezen információkon alapuló döntés az Ügyfél felelőssége.

A B&A Trade Kft, mint Tulajdonos és Üzemeltető sem vállal  felelősséget semmilyen az oldal hibás működéséből vagy üzemzavarából származó kárért, kellemetlenségért. Tekintettel arra, hogy az Internet egy nyílt, bárki számára hozzáférhető hálózat az ebből származó illetéktelen adatelérésekért, törlésekért, vagy egyéb kellemetlenségért, károkért, a B&A Trade Kft. felelősséget nem vállal. Nem tudunk felelősséget vállalni, harmadik személy hibájából eredő károkért, mint például fejlesztők, karbantartók munkája során elkövetett hibákért, vírus és hacker támadások által okozott technikai hibákért. Ezek a technikai hibák sokszor azt a hamis képet mutatják, hogy a vásárló töredék áron juthat hozzá bizonyos termékekhez, és nem a normális piaci áron. A normális piaci ár meghatározásánál a hasonló termékeket forgalmazó áruházak árát kell összehasonlítani, vagy a www.nonstopbutor.hu webáruház hiba előtti napokon értékesített termékek árait kell irányadónak tekinteni.

Nem lehetséges egy több tízezer forintos termékeket néhány ezer, vagy néhány száz forintért megvásárolni. A hibás árak esetén is kap a Vevő rendelés visszaigazolást, hisz a rendszer automata, de nem képes különbséget tenni a reális vagy irreális árak között. A rendelés visszaigazolása ellenére sem áll módunkban, a terméket Vevő részére biztosítani. Hibás ár feltüntetése esetén Eladó felajánlja a termék valós áron történő megvásárlásának lehetőségét. Vásárló eldöntheti, hogy megrendeli valós áron, vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül lemondja a termék megrendelését. Ezek a hibák nem minősíthetőek a fogyasztó megtévesztésének, mert aki elolvasta és elfogadta az Általános Szerződési Feltételeket, annak tisztábban kell lenni a szabályokkal, és árakkal. 

A felhasználó az oldal használatával kifejezi, hogy elolvasta és egyetért az általános szerződési feltételekkel  és vásárlási feltételekben leírtakkal, az adatvédelmi nyilatkozattal és a jogi nyilatkozattal, és azt magára nézve kötelező érvényűnek tartja.