Oldalsáv

Jogi nyilatkozat

A www.nonstopbutor.hu weboldalon és annak aloldalain található leírások, képek a HALTÓ PLUSZ Kft tulajdonában állnak, ezeket a tulajdonos engedélye nélkül felhasználni tilos és jogi következményekkel járhat.

A www.nonstopbutor.hu mint webáruház a vásárlóit az interneten,valamint telefonon a +36/70-376-1301 és a +36/70-376-1304 telefonszámokon és a nyíregyházi ügyfélszolgálati irodájában  szolgálja ki. Csak az ilyen módon leadott és teljesített rendelések köthetőek a nonstop bútor webáruházhoz. Ettől eltérő vásárlás nem a nonstop bútortól származó termék forgalmazás, ha ilyennel találkozik, kérjük jelezze irodánkba, mert valószínű hogy valaki(k)nevünkben tesznek ajánlatot. A nevünket használók, és nevünkben jogtalanul eljárók ellen feljelentést teszünk,és kártérítést követelünk.

A www.nonstobutor.hu-ra mutató hivatkozás más oldalakon elhelyezhető külön engedély nélkül is, amennyiben megfelel a következő feltételeknek: 

  • az oldal működését nem rontja, 
  • az oldal nem jelenhet meg egy másik oldal részeként 

A HALTÓ PLUSZ  Kft. minden tőle telhetőt megtesz, hogy az oldalon minden adat megfeleljen a valóságnak. Amennyiben tudomására jut, hogy valamelyik adat pontatlan, azt haladéktalanul korrigálja. A HALTÓ PLUSZ Kft a www.nonstopbutor.hu oldalon bármikor előzetes bejelentés nélkül bármit módosíthat. A HALTÓ PLUSZ Kft. nem vállal felelősséget a www.nonstopbutor.hu oldalon található adatok pontosságáért. A HALTÓ PLUSZ Kft. igyekszik a honlapon keresztül minden szükséges információval ellátni az ügyfelet, de ezen információkon alapuló döntés az Ügyfél felelőssége.

 

A HALTÓ PLUSZ Kft. nem vállal felelősséget semmilyen az oldal hibás működéséből vagy üzemzavarából származó kárért, kellemetlenségért. Tekintettel arra, hogy az Internet egy nyílt, bárki számára hozzáférhető hálózat az ebből származó illetéktelen adatelérésekért, törlésekért, vagy egyéb kellemetlenségért károkért,elnézést kér,de a HALTÓ PLUSZ Kft. felelősséget nem vállal. 

 A HALTÓ PLUSZ Kft. nem vállal felelősséget semmilyen az oldal hibás működéséből vagy üzemzavarából származó kárért, kellemetlenségért. Tekintettel arra, hogy az Internet egy nyílt, bárki számára hozzáférhető hálózat az ebből származó illetéktelen adatelérésekért, törlésekért, vagy egyéb kellemetlenségért, károkért, elnézést kér, de a HALTÓ PLUSZ Kft. felelősséget nem vállal. Nem tudunk felelősséget vállalni, harmadik személy hibájából eredő károkért, mint például fejlesztők, karbantartók munkája során elkövetett hibákért, vírus és hacker támadások által okozott technikai hibákért. Ezek a technikai hibák sokszor azt a hamis képet mutatják, hogy a vásárló töredék áron juthat hozzá bizonyos termékekhez, és nem a normális piaci áron. A normális piaci ár meghatározásánál a hasonló termékeket forgalmazó áruházak árát kell összehasonlítani, vagy a www.nonstopbutor.hu webáruház hiba előtti napokon értékesített termékek árait kell irányadónak tekinteni.

Például nem lehetséges az, hogy egy több tízezer forintos termékeket néhány ezer ,vagy néhány száz forintért megvegyünk. A hibás árak esetén is kap a vásárló rendelés visszaigazolást, hisz a rendszer automata,de nem képes különbséget tenni a reális vagy irreális árak között. Hibás eseteknél a rendelés visszaigazolása ellenére sem áll módunkban, a terméket kiszállítani, csak a piaci áron. Ezek a hibák nem minősíthetőek a fogyasztó megtévesztésének, mert aki elolvasta és elfogadta az Általános Szerződési Feltételeket, annak tisztábban kell lenni az az áruházi szabályokkal, és árakkal. 

 

 A felhasználó az oldal használatával kifejezi, hogy elolvasta és egyetért az általános szerződéssel  és vásárlási feltételekben leírtakkal, az adatvédelmi nyilatkozattal és a jogi nyilatkozattal, és azt magára nézve kötelező érvényűnek tartja.