Oldalsáv

1.       Ki kell-e fizetnem minden szállítás után a szállítási költséget amennyiben egy helyre többet rendelek?

Igen, hiszen minden egyes bútor helyet foglal az autón. Amennyiben három vagy több bútort rendel egy helyre, úgy e-mailben vagy telefonon adunk Önnek egy kedvezőbb szállítási díjat.

 

2.       Behozzák a szállítók a bútort a lakásba is?

Ahogy Ön szeretné. Alapesetben a szállítók csak az adott cím kapujáig szállítanak. A futár és posta szolgálat minden esetben csak a kapuig. Ha Ön szeretné, hogy a lakásába bevigyük úgy ezt teljesítjük, sőt még össze is szereljük.

A HÁZIG SZÁLLÍTÁS: A fuvardíj tartalmazza a házig szállítást, amelyben a kapuig elvitel INGYENES, amennyiben a parkolási lehetőség biztosított és a táv nem több 15m-nél!!!

A HÁZBA SZÁLLÍTÁS:

Családi háznál azt értjük, hogy a parkolás biztosított a ház kapujától nem messzebb, mint 15 méter, és a kaputól a bejárati ajtó nincs messzebb mint 15 méter! A pontos paramétereket, rendelés után a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni, a helyszíni kellemetlenségek elkerülése végett!

 

3.       Hol tudom megnézni a bútorokat?

A szöveteket, textilt és a bútorokat csak a bemutató termeinkben vagy a gyártó üzemeinkben lehet megnézni, megtapintani, aminek a címeit megtalálja a bemutató termek vagy kapcsolat címsor alatt.

 

4.       Lemondhatom-e a megrendelt bútort és hogyan?

Tájékoztatjuk, hogy megrendelését 48 órán belül van lehetősége lemondani. Azon túl a megrendelését továbbítjuk a gyártó felé és elindul a folyamat.

 

5.       Mi számít egyedinek?

Minden ami akár 1 cm-rel is eltér a szabványtól, szövetkombinációtól akár színben, akár arányában. A honlapon és a bemutatótermekben található bútoraink mindig kedvezőbb áron kaphatóak mint az egyedi. Az egyedi méretezésű, személyre, helyre szabott bútorok elkészítéséhez sokkal több időre, egyeztetésre,  külön számolásra van szükség. Új sablonok készítése, plusz anyag felszámolás, gép átállítása indokolt esetben a széria gyártáshoz képest. Ezért ezek mindig drágábbak, mint a szabvány bútorok.

Egyedi méretű és színkombinációjú bútorokat nem tudunk vissza venni, mert gyakran olyan szín összeállítású vagy méretű, hogy még fél áron sem lehet eladni. Ezekre a bútorokra az elállás sem vonatkozik az egyedisége miatt. 

 

6.       Milyen szivaccsal rendeljem, vagy inkább rúgóst válasszak?

          Nézze meg a hasznos információk menüpontunkat!

 

7.       MIKOR? MENNYI idő után történik a bútor szállítása?

A megrendelt termékeket, végleges egyeztetés céljából, egy telefonhívással még újra leegyeztetjük. Ez a megrendelést követő napon történik, vagy, ha hétvégére esik a megrendelés, abben az esetben a hétfői napon. A megrendelés megerősítését követően, rövid telefonos tájékoztatót is adunk a szállítás menetéről.

ÚGY MINT:

Jelenlegi gyártási időnk 3-4 hét. A szállítás előtt 2-3 nappal telefonálunk, és pontos napot egyeztetünk, hogy melyik napon menne az autó és egy kb. időpontot, hogy mikor érne az adott utcába.

A szállítás időpontját, próbáljuk a vásárlóink nyaralásához, távollétéhez, szabadságához esetleg költözéséhez igazítani, de pontos napot meghatározni NEM TUDUNK, csak előtte 2-3 nappal!!!

Pl: Ha ÖN szeptember elejére szeretne egy ágyat rendelni, és jelzi ezt felénk a megrendelésben, akkor nem fogjuk augusztus végén leszállítani, hanem raktározzuk. A várható szállítás ebben az esetben egy 2 hetes intervallum.


ENNEK OKA:

Szállításaink alkalmával egyszerre 15-17 vásárlónak juttatjuk el az általa megrendelt terméket. Ez nagyfokú szervezést vesz igénybe. Így kérjük, legyenek rugalmasak, és megértőek, hiszen nekünk minden vevő számít, viszont alkalmazkodni kell, ahogy minden máshoz az életben.

Ha az adott szállítás időpontja nem megfelelő Önnek, akkor lehetőség van egy későbbi időpontra szállítást kérni, amit újabb egyeztetés után 2-3 nappal előtte közlünk.


8.       Hogyan fizethetek?

Fizetés módja

  • előre átutalással bankszámlánkra (Raiffeisen Bank, Bankszámla: 12042809-01644697-00300000,  közleménybe kérjük a megrendelő nevét feltüntetni)
  • helyszínen a bútor átvételét követően egy összegben készpénzben a szállítónak
  • előleg előreutalásával + a fennmaradó részt helyszínen a bútor átvételét követően készpénzben a szállítónak.

 

Előleg előre utaláskor, illetve a teljes összeg átutalásakor nagyon fontos, hogy minimum a szállítást megelőző nap 15 óráig a bankszámlánkra megérkezzen a kért összeg. Ha ez nem teljesül, másnap nem tudjuk szállítani a bútort, még ha minden le is volt egyeztetve, csak egy későbbi időpontban.

 

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy kettő vagy több bútor vásárlása esetén minden esetben 30% előleget kérünk bankszámlánkra elutalni. Ha valamilyen egyedi kérést teljesítünk, vagy különleges (fehér színű rendelős anyag) szövettel kéri a bútort, akkor is 30% előleg elutalását kérjük. Az utalásnak a szállítást megelőző nap 15 óráig meg kell érkeznie bankszámlánkra, ellenkező esetben másnap nem tudjuk szállítani a bútort, még akkor sem, ha ezt már korábban leegyeztettük.

 

9.   Ha élő megrendelésem van, amiben akciós ágyat rendeltem, de időközben megszűnik az akció, akkor a változás az én megrendelésemre vonatkozik-e?

Egyértelműen nem. Ha időközben megszűnik egy termék akciója, de Ön még akciósan rendelte, akkor a leegyeztetett akciós áron fogja megkapni. Ez abban az esetben is érvényes, ha időközben az akciós termék ára további árcsökkenésen megy keresztül. Összefoglalva, mindig a visszaigazolt és leegyeztetett áron jut a megrendelt termékhez, függetlenül az akciók,és az árak mozgásától.