Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Hova jó választás a design sarokkanapé?

Hova jó választás a design sarokkanapé?

Egy sarokkanapé nagyon sokszor mentheti meg a kellemetlen helyzetet, hiszen van elég ülőhely általa, így senkinek nem kell állnia. Egy nagyobb baráti társaság esetén is kifejezetten jó, akárcsak egy irodába is, hogy az ügyfelek kényelmesen várakozzanak. Lássuk, hogy hova is illik egy design sarokkanapé!

 Sarokkanapé a maximális kényelemért

A sarokkanapé nagyon hasznos abban az esetben, ha nagy a család, vagy épp sokan vagyunk egy összejövetelen. Persze remek alternatíva lehet egy fotel vagy épp egy hagyományos ülőgarnitúra. Ebben az esetben egy 3 és egy 2 személyes kanapé áll a rendelkezésünkre, és jó esetben egy fotel. Az is lehet, hogy nem fér el a lakásunkban ennyi ülőalkalmatosság, így valami köztes megoldást kell kitalálnunk. Ilyenkor lehet jó megoldás egy design sarokkanapé, vagy egy U alakú, ami igazán sok helyet biztosít.

Arra nagyon kell figyelni sarokkanapé vásárlásakor, hogy alaposan mérjük le a területet, ahova szánjuk, és nem mellesleg ügyeljünk arra, hogy megfelelő irányú kanapét válasszunk. Ezzel egy korábbi bejegyzésünkben részletesen foglalkoztunk, így most nem térünk ki rá bővebben. 

Hova érdemes tenni egy design sarokkanapét?

Alapvetően bárhova, de mégis a legjobb, ha olyan helyre tervezünk egy designos darabot, ahol igazán tud érvényesülni. Tehát egy letisztult, tágas nappalinak a dísze lehet, ahol nem leselkedik rá egy kisgyerek csokis tenyere vagy épp a házi kedvenc karmai. Ezeknél nem is igazán fontos, hogy nyitható legyen, hiszen nem feltétlenül a mindennapi alvásra szánja a bútort.

Nagyon jól mutat továbbá egy irodában például, ahol kiemelt figyelmet szentelnek az ügyfelek kényelmének. Ebben az esetben mondjuk célszerű olyan színű huzatot választani, amin nem látszanak az esetleges foltok, hiszen egy idő után mindenen nyomot hagy az idő és az intenzív használat. Foltok esetén is találhat nálunk tippeket arra, hogy hogyan lehet megúszni azt, hogy át kelljen húzni egy design sarokkanapét.

Szállítás és összeállítás

A sarokkanapék szállítása különösen nehézkes lenne, ha egyben kellene házhoz vinni őket, így az esetek jelentős részében szétszerelve érkeznek az otthonába. Ilyenkor persze nem kell kétségbe esni, hiszen a legtöbb esetben tényleg csak egy kis célszerszám és némi gyakorlati érzék szükséges egy kanapé összeállításához. Mivel vannak, akik nem rendelkeznek szerszámmal, vagy épp a kézügyességük nem elegendő hozzá, akkor a legjobb megoldást az összeszerelési szolgáltatásunk jelenti. Ennek megrendelése esetén munkatársaink a lakásban összeszerelik a design kanapét, majd a helyére is állítják azt. Így nem kell fáradniuk a cipekedéssel, hanem elegendő csak birtokba venni az új bútort.

Emellett számos akcióval várjuk vásárlóinkat, hiszen kuponjaink mellett mindig vannak kifejezetten kedvező árú termékeink, melyek minden időben megérik az árukat. Kuponjaink regisztrációhoz kötöttek, és csak egy termékre használhatók fel.

Hűségpontjaink korlátlanul gyűjthetőek, és bármikor felhasználhatóak, de ehhez bővebb információért keresse a Kedvezményeink menüpontot. Rengeteg lehetőség várja, mi értékeljük a hűséget!

Ha sikerült megtalálni az ideális design sarokkanapét, akkor rendelje meg mielőbb, vagy ha elakadt volna, keressen minket elérhetőségeinken!