Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Mitől lesz hívogató egy gyerekbútor?

Mitől lesz hívogató egy gyerekbútor?

Itt az ideje, hogy a rácsos ágyat megszüntessék, és a gyermek átkerüljön a babaágyból egy igazi gyerekágyba? Bár a szülők egy jelentős része fél ettől a folyamattól, nem kell, hogy ekkora traumát okozzon ez a család bármely tagjának. Lássuk, hogy mi az, amit megtehetnek annak érdekében, hogy igazán vonzó legyen a kicsi számára ez a fontos gyerekbútor!

 

Együtt válasszák ki a leendő gyerekbútort!

Mint tudjuk, a gyerekek könnyen átveszik a szüleik érzéseit, így szülőként mindenképp meg kell vizsgálni, hogy mit is érzünk a tervezett ágycserével kapcsolatban. Próbáljuk meg egy új kalandként felfogni, amit a gyermek biztosan élvezni fog, hiszen kap egy bizonyos fokú önállóságot. Szerencsére azon sem kell aggódni, hogy le fog esni éjszaka, hiszen egy körbetámlás gyerekágy segít elkerülni az ilyen jellegű problémákat.

Mindenképp érdemes első lépésként együtt kiválasztani a megfelelő ágyat. Vannak szempontok, amihez érdemes ragaszkodni, míg másban nyugodtan engedhetnek a gyermek kívánságaink. Tehát ne képezze vita tárgyát, hogy az ágy körbetámlás-e, de ha a kishölgy mindenáron rózsaszín huzatot szeretne, hagyják kibontakozni. Minden esetben a szülő válassza ki a főbb paramétereket, amiken belül biztosítson mozgásteret a gyermeknek. Ne hurrogják le az ő választását, hanem örüljenek együtt!

Ha a berendezés is cserére szorul, akkor érdemes olyat választani, ami harmonizál az ággyal. Ha pedig teljes körű felújítás vár a szobára, akkor akár a festés is szóba jöhet, vagy a régi bútorok átmatricázása is.

Hagyjuk kibontakozni

Mikor hazavitték a választott kiságyat és már az összeszerelésen is túl van a csapat, akkor ideje átadni az új tulajdonosának. Hagyják, hogy kedvére rendezgesse és megágyazzon magának. A pléd és a párnák elrendezése legyen az ő reszortja, hiszen így sokkal jobban a magáénak fogja érezni. Segítsék, hogy kialakítsa a saját mesebirodalmát, ahol jól érzi magát! Természetesen első a biztonság, de ha tudják, hogy hol vehetnek tökéletes gyerekbútort, akkor ne habozzanak!

Ha már új ágy kerül a szobába, azért ahhoz jár új ágyneműhuzat is, ami garantáltan a kedvenc mese színeiben pompázik majd.

A dicséret fontossága

Ha megvan az új gyerekbútor, akkor következhet a büszkélkedés. Érdemes ilyenkor meghívni a családtagokat, barátokat, barátnőket, hogy kellően megcsodálhassák a gyermek szobáját. Ezzel erősítik benne, hogy ő már nem kisbaba, hanem nagylány vagy nagyfiú, és örömmel fog időt tölteni az új ágyában.

Amennyiben igényli, az első időszakban érdemes odabújni a gyermek mellé altatáskor vagy legalább az esti mese idejére bekuckózni együtt az új ágyba. A nálunk kapható darabok például kényelmes és strapabíró gyerekágyak, amik még egy felnőtt súlyát is könnyedén elbírják.

Körbetámlás gyerekágyaink ágyneműtartóval rendelkeznek, ami rendkívül praktikus, hiszen nem kell bajlódni az ágyneművel, elég csak elpakolni azt. Vastag szivacsrétegének köszönhetően a gyerkőc nem tudja megsérteni magát, így minden éjszaka nyugodtak lehetünk felőle.

Ezeket az ágyainkat egyben szállítjuk, bár a támlák igény esetén leszerelhetőek.

Érdekes és izgalmas időszak ez egy család életében. Hogy ez az időszak nyugodtan teljen, nagyon fontos, hogy biztonságban tudják a gyermeküket, hiszen senki sem szeretne egy éjszakai koppanásra és sírásra ébredni. Éppen ezért ajánljuk körbetámlás gyerekbútorainkat, ha pedig még nem sikerült választani, keressenek minket bizalommal, hogy segíthessünk a döntésben!