Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Mikor szerezzük be a gyerekágyat leesésgátlóval?

Mikor szerezzük be a gyerekágyat leesésgátlóval?

Talán nem egyszer hallotta a mondást, hogy kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Mindezt addig a percig nem hisszük el, míg a saját bőrünkön meg nem tapasztaljuk. Míg a picik elvannak a rácsos ágyban, addig a nagyobbaknak valamikor be kell szerezni egy gyerekágyat leesésgátlóval. Igen ám, de mikor jön el ez az idő?

Rácsos ágyból gyerekágyba

Mikor megszületik egy pici, akkor általában egy rácsos babaágyban tölti az éjszakáit. Ez maximálisan biztonságos a számára, és egy jól megválasztott matraccal még igazán egészségessé is tehetjük. Persze egy idő után lejjebb kell engedni az ágyat, hiszen feláll, és később megpróbál kimászni belőle. Mikor ez az időszak eljön, úgy 1-1,5 éves kora után, akkor láthatjuk úgy, hogy eljött az idő arra, hogy leszereljük a rácsokat az ágyról. Amennyiben ez nem megoldható, akkor érdemes elgondolkodni egy nagyobb és nyitott ágy beszerzésén.

 Gyerekágy leesésgátlóval

Ez az ágy lehet egy ágykeretből, ágyrácsból és matracból álló verzió, de akár egy egyben lévő, körbetámlás gyerekágy is. Míg az előbbihez külön be kell szerezni egy leesésgátlót is, így talán utóbbi praktikusabb, de ez maximálisan szubjektív.

A kínálatunkban kapható körbetámlás gyerekágy egy kifejezetten a gyermekek igényeire szabott pihenőhely. Vidám színeivel azonnal a gyerekek kedvencévé válik, hát még akkor, ha a gyermek magának tudja kiválasztani a neki tetsző szövetet. Mivel körben támla borítja, így közel lehetetlen, hogy leguruljon az ágyról és bármi baja legyen. Sőt, hogy még inkább gyerekbarát legyen, a támlák kívül-belül vastag szivacsozással készülnek, így ha éjszaka sokat forgolódik sem tehet kárt magában.

Hasonlóan nagy előnye ennek a gyerekágynak, hogy beépített leesésgátlóval felszerelt, így azt nem lehet leszedni. Arról nem is beszélve, hogy bár nézet alakú a leesésgátló, ettől függetlenül nincsenek éles sarkai.

További előnye ennek a gyerekágynak, hogy beépített ágyneműtartóval rendelkezik, amit nem lehet elmondani a külön ágykerettel és ágyráccsal szerelt darabokról.

A körbetámlás gyerekágyat bármikor el tudjuk pakolni, hiszen roppant egyszerű a kezelése. Elég csak felemelni a fekvőfelületét, és már elénk is tárul az ágyneműtartó. Ennek hála, nincs szükség külön ágyneműtartó szekrényre.

 Hogyan szállítunk?

A körbetámlás gyerekágy is, akárcsak a többi, nálunk kapható bútor egyben, de akár szétszerelve is szállításra kerülhet. Mivel a támlák leszedhetőek, így ha a szükség úgy kívánja, akkor az külön is lehet.

Az összeszereléshez nincs szükség másra, mint egy kis gyakorlati érzékre és néhány szerszámra, de ha inkább profikra bízná, azt is megértjük.

Az összeszerelési szolgáltatásunknak hála, kollégáink a helyszínen használatra készre csinálják meg a bútorokat, sőt, helyére is állítják azt.

Ennek a lehetőségnek a nagy előnye, hogy mivel hozzáértő kezek rakják össze, így a garancia nem vész el, tehát gond esetén is tökéletesen lehet intézni a javítást.

Ha pedig nem tetszik a körbetámlás gyerekágy, vagy pedig már kinőtte a gyermek, akkor a kinyitható maci kanapéink várják új gazdáikat. Mivel előre nyithatóak és alacsonyak, így akár a legkisebbek számára is jó mókát ígérnek. Kifejezetten hasznos egy ilyen kanapé, ha gyakran fogad a gyermek vendégeket, hiszen ezen akár együtt is alhatnak.

Ha még bizonytalan, hogy melyik a legjobb választás a gyermekének, akkor böngéssze át kínálatunkat vagy keressen minket bizalommal!