Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Mekkora méretűek az ágyazható kanapék?

 Mekkora méretűek az ágyazható kanapék?

Általában akkor szerez be az ember egy ágyazható kanapét, amikor kevés hellyel kell gazdálkodnia, de ennek ellenére kényelmesen és pihentetően szeretne aludni. Ismerjük meg, hogy mekkorák általában ezek a kanapék, mivel igen változatos a paletta.

 Az egészen kicsitől…

Az egyszemélyes kanapék a legkisebbek közé tartoznak, ha ágyazható kanapékról esik szó. Ez a leghelytakarékosabb választás, ha kis területtel kell gazdálkodunk. Meglehet, hogy egy egyszobás garzonunk van. A lényeg, hogy kellene egy kanapé arra, hogy filmet tudjunk nézni, vagy éppen le lehessen rogyni az egész napos munka után. Emellett persze valahol aludni is kéne, de nem fér el mindkét bútor úgy, hogy még közlekedni is tudjunk a helyiségben.

Ilyenkor jön a megmentőnk, az egyszemélyes ágyazható kanapé. Ennek köszönhetően este elég csak néhány mozdulattal kinyitni azt, és már következhet is a pihenés. Mivel kinyitva sem foglalnak nagy helyet ezek a kanapék, így ha nem csukjuk össze két hosszú nap között, akkor sincs semmi probléma.

 … a legnagyobbakig.

Egy átlagos méretű ágyazható kanapé 160 x 200-as fekvőfelületű, de még jobb esetben 180 x 200-as. Ezen már két ember tökéletes kényelemben alhat, de még napközben sem igazán zavaró kinyitva sem. Arról nem is beszélve, hogy ez egy kezelhető méret összecsukott állapotban is, hiszen a szélessége a 2 méter, míg az ülőfelület mélysége a 80-90 centi.

Akiknek van helyük bőséggel, ott nem ritka az egyedi méretre készült kanapé sem, hiszen lehet, hogy valamilyen okból nagyobb ágyra van szükségük. Ilyenkor készülnek el a 200 x 200-as darabok vagy az ennél nagyobbak.

 Hogyan szállítják az ágyazható kanapékat?

Általában az ágyazható kanapékat, csakúgy, mint a fa ágykereteket, darabokban szállítjuk a megrendelőinknek. Ez egyrészt nagyon jó, hiszen sokkal könnyebb vele bánni, súlyban is kezelhetőbb és persze nagyobb mozgásteret ad, ha nehezen fér be az ajtón.

Nagyon fontos szempont lenne egy kanapé vásárlásakor, hogy minden esetben mérjék le az ajtót, ahol át kell vinni azt. Gyakori probléma, hogy a szállításkor szembesülünk a problémával, hogy sehogy nem fér be a lakásba.

Persze, felmerül a kérdés, hogy ha darabokban kapják meg az ágyat, abból hogyan és kinek a segítségével lesz egy kész kanapé. Nem, ez nem egy svéd áruház, így nem kell legózni az alkatrészekkel, bár ha maguknak szeretnék megcsinálni, akkor szükség lesz szerszámokra és egy kis gyakorlati érzékre az összeszereléshez.

Amennyiben inkább profikra bíznák a feladatot, akkor sincs probléma, mivel összeszerelési szolgáltatásunk keretében kollégáink bármikor összerakják a bútort, sőt, a helyére is állítják azt. Természetesen ennek van egy felára, de minden valószínűség szerint önnek is megéri, hogy nem kell vele bajlódni, sőt, a garancia sem vész el a szakszerűtlen összeszerelés miatt.

A nálunk elérhető garanciának van egy kiterjesztett változata is, mely külön vásárolható, de tartalmazza a javítást, átvizsgálási szolgáltatást. Ez azt jelenti, hogy ha valami probléma van, akkor nem kell azonnal elszállítani a bútort, hogy megbizonyosodjunk a hiba okáról, hanem kollégáink otthonában egy előzetes vizsgálat keretein belül elmondják a további teendőket.

Nem tudja még, hogy mit válasszon? Semmi probléma, hiszen nálunk mindenre talál opciót, sőt, ha tanácsra lenne szüksége, keressen minket bizalommal, vagy látogasson el bemutatótermünkbe.