Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Egyszemélyes kinyitható kanapé

 Kis helyre keresünk kanapét, de az sem baj, ha kinyitható? Egyedül aludnánk rajta, de szeretjük a nagyobb teret? Megkeressük az ideális,egyszemélyes kinyitható kanapét!

Alapvetően minden kanapé egy személyes, ha kinyitás nélkül szeretnénk rajta aludni. Persze nem ilyen egyszerű az egész, mert amellett, hogy a nappali dísze, be kell, hogy töltse az éjszakai pihenésre szolgáló fekhely szerepét is. Éppen ezért utánajártunk, hogy milyen alternatívák közül válogathatunk ebben a témában.

 Egyszemélyes kinyitható fotel vagy mini kanapé

Elsőként górcső alá vesszük az egyszemélyes foteleket, amik alkalmasak arra, hogy a szivacsot előre nyitva 1 személynek kényelmes fekhelyet biztosítsanak. Fontos leszögezni, hogy az esetek jelentős részében nem véletlenül szerepel a kanapé vagy fotel nevében a vendégágy szó. Ezek állandó alvásra nem a legkényelmesebbek, de ideig-óráig megteszik a magukét. Ha mindenáron ragaszkodunk ehhez az elképzeléshez, akkor jó választás lehet a Joga fotelágyunk, ami van annyira masszív, hogy megfelelő legyen állandó alvásra is, mivel extra szivacsos kivitelben készül. Vendégágynak pedig egyenes kiváló, hiszen rendkívül gyorsan ki lehet nyitni, így nem kell vele húzni az időt, ha valaki hulla fáradtan csak bele akar zuhanni.

Ha mégsem a fotelágy lenne a nyerő egyszemélyes kinyitható kanapéként, akkor érdemes lehet körüljárni a heverő témakörét, hiszen az is egyszemélyes és bár nem kinyitható, de ha egy fotelággyal kombináljuk, akkor máris 2 fekhelyünk van. Az Aldó duplatámlás heverő is igazán jól mutat, arról nem is beszélve, hogy extra rugós és extra szivacsos kivitelben is kérhető. Ahogy az látszik, mivel dupla támlával rendelkezik, így azok irányát előre meg kell határozni, mert a későbbiekben nem módosíthatók. Az ágyneműtartója a hosszú oldalról nyílik, és 20 cm mélységű.

Amennyiben mégis a hagyományos értelemben vett kanapé a vágyunk, akkor sem kell megijedni, hiszen attól még, mert kinyitható, közel sem muszáj minden alváshoz kinyitni azt. Egyszerűen a többségről elég lepakolni a párnákat, megágyazni és már mehetünk is pihenni. Ha pedig vendégünk lenne az éjszakára, akkor sem kell megijedni, mivel a kanapéinkat állandó alvásra szánjuk, így 2 fő számára is kényelmes fekhelyet biztosítanak. Ezt onnan tudhatja mindenki, hogy az állandó alvásra készült kanapé ismérve, hogy a fekvőfelület 1 részből áll személyenként, így biztosítva a tökéletes alátámasztást testszerte. Ezeknek a kinyitása is eltér a hagyományos kanapéktól, mivel nem előrefelé kihúzhatóak, hanem az ülőfelület kihúzásával feltárul az ágyneműtartó, majd a bukótámla lehajtásával megkapjuk a teljes franciaágyat.Pontosan ilyen a Naomi kanapé, ami amellett, hogy praktikus, rendkívül formabontó és modern is.

A házhozszállításunk országszerte mindenhol elérhető, amihez szükség esetén összeszerelési szolgáltatás is kérhető. Ez akkor ajánlott, hogyha előre tudjuk, hogy nem igazán fog menni az otthoni összeszerelés, de nem szeretnénk kárt tenni az új bútordarabunkban. Ebben az esetben elengedhetetlen.

Az állandó alvásra tervezett ágyak témájában számos információ található a Blog fülecske alatt, de ha bármi kérdés merülne fel, szívesen válaszolunk.