Közösségi szerepvállalás a Nonstop bútornál

Hogyan és miért vállalunk szerepet a közösségünk építésében?

Gyerekkorunkban -még bőven az internet kora előtt- a közösségi élményt a foci jelentette. Együtt rúgtuk a bőrt, örültünk a szerzett góloknak, és szomorkodtunk egy-egy vesztes meccs után.

Ez a közös élmény nem csak közös emlékeket adott számunkra, de bizony örök barátságok is szövődtek a pályán.

Az akkor megtanult és máig nagyra becsült értékek végigkísérnek bennünket nem csak a magánéletünkben, de bizony az üzleti életben is.

Csapatjáték nélkül nincs igazi eredmény

Ahogy a pályán, úgy az életben is tapasztaljuk, ha az egyes emberek csak a saját céljaikra figyelnek, az nem fogja előremozdítani a csapatot/ a céget/ a közösséget.

Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a taktikai csapatmegbeszélésekre, a megfelelő posztok/pozíciók kiosztására mind a pályán, mind az irodában.

Nyíregyházi kispályás foci - csapatszponzorálás

Nyíregyházán jelenleg 8 csoportban összesen 120 csapat szerepel a városi bajnokságban. Ezek mögött a csapatok mögött általában cégek állnak, hiszen egy-egy csapat szponzorálása nem kis feladat. És itt nem csupán az anyagi oldalra gondolunk. Meg kell szervezni edzéseket, figyelni kell a játékosokra- egészségi állapot, cserék, egyéni célok-, menedzsment, és papírmunka, csak hogy a legnagyobbakat említsük.

Cégünk már 15 éve vesz részt a szponzorációban, 3 éve saját néven szereplő csapatot is neveztünk a bajnokságra.

A cél mindig az dobogó legfelsőbb fokán állni, de a játék öröme, a mozgás és a barátokkal eltöltött hasznos idő éppoly fontos, mint az eredmény.

Miért fontos számunkra  a kispályás foci?

Egy közösség életében az együtt töltött idő, az együtt gondolkodás, együtt örülés vagy sírás nagyon meghatározó.

Az emberek akkor tudnak igazán toleránsak és megértőek lenni egymással szemben, ha vannak közös élményeik.

Ezért tartjuk fontosnak, hogy tudjunk egy kis közösséget kovácsolni a Nyíregyházán lakó vagy az itteni focit szerető emberekből, legyenek akár játékosok, akár szurkolók.


Minden ember életében fontos a siker!

De sajnos sokszor tapasztaljuk, hogy az emberek olyan kevés egyéni sikerélményt tapasztalnak meg. Ezért is tartjuk lényegesnek, hogy a szurkolás vagy a csapatjáték által a csapat sikereket, mint közösségi sikert megélhessék.