Oldalsáv

Az olcsó bútor is lehet minőségi bútor!

Az olcsó bútor is lehet minőségi bútor!

Napjainkban akármilyen árucikkről beszélünk, szembekerülünk mindenfajta minőséggel és a legkülönbözőbb árkategóriákkal, így az olcsó bútor hirdetésekkel is. Ez a két termékjellemző, úgy mint a minőség és az ár, nem mindig kapcsolódik lineárisan egymáshoz, azaz az alacsonyabb árfekvés nem feltétlenül jelent silányabb minőséget és ugyanígy fordítva, ha többet kell fizetnünk egy termékért, akkor az nem feltétlen jobb, mint ugyanabból az olcsóbb.

Így vagyunk a bútorokkal is. Egy olcsó bútor esetében számtalan tényezőt meg kell vizsgálni, mielőtt eldöntjük, hogy megvásároljuk-e vagy pedig odébb állunk és másik webáruház után nézünk.

 

A webáruház kiválasztása

Akármennyire is tetszik egy bútor, nagyon fontos, hogy utánanézzünk a webáruháznak. Ha most hallottunk róla először, akkor keressünk rá, olvassunk utána, nézzük meg, mióta van jelen a piacon. Csak online tevékenykedik-e, vagy van netán bemutatóterme is, ahol élőben is megszemlélhetjük a kínálatot, valamint kipróbálhatjuk a termékeket. Ez utóbbi lehetőség nagymértékben bizonyítja egy bútorcég elköteleződését, hiszen különösen a fekvőhelyek esetében sokaknak nagyon fontos, hogy személyesen is kipróbálják leendő kanapéágyukat vagy heverőjüket.

A másik lehetőség, hogy megnézzük, vannak-e vásárlói visszajelzések a honlapon és ha igen, akkor érdemes valamennyi időt eltölteni azok olvasgatásával. Ha találunk véleményeket, akkor már vehetjük a bátorságot, hogy jobban mélyére ásunk igényeinknek és kiválasztjuk azt a bútordarabot, amire szükségünk van, függetlenül attól, hogy az olcsó bútor vagy sem.

Egy olcsó bútor ellentmondásossága

Nonstop Bútor webáruházunkban Ön is találhat kedvező árfekvésű termékeket minden kategóriában. Normál és millenium heverőink között különböző kialakítású és formatervezésű fekhelyeket kínálunk, hogy ki tudjuk elégíteni nem csupán a magánszemélyek, hanem intézmények, munkásszállások, panziók, kollégiumok igényeit is.

Ennek megfelelően árkategóriáink is kedvezőbbek, ugyanakkor minden bútorunk esetében ugyanolyan magas minőséggel találkozhat, legyen szó egy kanapéágyról vagy egy fotelről. Minden heverőnk ágyneműtartós, az ágyneműtartós részt a fekhely hosszabbik oldaláról lehet elérni és ötféle fekvőfelülettel rendelhető.

10 db felett akár ingyenes a szállítás

Ha Ön is egy vendéglátóipari egységbe vagy iskola, kollégium részére szeretne fekhelyet rendelni, úgy webáruházunk 10 db feletti rendelés esetén ingyenes házhoz szállítással kedveskedik vásárlóinak. Erről van szó a magas fekhelyes saroktámlás heverőnk esetében is, amely ráadásul jelenleg még akciós is. Ez sem jelenti azt, hogy az olcsó bútor egyben rosszabb minőséget képvisel, csupán arról van szó, hogy időről időre vannak olyan termékeink, amelyeket kedvezőbb áron kínálunk.

Ha Ön még csak néhányszor, netán most látogat el először hozzánk, akkor szembesülhet vele, hogy vannak állandó és szezonális akcióink, így érdemes időnként visszatérni hozzánk, hátha épp akkor juthat hozzá a korábban kiszemelt bútordarabjához. Ez a magas támlás heverő különösen az idősebb vagy valamilyen ízületi betegséggel együtt élő korosztály körében népszerű. Ráadásul jelenleg ajándék is jár ehhez a termékhez, a rugós kialakítást erősített vázszerkezettel és öt év vázgaranciával kínáljuk.

Megrendelése esetén, főleg, ha nem egy fekhelyet vásárol, érdemes igénybe vennie házba szállítási szolgáltatásunkat is, melyről bővebben honlapunkon vagy munkatársainktól kaphat bővebb felvilágosítást. Ha szükséges, úgy szakértő kollégáink nem csupán a megadott címre, hanem a házban vagy intézményben kijelölt végső helyére beviszik a bútorokat.