Oldalsáv

MIKOR? MENNYI idő után történik a bútor szállítása?

MIKOR? MENNYI idő után történik a bútor szállítása?


A megrendelt termékeket, végleges egyeztetés céljából, egy telefonhívással még újra leegyeztetjük.

 

Ez a megrendelést követő napon történik, vagy, ha hétvégére esik a megrendelés, ebben az esetben a hétfői napon. A megrendelés megerősítését követően, rövid telefonos tájékoztatót is adunk a szállítás menetéről.

ÚGY MINT:

Jelenlegi gyártási időnk 3-4 hét. A szállítás előtt 2-3 nappal telefonálunk, és pontos napot egyeztetünk, hogy melyik napon menne az autó és egy kb. időpontot, hogy mikor érne az adott utcába.

A szállítás időpontját, próbáljuk a vásárlóink nyaralásához, távollétéhez, szabadságához esetleg költözéséhez igazítani, de pontos napot meghatározni NEM TUDUNK, csak előtte 2-3 nappal!!!

Pl: Ha ÖN szeptember elejére szeretne egy ágyat rendelni, és jelzi ezt felénk a megrendelésben, akkor nem fogjuk augusztus végén leszállítani, hanem raktározzuk. A várható szállítás ebben az esetben egy 2 hetes intervallum.


ENNEK OKA:


Szállításaink alkalmával egyszerre 15-17 vásárlónak juttatjuk el az általa megrendelt terméket. Ez nagyfokú szervezést vesz igénybe. Így kérjük, legyenek rugalmasak, és megértőek, hiszen nekünk minden vevő számít, viszont alkalmazkodni kell, ahogy minden máshoz az életben.

Ha az adott szállítás időpontja nem megfelelő Önnek, akkor lehetőség van egy későbbi időpontra szállítást kérni, amit újabb egyeztetés után 2-3 nappal előtte közlünk.