Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 274


Különböző típusú és méretű kárpitozott ágyak ágyneműtartóval

Különböző típusú és méretű kárpitozott ágyak ágyneműtartóval

Vásárlóink gyakran kérdezik, és igen, nálunk az ágyak ágyneműtartóval felszereltek, minden franciaágy esetében, kivétel nélkül. Nem is lehet elképzelni már fekhelyet máshogy, csakis ágyneműtartóval, hiszen a tárolás szükségessége napjainkra még inkább felértékelődött. De ha csak az ágynemű elhelyezésére gondolunk, már akkor is jó, ha van egy csak erre a célra szánt hely, ahová reggel, beágyazás után eltehetjük a paplant és párnákat.

Ágyak ágyneműtartóval vagy ágytakaróval?

Persze vannak, akik az ágytakaróra esküsznek, és ezzel sem szabad vitába szállni. Ennek a textíliának is megvan a létjogosultsága a lakberendezésben, ráadásul szebbnél szebb változatokban kapható. Ágytakaró használatára általában akkor kerül sor, ha nincs idő reggelente az elpakolásra vagy este a megágyazásra. Vannak, akik kimondottan a dizájnja miatt használják, elrejtve általa az esetleg kevésbé modern vagy már viseltesebb ágyneműt.

Ágytakaró ide vagy oda, ágyak ágyneműtartóval mindig hasznosak, és egyik nem zárja ki a másikat. Webáruházunk kárpitozott franciaágyai különféle formatervezéssel, szövetekkel és méretben érhetők el, így ha az Ön hálószobája is arra vár, hogy megújítsa valami, itt az idő, és nézze végig franciaágy kínálatunkat.

Webáruházunkban megkülönböztetjük a Modern, a Millennium, a Normál és a Prémium franciaágy kategóriákat, és külön csoportot képviselnek a 120x200 cm-es méretű változatok. Azért érhető el kiemelten ez a típus, mivel ezzel szeretnénk jelezni, hogy nálunk ilyen méretben is kaphatók kárpitozott fekhelyek választható szövetekkel.

Weboldalunk bútor- és szövetkeresője segíti az eligazodást, mivel vannak olyan kárpitozott franciaágyak, amelyek esetében több 100 szövetből lehet választani. Természetesen mindegyik kategórián belül többféle méret elérhető, amelyet az adott termékre kattintva tekinthet meg.

Fekvőfelületek 6-féle ágybetéttel

A legtöbb franciaágyunk, így az akciós Kaszpi ágyneműtartós kárpitozott franciaágy is 3-féle szivacsos és 3-féle rugós ágybetéttel rendelhető. A szivacsos típusokon belül megkülönböztetünk normál, extra és ortopéd szivacsos változatot, míg a rugósok esetében komfort rugós, extra rugós és gerincvédő zónával megerősített extra rugós fajták vásárolhatók.

A Kaszpi franciaágy különféle méretekben elérhető, és a fekhely különlegessége, hogy már 140x200 cm-es méretben is kapható. Ezenkívül 160-as, 175-ös szélességgel is kérhető.

Akik ismerik már webáruházunkat, megszokhatták, hogy legtöbb bútorunk esetében valamilyen ajándékkal kedveskedünk vásárlóinknak. A Kaszpi franciaágy sem kivétel ez alól, ráadásul ez esetben több mindent is pluszban adunk az Ön vásárlásához. A fekhely megerősített vázszerkezettel készül, és 5 év ajándék vázgarancia is jár hozzá. Jól jön az ágyhoz a 2 db nagy méretű párna, ha ülve szeretnénk filmet nézni vagy olvasni az ágyon.

Hullámok mintázata – egyedi dizájn és formatervezés

Kaszpi franciaágyunk textil variációi mind olyan benyomást keltenek, mintha egy tengerparton lennénk. A hullámos vonalak a mintán sokaknak elnyeri a tetszését. Ráadásul a szövetborítás aszimmetrikus, csak a lábrésznél találhatók ezek az egyedi megvalósítások és az ajándék párnákon. Ezen belül a színek bizonyos keretek között választhatók.

Ágyak ágyneműtartóval nem éppen könnyű bútorok. A Kaszpi típushoz most a házhoz szállítás is ingyenesen jár, így ezzel sem kell Önnek bajlódnia. Viszont ha társasházban lakik, vagy szeretné, hogy bútorát a végleges helyére szállítsuk, ott össze is szereljük, akkor ne habozzon, lépjen kapcsolatba szakértő kollégáinkkal, és kérje plusz szolgáltatásainkat.