Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 274


Mire jó egy kihúzható vendégágy?

Mire jó egy kihúzható vendégágy?

A kihúzható vendégágy az egyik legpraktikusabb bútordarab, amellyel megajándékozhatjuk magunkat, ha egy új elemmel szeretnénk feldobni lakberendezésünket. Azontúl, hogy számtalan kialakításban elérhető, a lakás bármely pontján, bármelyik helyiségben jó szolgálatot fog tenni.

 

Kinyitható vagy kihúzható vendégágy legyen inkább?

Webáruházunk kanapéágy választéka segít egyrészt megismertetni Önnel a jelenleg fellelhető kialakításokat, másrészt érzékelteti a kinyithatóság és a kihúzhatóság közti finom különbséget is. Ugyanis az eltérés nem nagy, de tisztában kell lenni vele, mert még az is kiderülhet, hogy Önnek egy kinyitható kanapéra van inkább szüksége.

Ha időrendben nézzük, akkor a kihúzható vendégágy volt korábban. Ez az a fekhelytípus, amely egy könnyed mozdulattal ággyá alakítható. Szó szerint ki kell húzni előrefelé, ekkor egy két vagy három részből álló ágyat kapunk, amelyen hosszában lehet aludni. Ez az egyetlen hátránya, hiszen a matracok keresztben helyezkednek el, így az alvás közben az arra érzékenyebbek érezhetik a matracok közti elválasztóvonalat.

Ennek következtében és mivel már megjelentek időközben a kinyitható vendégágyak is, azt javasoljuk, hogy a kihúzható változatot ténylegesen vendégágyként használja, nem pedig mindennapos alvásra. Ha éppen valaki jár Önnél és nincs ideje vagy kedve már hazautazni, tökéletes fekhely lesz számára egy-két éjszakára, napközben pedig kanapé gyanánt ideális ülőgarnitúra.

 

Miben más a kinyitható kanapé?

A kinyitható kanapék háttámlája buktatható, így amikor kinyitásra kerül a sor, azt kell ledönteni, és máris megvan az ágyazható kanapé. Előnye, hogy keresztben lehet rajta aludni, nincs megtörve a matrac, ezért ideális mindennapi alvásra olyan helyiségekben, ahol nincs lehetőség külön hálószobabútor és nappali bútor elkülönítésére.

Webáruházunkban széles a választéka a kinyitható kanapéknak is, amelyeket a modern és normál alkategóriák között találhat meg. Ha mégis inkább hálószobabútorban gondolkodik, akkor tekintse meg kárpitozott franciaágy kínálatunkat, ahol több száz szövetborítással találkozhat.

Osztott rakterű, ágyneműtartós, kihúzható vendégágy

Ma már minden kanapéágyunk ágyneműtartós, de a vendégágyakról elmondható, hogy különösen fontos a nagy rakterű tárolórész. A Primus 1,6 kihúzható kanapéágyunk nem hiába kapta ezt az elnevezést. Több szempontból is első a vendégágyak között, ha valaki az alábbi jellemzőkkel keres kanapéágyat. Az 1,6 a szélességre utal, azaz 160 cm, amely egy átlagos franciaágy méretével egyezik meg. Továbbá a kanapé stílusos, dizájnos, de mégis visszafogott, nem hivalkodó formatervezésű, az ára viszont pénztárcabarát.

Természetesen ez a kihúzható vendégágy is ágyneműtartós, melyet alulról kell kihúzni, egy darabban gurul ki, de a raktere meg van osztva, ezáltal segítve a könnyebb elpakolást, szortírozást. Azontúl, hogy könnyen ágyazható, erősített ortopéd rugós kivitelű. Jelenleg több száz szövet választható hozzá, amelyek közül különösen ajánljuk a textilbőrt gyors tisztíthatósága miatt, és kialakításával jobban érvényesül Primus kanapénk díszvarrása.

A kanapét legtöbb esetben elemeire bontva szállítjuk. A bútor összeszerelése csavarokkal történik, és fizikai erőt, szerszámokat, szaktudást igényel. Szállítása során külön találjuk a fekvőrészt, a háttámlát, az ágyneműtartó fiókját és a kanapé karjait, ezeket kell összeszerelni. Ha segítségre van szüksége ebben, kérjen ajánlatot szakértő munkatársainktól, akik beviszik a lakásába bútorát, és ahol Ön kéri, ott szerelik össze.