Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 274


Bútorvásárlás online apartmanok, hotelek részére is

Bútorvásárlás online apartmanok, hotelek részére is

Az interneten történő megrendelések már olyannyira általánosak minden típusú árucikk esetében, hogy a bútorvásárlás online is teljesen elfogadottá vált. Holott a bútor ilyen jellegű beszerzése nagy fokú bizalmat kell, hogy feltételezzen a webshopokkal szemben.

Szerencsére nálunk is ez történt, és mára már nemcsak magánszemélyek teljes körű kiszolgálóivá váltunk, hanem közületek (pl. idősek otthona, kollégiumok) vagy vendéglátóipari egységek (hotelek, apartmanok, vendégházak) is nagy számban rendelnek tőlünk.

Eltérő igények az intézményeknél is

Ahogy egy család is ezerféle lakberendezési ötlettel rukkolhat elő, ugyanez érvényes az intézményekre is. Amíg egy kórház, öregek otthona vagy kollégium inkább az egyszemélyes ágyakat részesíti előnyben, úgy a szálláshelyeket biztosító épületeknél a franciaágyak is felmerülnek vásárlói igényként. Emellett a kihúzható kanapéágyak vagy sarokülők beszerzése is megjelenik nálunk. Ezeket főleg a közös helyiségekben, úgy mint a recepciók tágas tereiben vagy várókban, társalgókban helyezik el, de itt is szükség van heverőkre.

Az egyszemélyes ágyak nem csupán közületek, de magánszemélyek célterméke is. Fiatalok első otthonába is tökéletes választásnak bizonyulnak, de egy többszobás lakás vendégágyaként is megállják a helyüket. Kamaszoknak ifjúsági ágyként ajánljuk, vagy gyerekszobába kiegészítő bútorként a baba- vagy gyerekágy mellé.

Bútorvásárlás online egyszerűen, webáruházunkból

Termékeink beltéri használatra szánt bútorok, vásárlási menetük megegyezik a már ismert, más webáruházakban elterjedt gyakorlattal. Online és telefonon is lehet tőlünk rendelni. Áraink tartalmazzák az áfát, de nem tartalmazzák a házhoz szállítás és házba szállítás költségét, viszont számos esetben lehetőség van ingyenes házhozszállítási akcióval vásárolni. Ezt az adott termék fotóján egy kis ikonnal jelezzük.

Online vásárlás esetén tisztában kell lenni a fizetési feltételekkel. Webáruházunkban minden fajta fizetési opció az Ön rendelkezésére áll, azaz vásárolhat online bankkártyás fizetéssel, átutalással, utánvéttel, de ez utóbbi esetben a helyszínen bankkártyával nem tud fizetni.

10 db felett ingyenes házhoz szállítás

Szezonális és állandó akciókkal várjuk új és visszatérő vásárlóinkat. Ezek egyike a bizonyos termékekre adott ingyenes házhozszállítási opció, amely a Léna saroktámlás egyszemélyes ágy esetében 10 darab feletti vásárlás esetén biztosított. Ez nagy segítség az intézmények számára, hiszen sokszor egy darab bútor elszállítása is nehézséget jelent, hát még ha többről van szó.

A Léna bútorunk vonzó vásárlási lehetőség több szempontból is. Azontúl, hogy egyedi, kétoldalas, de három részből álló támlája van, öt fajta párnázattal rendelhető, melyek a normál szivacsos, dupla szivacsos, ortopéd gerincvédős szivacsos, komfort rugós és erősített ortopéd rugós változat. Amennyiben Ön a gerincvédő zónával is ellátott ortopéd rugós fajtát választja, további ajándékok is járnak rendelése mellé.

A maximum 110-120 kg teherbírású ágyneműtartós heverő vásárlása esetén erősített vázszerkezetet és 5 év vázgaranciát adunk ajándékba. Pluszban jár az egyszemélyes ágyhoz egy párna is, amelynek szövete eltérhet az ágy kárpitozásától, és megegyezhet a hármas bontású támla egyik részének szövetével. Ha 10 db felett vásárol, egyeztessen munkatársainkkal a házhoz szállítás feltételeiről, hiszen azt is ajándékba fogja kapni. Ha igény merülne fel az intézményen belüli szállításra, valamint helyben történő összeszerelésre vonatkozóan, akkor lépjen kapcsolatba munkatársainkkal a megadott elérhetőségeken.