Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


A zsákszövet felhasználása a kárpitozott franciaágyak területén

A zsákszövet felhasználása a kárpitozott franciaágyak területén

A zsákszövet egy olyan anyag, amely természetes alapanyagokból készül, másik elnevezése zsákvászon. A növényből készült szövet ránézésre durva anyagnak tűnik, tapintása azonban mégsem mondható bántónak. A zsákszövet rugalmas textília, viszont nem nyúlik, emellett kiváló a kopásállósága, és tartós alapanyag. Nem hiába alkalmazza már a textilipar is a bútorok kárpitozásához.

Szövetválasztékunk bővülése

A zsákszövetnek a bútoriparban nincs még több évtizedes múltja, mostanában fedezték fel az előzőekben felsorolt kedvező tulajdonságai miatt. Napjaink új keletű divatirányzatához, a minimalizmushoz, mely előnyben részesíti a természetes alapanyagokat, jól illeszthető a zsákszövet felhasználása.

Webáruházunk híres arról, hogy különböző formatervezésű franciaágy kínálatunk kárpitozásához több száz szövetből lehet választani, mely paletta folyamatosan bővül, illetve mindig igazodik az aktuális trendekhez. Bizonyos franciaágyakhoz felár nélkül kérhet a hatalmas kínálatból, míg más termékek esetén csak a megadott kárpitokból lehet szemezgetni. A szövetválasztást a szövetkeresőnk segíti, de a bal oldali menüpontok között is megtalálhatja az egyes típusok szerinti bontást.

A zsákszövetek típusai webáruházunkban

Ha megtekinti szöveteink típus szerinti csoportosítását, akkor láthatja, hogy külön kategóriában találhatóak meg a vékonyabb, ún. zsákszerű szövetek és a vastag zsákvászon anyagok. A Bergamo mocsár, a Plato világosbarna vagy az Oregon márka különböző árnyalatai mind a természetességet idézik és jól mutatnak egy letisztult lakberendezésű belvárosi lakásban éppúgy, mint egy falusi ház franciaágyán. Ha világosabb színekkel szeretné bevonni bútorát, akkor a Lawa vagy a Pompei márka termékeit ajánljuk, mindkettő igen széles körű színpalettával jelenik meg áruházunkban.

Amennyiben személyesen is szeretné megtekinteni és megtapintani bútoraink huzatát, úgy látogasson el nyíregyházi, nemrégiben megnyitott kiállítótermünkbe, ahol megtapasztalhatja hatalmas választékunkat nem csupán a franciaágyak, hanem kanapéágyak, fotelek, heverők, sarokülők és egyéb bútorok területén is.

Zsákszövet borítású franciaágyaink

A franciaágyak kínálatában több olyan fekhely is megvásárolható, amelyhez a zsákszövet huzatot is felkínáljuk, mint lehetséges opciót. Ilyen pl. a Face franciaágy 2 ajándék párnával, amely esetében szintén az Ön rendelkezésére bocsátjuk a több száz szövetet, melyek között szerepel a zsákvászon is.

Ez a franciaágy azért is különleges, mert egy sajátos arculatot kapott, nem hiába Face a modell neve is. A fekhely közepén, hosszában található egy szövetbetét, amely eltér a fő huzattípustól. Ez is szabadon választható és természetesen lehet zsákszövet is, mint ahogy az ajándékba kapott 2 párna huzata is. Amennyiben most ortopéd rugós felülettel választja, a párnákon kívül ajándékba kapja az erősített vázszerkezetet és az 5 év vázszerkezet garanciát.

A Face típus csak megrendelésre készül

Ez a franciaágy nincs raktári készleten, kizárólag külön megrendelésre készülnek, melynek átfutási ideje 1-4 hét. Ezáltal tényleg biztos lehet benne, hogy egyedi arculatú fekhelye és hálószobája lesz. Az ágy nem lapra szerelt, de a fekhely, a fejtámla és az ágyneműtartó külön szállítható. Ezt a három alkatrészt Önnek kell összeszerelnie otthonában, vagy megkérheti szakértő kollégáinkat elérhetőségeinken, hogy új bútora végső helyén végezzék el az Ön számára az összeszerelést és egyúttal a beüzemelést is.

Címkék : zsákszövet