Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


Hatalmas méretű az L alakú sarokülő

Hatalmas méretű az L alakú sarokülő

 Mindennapjaink bútorai már magas szinten ötvözik a fekvő- és ülőgarnitúrák jellemzőit, így nem is kérdéses, hogy az éjjeli szekrény részt is tartalmazó, átalakítható L alakú sarokülő is egy valóságos csoda, korunk nagyszerű találmánya.

Ugyanis azontúl, hogy hatalmas méretű kanapé, néhány könnyed mozdulattal átalakítva percek alatt egy kétszemélyes ággyá változik, amelynek pluszban még egy olyan felülete is felszabadul, ahová az este vagy éjjel használatos holmikat lehet pakolni.

Sarokgarnitúrák vagy kanapéágyak?

Mindkettő már multifunkcionális fekhely, de alapjaiban különböznek egymástól. Ugyanis a sarokgarnitúrát, ahogy a nevében is benne van, kimondottan egy-egy helyiség sarkába tervezték, amely révén hatékonyan ki tudja használni a rendelkezésre álló teret. A normál kanapéágyak ezzel szemben bárhová elhelyezhetők, akár egy nappali közepére is. A közös ezekben a bútorokban, hogy mind ágyneműtartós, hiszen manapság enélkül a funkció nélkül már elképzelhetetlen egy fekvőbútor.

Ritka már az a szoba, ahol olyan kanapét találunk, amely nem alakítható át ággyá. Még akkor is, ha óriás méretű a nappali és az ad helyet különféle baráti és családi összejöveteleknek, amikor is sok embernek le kell ülnie valahová, szükségesek olyan berendezési elemek, amelyeknek legalább egy része ágyként is funkcionál.

Megkülönböztetünk a sarokgarnitúrákon belül ún. sarokülőket, amelyek esetében a méretük révén még hangsúlyosabb az ülőfunkció, de a fentiekben említett szempontok miatt a terjedelmes L alakú sarokülő is könnyen fekhellyé alakítható.

Egy speciális L alakú sarokülő

Webáruházunk változatos kivitelezésű sarokülői között Ön L és U alakú változatokat találhat, mindkettőt kisebb vagy nagyobb formatervezésben. Az U alakú típust kifejezetten nagy méretű nappalik lakberendezésére szánták, kiegészítve egy kis dohányzóasztallal akár. Az L alakú fekhelyek között rálelhetünk egyszerűbb vagy kifejezetten prémiumkategóriás változatokra is.

Egy igazi különlegesség a Rió L alakú sarokülő, amely átvariálva az egyes elemeket, egy tekintélyes méretű fekhellyé alakítható, mellette meghagyva egy részt éjjeli szekrény gyanánt. Ez az egyedi kialakítású bútor az előbbi specialitása mellett még pluszban magas fekhelyes is, ezáltal lehetővé téve a derékbántalmakkal küzdők felállásának, lefekvésének megkönnyítését.

Ennek köszönhetően ez a gerinckímélő ágy kizárólag ortopéd rugós kivitelben rendelhető, kárpitja különböző színű és fajta textilből választható. Fontos még megjegyezni, hogy ez a sarokülő 10 cm magas állítható króm fém lábakon áll. Webáruházunk legtöbb bútorához ajándékba jár néhány párna. A Rió sarokülő monumentális mérete révén megkívánta, hogy a szokásosnál több párnával egészítsük ki, így öt darab nagypárnát és három kis párnát tartalmaz az ár, melynek huzata lehet ugyanolyan színű, de el is térhet a fekhely szövetének típusától.

Ne felejtsen el gondoskodni a hazaszállításról

Ha Ön is kinézte már, hogy a Rió L alakú sarokülő lesz a legújabb bútordarab otthonában, netán már a megrendelésen gondolkodik, ne felejtse el a házhoz szállítást. Érdeklődjön a részletek felől kollégáinktól, ugyanis gyakran igen kedvező ajánlatot adunk a házhoz szállításra, különösen, ha több bútort is vásárol.

Külön ajánlat részét képezheti a házba szállítási szolgáltatásunk, abban az esetben, ha társasházban lakik vagy olyan családi házban, ahová nehézkes lenne becipelni a bútorát. Szakértő munkatársaink beviszik a végleges helyére és ott helyben össze is szerelik az új berendezési tárgyat, ellátva Önt akár speciális tanácsokkal is a fekhely kinyitásával, összecsukásával kapcsolatban.