Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


A legmodernebb kanapé állandó alvásra

A legmodernebb kanapé állandó alvásra

 A bútorok tervezése, gyártása folyamatos átalakuláson megy át, ahogy egy kanapé állandó alvásra való kialakítása esetében is, hiszen mindig igyekeznek a cégek követni az éppen aktuális trendeket, miközben figyelembe kell venni és beépíteni a legújabb műszaki és más tudományos kutatási eredményeket is.

 Ez történik nálunk is, ahol próbálunk haladni a korral, miközben ágyaink összetételét folyamatosan korszerűsítjük, a huzatok esetében pedig a legújabb irányzatokat hozzuk be.

Egy kanapé állandó alvásra is maximálisan használható

Régebben az volt az elterjedt nézet, hogy a kanapé egy kifejezetten ülőbútor, és ennek megfelelően ezt a funkcióját hangsúlyozták ki. Az életterek megváltozásával, a minimalista életstílus megjelenésével azonban egyre inkább előtérbe kerültek az olyan enteriőr elemek, amelyek több funkcióval is képesek tulajdonosukat szolgálni. Ily módon egyre többször merült fel az igény egy kanapéra, amely az állandó alvást is tudja biztosítani.

Webáruházunk változatos kanapé kínálata messzemenően bemutatja a napjainkban elérhető típusválasztékot. A legkompaktabb kétszemélyes kanapéágyaktól kezdve a nagy sarokülőkig, mindenféle ülőbútor kapható nálunk. Három kategóriába igyekeztünk sorolni a most fellelhető változatokat, így a normál, a modern és a hagyományos kanapék között lehet válogatni. Természetesen mindhárom kategóriában magas minőségben kidolgozott, műszakilag is kiemelt színvonalú ágyakkal találkozhat Ön is nálunk.

 

Miben más egy fekhelyként is funkcionáló kanapé?

Ahogy megjelent az igény, hogy egy kanapén valaki minél többet szeretne aludni, úgy kellett áttervezni az ilyen garnitúrák kivitelezését. A régebbi hagyományos kanapékat, mikor megágyaztuk, egyszerűen csak kihúztuk és keletkezett három vízszintes rész, amelyen hosszában tudott aludni két vagy három személy. Ez azonban hosszú távon senkinek sem volt kényelmes, hiszen keresztben két vonal húzódott ilyenkor.

A kinyitható, állandó alvásra tervezett kanapékkal azonban más lett a helyzet. A hátsó támla lenyitásával, azaz egy mozdulattal megtörténik a megágyazás, és kapunk két keresztben található fekhelyet, amelyeknél sehol sincs törés, így biztosítva a hosszan tartó és kiegyensúlyozott alvást.

A divatirányzatokat is követjük

Mivel nem csupán a műszaki tartalomban, hanem a trendeket elemezve is odafigyelünk vásárlóink igényeire, ezért a legmodernebb összeállításokkal készültünk. Ennek ékes bizonyítéka az Ohio kanapé választható szövetekkel, amely igazán trendi színekben érhető el most nálunk. Az alapszín mindegyik változat esetében a fekete, amely választható színekkel egészül ki a bútor széleinél, ezáltal egy kifejezetten extravagáns hatást kiváltva. 

További előnye a terméknek a pénztárcabarát ára, amely módfelett vonzó, ha még figyelembe vesszük azt a tényt is, hogy négy párna is jár ehhez a kanapéágyhoz. Az Ohio bútorunk esetében a párnák választott huzata megegyezik a fekvőhely kárpitjával, amely így egy harmonikus, de mégis nagyon divatos összhatást eredményez, amely minden tekintetet magához vonz.

Kompakt kivitelezés

Az Ohio kanapé kis méretével ideális minden induló lakásba, fiataloknak, friss házasoknak. Albérletben ugyanúgy hasznos bútordarab lesz, mint egy többszobás házban, ahol elhelyezhető hálószobában, vendégszobában, de gyerekszobában is. Kompakt mérete ellenére kell segítség a házhoz szállításban, amit most cégünk ingyenesen biztosít az Ön vásárlásához. Ha segítségre van szüksége a bútora végleges elhelyezéséhez is, kérjük, lépjen kapcsolatba szakértő kollégáinkkal elérhetőségeinken, akik akár össze is szerelik új kanapéját.