Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


Egy kis méretű sarokkanapé használatában rejlő lehetőségek

Egy kis méretű sarokkanapé használatában rejlő lehetőségek

Mindenki életében vannak olyan helyzetek, amikor kicsi lakásban él, és ilyenkor egy kis méretű sarokkanapé vásárlása jelenthet megoldást problémáira. Van, aki csak élete bizonyos szakaszát tölti ilyen helyen, van, aki az egész életét.

Nincs is ezzel semmi gond, hiszen egy ideje már egyre több bútor készül kifejezetten a kisebb alapterületű helyiségekbe. Ráadásul nem csupán kisebbek, hanem többfunkciósak is ezek a berendezések, ami szintén egy hangsúlyos tényező, amikor egy garzont vagy stúdióapartmant rendezünk be.

 

Kis méretű sarokkanapé – hatékony helykihasználás


Amikor valaki egy új otthonban kezdi meg az életét, van néhány elsődleges bútordarab, amely mindenképpen szükséges – ilyen a fekhely is. Általában az ember életének első lakása amerikai konyhás szokott lenni, vagy csak egyszobás, ahol nincs lehetőség külön nappali és hálószobabútor beszerzésére. Ezért a legjobb, ha egy olyan kanapé kerül megvételre, amit nappal becsukunk, ilyenkor használható ülőgarnitúraként, este pedig kinyitjuk és az alvás funkcióját hasznosítjuk.

Webáruházunk kétszemélyes és ágyneműtartós sarokkanapéi között akad nagyobb és kisebb méretű is pont az olyan igények kielégítésére, mint a fiatal párok vagy fiatalemberek első otthonának bebútorozása. A sarokkanapék több szempontból is multifunkcionálisak. Azontúl, hogy a nappali és a hálószobabútor kényelmét is elősegítik, hatékony a térkihasználásuk, sarki elhelyezésük révén. Könnyen beilleszthetők olyan falak találkozásához, ahol amúgy egy franciaágy már nem férne el. Ezenkívül webáruházunkban minden fekhely ágyneműtartós, amely nélkül már nem is lehet kanapét sem elképzelni.

 

Amire figyeljünk a kiválasztásnál

Nagyon fontos, amikor egy ágyat vásárolunk, hogy mindig vegyük figyelembe a teljes méretét, hiszen akkor foglalja el a legnagyobb részt a lakásból. Képzeljük el új és végleges helyén, és tervezzük be, ha más kiegészítő bútort is szeretnénk a közelébe tenni, pl. egy éjjeli szekrényt vagy dohányzóasztalt, hiszen azoknak is el kell férnie.

Ami szintén prioritást kell, hogy élvezzen mindenféle sarokelem kiválasztásánál, az pedig a bútor iránya. Jó előre gondolja át Ön is, hogy balos vagy jobbos sarokkanapét szeretne-e, és ezt időben jelezze kollégáinknak. Az adott termékre kattintva képen is láthatja, hogy mit jelent az egyik vagy másik irány. A lényeg, hogy ezt mindig úgy kell kiválasztani, hogy szemben állunk a bútorral. A rosszul meghatározott irányú bútor megvételével pont az ellenkező hatást érjük el, csak bosszúságunk lesz és pont a lényegét veszti el ez a sokfunkciós elem.

Sokak kedvence a következő bútordarab

A legnépszerűbb fekhelyünk, amely ülőbútor is egyben, egy kis méretű sarokkanapé, a Katrin kanapéágyunk, amely jelenleg választható szövetekkel kapható, így Önnek módja van rá, hogy akár több száz szövetből válassza ki a szobája stílusához és az Ön egyéni ízléséhez leginkább passzoló kárpitozást.

A viszonylag apró méretet az is okozza, hogy ennek a típusnak nincs karfája, ami jelentős méretbeli könnyítést jelent egy kis alapterületű helyiségben. Ugyanakkor ez a modell csak szivacsos változatban rendelhető. Az ülőlap kihúzása után található az ágyneműtartó, a bukótámla lehajtásával pedig meg is van az ágyazás.

Jelenleg ehhez a típushoz ajándék házhoz szállítás is jár, amely nagy könnyebbség azoknak, akik nem tudnak saját maguk fuvart szervezni a hazaútra. Webáruházunkban elérhetők további kényelmi szolgáltatások, így ha Önnek probléma a lakásban való becipekedés is, vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal elérhetőségeink valamelyikén, akik mindenben készségesen segítenek.