Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A plüss fotel bársonyossága mindenkit rabul ejt

A plüss fotel bársonyossága mindenkit rabul ejt

A plüss nem hiába alapanyaga rengeteg, minket körülvevő tárgynak, bútornak, hiszen nagy kedvenc, mint amilyen egy plüss fotel is. Ha belegondolunk, minden korosztály imád hozzábújni, és már az újszülött kisbabák mellé is pihe-puha plüssállatokat fektetünk, amelyeknek érintése már önmagában melegséggel tölti el a kicsiket. Ezt a fajta jóleső örömérzetet nem szabad a későbbiek során sem elfelejteni, amikor felnőttkorban körbevesszük magunkat bútorokkal és kiegészítőikkel.

A modern kori bútorok sokoldalúsága

Igaz ugyan, hogy a bútorok tapintása, a textíliák fajtája alapvető fontosságú egy adott elem megvásárlásánál, de az esztétikum mellett a praktikusság is ugyanolyan kulcskérdés, főleg napjainkban. Sokan kezdik meg életüket egy kisebb lakásban, ahol nélkülözhetetlen, hogy egy bútordarab ne csak egy, nem is kettő, hanem több célt is szolgáljon. Ez a helyzet a fotelekkel is, sok más társa mellett, mint amilyenek a kanapéágyak.

Webáruházunk fotel, fotelágy kínálata bőven ad lehetőséget a válogatásra, annál is inkább, mivel egyes darabok esetén több száz szövetből válogathat Ön is, és végül hazatérhet akár egy plüss fotel garnitúrával is. Régebben a fotelek csak ülőfunkciót töltöttek be, de ma már jólesik a rohanó munkás hétköznapokat egy kinyitható fotelágyban kipihenni. Ezért aki igazán egy multifunkciós fotelt szeretne, néha megvendégelve valakit, annak a fotelágy lesz jó választás.

A plüss fotel előnyei

Ha épp olyan helyen vagyunk a lakásban, ahol nincs kanapé és mód sincs annak beszerzésére, mert nincs elég hely, akkor ott is jó szolgálatot tehet egy plüss fotelágy. Olvasni, pihenni, teázgatni, kis időre relaxálni mindig jól fog esni egy-egy fotelben a lakás bármely zugában. Lehetünk egyedül vagy akár többedmagunkkal, a foteleinket mindenki fogja szeretni.

Már egy helyiségbe belépve is magára fogja vonni a figyelmet, főleg, ha olyan plüssfotel, amelynek színe is vonzza a tekintetet. El is üthet akár a többi szobabútortól, meg lehet neki engedni, mivel annyira egyedi. Legfeljebb azt éri el vele, hogy a látogató rokon vagy barát rákérdez, hogy honnan származik ez a különleges bútora.

A karfa kényelmével és védelmével

Aki igazán egy sokrétű és kényelmes fotelágyat szeretne, annak a karfás változatot ajánljuk, hiszen az oldaltámasz is egyfajta biztonságérzetet adhat, és mélyíti a bekuckózás élményét. Senior fotelágy névre hallgató, karfával ellátott fotelágyunk is ilyen, amelyhez több, mint 300 szövetből választhat most huzatot. A párna része lehet ugyanolyan vagy eltérő színvilágú, anyagú. A fotelágy ágyneműtartós, amelynek mélysége 15 cm, belseje natúr kivitelű.

Aludni vagy csak ücsörögni – bármelyiket választja, kedvét leli majd benne. Akár önálló fekhelyként mindennapos alvásra vagy csak kiegészítő bútorként, pótágyként egy vendégszobában, betölti majd funkcióját. Válasszon hozzá további bútorokat webáruházunkból.

Ha a Senior fotelágy mellett teszi le a voksát, azt most ingyenesen hazaszállítjuk Önnek. Ez a bútor elemeire szétszedve is szállítható vagy akár egyben is, ezt érdemes eldönteni időben, hogy biztosan beférjen az ajtókon. Ha több bútort is szeretne vásárolni, és azokhoz nem jár ez az ingyenes lehetőség, keresse meg kollégáinkat elérhetőségeinken és kérjen ajánlatot egy kedvezőbb házhoz szállítási díjazásra.

Címkék : fotel, kényelmes, plüss