Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


120 ágy, amely valójában nem a darabszámra utal

120 ágy, amely valójában nem a darabszámra utal

Érdekes jelenség a bútorvásárlási szokások tekintetében, hogy keresik az emberek a 120 ágy vételi lehetőségeit, így beírva akár az internetes keresőkbe. Természetesen ez a szám nem a darabra utal, nem 120 darab ágyat akar megvenni valaki, hanem a fekhely szélességére, azaz a 120x200 cm-es fekvőfelületre. A hosszúság szinte minden ágy esetében 200 cm, ezen a területen nincs nagy differenciálás, a legtöbb embernek ez a hossz tökéletesen megfelel.

A 120 ágy iránti igény megjelenése

A fekvőfelületek szélessége azonban már igen széles palettán mozog. Mivel megjelent egy komoly vásárlói igény a 120-as ágyak megvételére, ezért webáruházunk úgy döntött, hogy a franciaágyak kategóriájában külön csoportot képviselnek a 120x200 cm-es fekhelyek, mint ahogy az a weboldalunkon is látható.

A 120x200 cm-es ágyak mellett továbbra is fellelhetők alapvető franciaágy csoportjaink, úgy mint a millenium, normál, modern, valamint a luxuskategóriájú prémium fekhelyek. Ebben a négy csoportban különféle méretekben beszerezhetők a kiszemelt ágyak. A legtöbb bútorhoz párna is tartozik, valamint 3-5-féle ágybetéttípussal rendelhetők. A huzat kiválasztását egy több százas szövet kereső segíti oldalunkon, ahol Ön csoportosítva is megtalálhatja az egyes textíliákat.

Mi alapján választ valaki 120x200 cm-es fekhelyet?

A 120 ágy iránti igény több okból kifolyólag is megjelenhet. A különböző korosztályok más indíttatásból kifolyólag szeretnének 120-as méretű területen aludni. A gyerekek esetében, ha kinőtték már az egyszemélyes heverőt, egy bizonyos életkort elérve kényelmesebb lehet a szélesebb heverő, főleg nagyobb termetű kamasz fiúk alvásánál. Kisebbeknél akár már korábban is felmerülhet az igény, ha a szülő a gyerkőc mellett olvas esténként, vagy néha az ott alvásával segíti az esti lefektetést.

Ha már nagy kamasz vagy fiatal felnőtt lett abból a gyerekből, akkor a barátjával vagy barátnőjével szívesebben alszik egy széles ágyon, de ilyenkor már számítani lehet rá, hogy a 120-as ágyat előbb-utóbb le fogják cserélni egy 140-esre.

Idősebb korban is jól jöhet, ha szélesebb az egyszemélyes heverő. Ilyenkor már több olyan tárgy, ruhanemű, olvasnivaló, gyógyászati segédeszköz lehet, amely elérése egy öregebb embernek nehézségekbe ütközik, így jó, ha a keze ügyében van. Akár a plusz párnák, takarók is ilyen személyes holmik. A 120x200 cm-es franciaágyaink, mint amilyen a magas fekhelyes változatú 120-as ágy, nagyon népszerű az idősebbek körében is, mivel nem kell erőt kifejteni, lehajolni ahhoz, hogy lefeküdjenek rá, illetve hogy kimásszanak az ágyból, mivel magasabb a kivitelezése. Ehhez a franciaágyhoz is többféle színű és mintázatú kárpitozásból választhat, és a fekhelyhez tartozik 2 kispárna ajándékba, melyeknek huzata szintén eltérő lehet.

Kapcsolódó szolgáltatásaink is segítik Önt

A bútorok nem olyan könnyű tárgyak, amelyeket egyszerűen gépjárművel haza lehet szállítani. Általában több részre bontva csomagoljuk őket, de még így is gondot okozhat egy-egy elem hazacipelése, főleg idősebb korban, vagy ha nincs a családban fizikai segítség. Webáruházunkban lehetőség van rá bizonyos bútorok esetében, mint amilyen a fent említett magasfekhelyes 120-as ágy is, hogy ingyenesen hazaszállítsuk Önnek.

Azonban, ha ezentúl szüksége van még arra is, hogy a házba adott emeletre vagy a lakásban a végső helyére állítsuk bútorát, erre is van mód. Keresse szakértő kollégáinkat elérhetőségeinken, és segítenek minden felmerülő kérdés megválaszolásában. Ráadásul, ha az Ön szeme előtt állítják össze fekhelyét, begyakorolhatja a bútor kinyitását, becsukását is a munkatársaink támogatásával.