Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A kényelem eszközei: fotelek, kanapék

A kényelem eszközei: fotelek, kanapék

A fotelek, kanapék a legkedveltebb ülőalkalmatosságok, hiszen nincs is jobb, mint belehuppanni egy fárasztó nap után otthon egy kényelmes ülőalkalmatosságba. Persze csak módjával, hiszen túlzásokba sem szabad esni. Ha túl nagyot kell hajolni leüléskor, vagy mélyen belesüppedünk egy fotelbe, akkor hosszú távon a derekunk láthatja a kárát.

Fotelek, kanapék közötti választási lehetőségek

A fotelek és kanapék közötti választást több tényező is befolyásolja. Elsőként nézzük az ülőfunkció szempontját. Amennyiben van már a nappaliban egy kanapé, akkor ajánlatos lehet körbevenni kényelmes fotelekkel, főleg, ha gyakran megfordulnak a házban vendégek. Ha nincs még semmilyen ülőbútor, akkor érdemes átgondolni, hogy beszerzésre kerüljön-e egy komplett ülőgarnitúra, amely általában egy két- vagy háromszemélyes kanapéból és egy vagy két fotelből áll.

A másik mérlegelendő szempont, hogy szeretnénk-e kombinálni az ülőfunkciót az alvási lehetőséggel. Ha többször előfordul olyan, hogy valamelyik családtag vagy barát ott marad éjszakára, akkor webáruházunk kanapéágy választéka segít eligazodni, hogy pontosan mire is lehet szüksége a családnak. Ha biztosan csak egy személy az, akinek biztosítani kell a fekhelyét, akkor akár egy fotelágy is megteszi. Webáruházunkban karfás és karfa nélküli típusokkal is lehet találkozni.

A kanapéágyak nyomvonalán haladva

Ha letettük a voksot a kanapéágyak kategóriája mellett, akkor következhet annak eldöntése, hogy milyen is legyen az a fekhely. A kanapék között megkülönböztetünk kinyitható vagy kihúzható változatot, ez utóbbiak főleg a hagyományos fajták, míg a modern vagy normál kanapék egy mozdulattal könnyen kinyithatók, ugyanis a háttámla lehajtásával már meg is ágyazható a fekhely.

Azt is át kell gondolni, hogy hány személyes legyen a kanapé. Nálunk, a Nonstop Bútornál a legnépszerűbbek a kétszemélyes kanapéágyak, de léteznek L-alakú sarokkanapék és még nagyobb U-alakú sarokgarnitúrák, amelyek a hatalmas nappalik igazi díszei, egyaránt biztosítva ülő- és fekhelyeket.

Ha kicsi a szoba…

A kanapéválasztást befolyásolja az is, hogy mekkora az adott helyiség alaprajza, ahová helyezni szeretnénk a bútorunkat. Ha kevés a hely, akkor érdemes olyan kanapéágyat választani, amelynek nincs külön karfája. Erre jó példa webáruházunk Noire kanapéágya, amely amellett, hogy igazán kompakt, igen különleges benyomást kelt a kárpitozása miatt.

A Noire kanapé megvásárlása esetén mód van arra is, hogy nem csupán egyfajta szövettel borítsuk be a kanapét, hanem válasszunk két különböző típust, ezáltal válik ténylegesen moderné ez a kanapé. Nálunk, a Nonstop Bútornál minden egyes kanapéhoz jár 2, 3 vagy akár 4 ajándék párna is, mint ahogy a Noire ágynál. A két nagyobb párna háttámlaként szolgálhat, a két kisebb pedig segítséget nyújthat, ha valakinek hiányzik a karfa. Természetesen egy újabb opció lehet Ön számára az is, hogy a párnáknak is eltérő kárpitot választ.

Kérje házba szállítási és összeszerelési szolgáltatásunkat!

A legtöbb kanapét általában két részben szállítjuk, így ha Önnek nem megoldható a bútora hazaszállítása, akkor egyeztessen kollégáinkkal elérhetőségeinken, és érdeklődjön a házhoz szállítás feltételeiről. Ha társasházban lakik, akkor nálunk mód van arra is, hogy kollégáink az adott emeletre is felvigyék a bútort, és a végleges helyén szereljék össze. 

Amennyiben több bútort is vásárol nálunk, akkor még kedvezőbb lesz a házhoz szállítás díjazása. Erről oldalunkon további információkat találhat, várjuk megkeresését.

Címkék : fotel, kanapé, kényelmes