Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Mindenkinek mást jelent a menő ágyak fogalma

Mindenkinek mást jelent a menő ágyak fogalma

Gyakran halljuk ezt a kifejezést, hogy menő ágyak, főleg a fiatalabb korosztály körében, amikor is egy gyerek meg szeretné fogalmazni, hogy milyen fekhelyre lenne szüksége. Ugyanakkor mindenkinek mást takar a menő ágyak kifejezés, ráadásul, ahogy a bútoripari trendek változnak, úgy változik velük együtt az is, hogy mi számít az adott évben divatosnak.

Új trendek a bútorvásárlásban

Szerencsére nem csupán a gyerekeknek, hanem a felnőttek számára is megjelennek új stílusok, amelyek a praktikum és komfortosság jegyében maximálisan kielégítik a vásárlói igényeket. Ilyen új fekhelyek webáruházunkban a saroktámlás egyszemélyes ágyak, amelyek a szokásos egytámlás heverők mellett adnak egy plusz kitámasztást, de még további változatai is léteznek.

Ezeknek az ágyaknak a különlegességét az is adja, hogy Ön választhat, milyen betéttel kéri. Az alternatívák a normál és az extra szivacsos típus mellett az ortopéd gerincvédő szivacsos, de rugós változatban is három létezik: a komfort rugós, az extra rugós és a gerincvédő zónával megerősített ortopéd rugós kivitel.

Az egyszemélyes ágyak egy másik új típusa a magasított fekhelyek, melyek az idősek kívánságainak felelnek meg a legmesszebbmenőkig, ugyanis nem kell hajolni, amikor lefekszenek, és nem kell erőlködni a felkeléshez.

Menő ágyak minden korosztálynak

Ha már nem gyerekágyban, hanem kamaszoknak, ifjúsági ágyban gondolkodunk, Nonstop Bútor webshopunk egyszemélyes heverői számukra is a menő ágyak kategóriába fognak már kerülni, hiszen végre felnőtt ágyat kaphatnak. Ráadásul hatalmas a szövetválasztékunk, így ők már maguknak ki tudják keresni, melyik felel meg legjobban az ízlésüknek. De ne felejtsük el, hogy segítsük őket a választásban, hiszen a kárpitvásárlást az is befolyásolja, hogy van-e házi kedvenc a családban, használunk-e ágytakarót, mennyi hatásnak lesz kitéve az a fekhely.

Azt, hogy milyen szövettel vásároljuk meg az ágyat, segíti webáruházunk szövetkeresője, melyben kategóriák szerint is megtalálhatja a főbb textilfajtákat. Több, mint 300 textillel rendelkezünk, melyek mindegyike más szempontú ágyfelhasználást tesz lehetővé.

Az egyik kedvenc egyszemélyes dupla támlás heverő

Igazán trendi ágynak mondható a Millenium-Size Summer saroktámlás egyszemélyes heverőnk, amely a különleges jellemzők mellett még ajándék párnával is kiegészül. A szövetválasztéka szintén parádés, napjaink legdivatosabb színeivel társítva. Csábító akciós ára mellett természetesen ez a fekhely is ágyneműtartós, amely alól nem kivétel már egyik bútorunk sem webáruházunkban. Az ágyneműtartó a fekhely hosszabb oldalából nyílik, és 18 cm mélységű, natúr kivitelű.

Akciós ára és a párna mellett további ajándékokkal is kedveskedünk. Aki az ortopéd, gerincvédő zónákkal is ellátott, rugós fekvőfelületet választja, megkapja még az 5 év vázgaranciát és plusz erősített vázszerkezetet is, ha igényli. Akinek pedig az is gondot okoz, hogyan szállítsa haza a bútorát, számára az ingyenes házhoz szállítás jelent igazán könnyebbséget.

 

Kiegészítő szolgáltatásainkkal még könnyebben

Extra szolgáltatások is rendelhetők nálunk, melyek egyikét akkor érdemes kérnie elérhetőségeinken, ha társasházban lakik, és fel kell vinni az emeletre, és bevinni a lakásba is a bútorát. Gondolja át, hogy ami Önnek több órába is telhet, az szakértő munkatársainknak csak fél órába, ráadásul össze is szerelik a végleges helyén a bútorát. További lehetőség, hogy plusz garanciát is kérhet fekhelyére, így ha bármikor hiba merül fel, kollégáink a helyszínen kijavítják azt. Így nem kell Önnek azzal foglalatoskodnia, hogy szerelőt keressen, sőt, elszállítani sem kell sehova az ágyat.