Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Vajon minden bőr sarok ülőgarnitúra ágyazható?

Vajon minden bőr sarok ülőgarnitúra ágyazható?

A válaszunk erre az, hogy igen, minden bőr sarok ülőgarnitúra ágyazható, amennyiben webáruházunkban vásárol, ahol nemcsak a bőr és nemcsak a sarok ülőgarnitúráknak, hanem minden kanapéágynak az alapvető tulajdonsága, hogy ágyazható legyen, hiszen ezáltal bővíti sokoldalúságát.

Az igazi multifunkcionális bútordarab

Ha másról nem is, de a sarokkanapékról tényleg elmondható, hogy a leginkább többfunkciós bútordarabok, ezért amelyik ingatlan alaprajza lehetővé teszi, minden ilyen háztartásnak kellene, hogy rendelkezzen egy sarokkanapéval vagy sarokülővel. Webáruházunk sokszínű sarokgarnitúrái mellett igazán impozáns, U-alakú sarokülőt is találhat, amely méltó éke lehet bármelyik nappalinak. Mind a sarokgarnitúrákról, mind a sarokülőkről elmondható, hogy ággyá alakíthatók.

A kanapék alapvetően a nappalinak a bútorai, ezért lényeges, hogy kényelmes ülőfelülettel rendelkezzenek. A sarokkanapékon is jó néhány ember elfér, de az U-alakú változatok igazán hatalmas darabok, rajtuk egy egész baráti társaság időzhet. Érdemes az U-alak közepére beszerezni egy kisebb dohányzóasztalt, amely ételek és italok vagy társasjátékok tárolására szolgálhat.

Gyakran előfordulhat, hogy szükség van plusz fekhelyre. Rokonok, akár barátok részéről is felmerülhet erre igény. Ilyenkor nagyon jól fog jönni, ha akad még olyan bútordarab, amely egy mozdulattal, könnyedén ággyá alakítható.

 

 Bőr sarok ülőgarnitúra ágyazható kivitelben

Webáruházunk azért is nagyon népszerű, mivel több száz textíliát tartalmazó szövetkeresővel rendelkezünk. A szöveteket kategóriákba csoportosítjuk ár szerint és típus szerint is, hogy könnyebb, gyorsabb és egyszerűbb legyen a keresés, de ha nem sikerül dűlőre jutni, akkor nyugodtan keresse munkatársainkat, akik segítenek kiválasztani a megfelelő bútordarabot az ahhoz passzoló szövettel.

Szintén nagy a választék a szövetek tekintetében a Monaco sarokkanapé esetében, melyet weboldalunkon külön ikonnal jelzünk az adott bútor fotóján. A Monaco bútor extra szivacsos vagy erősített, gerincvédő zónával is ellátott ortopéd rugós kivitelezésű ágybetéttel kapható. Ehhez a termékhez választható még megerősített vázszerkezet és extra öt év vázgarancia is.

Amennyiben Ön sarokkanapét választ, amely L-alakú, ne felejtse el vásárlás előtt megadni, hogy milyen irányú legyen a kanapéja, hiszen nem jó az, ha otthonában kell szembesülnie vele, hogy fordítva lett feltéve a hosszabb oldal. Az irányt mindig úgy kell választani, hogy szemben állva a kanapéval bal oldalon vagy jobb oldalon található a függőleges kialakítás

 

Ma már minden kanapéágy ágyneműtartós

Nem kérdés, hogy az ágyneműtartó már nélkülözhetetlen része kell, hogy legyen minden fekhelynek. Semelyik gyártó nem spórolhatja le ezt a tárolórészt, hiszen nincs olyan ember, akinek ne lenne számottevő holmija, amit el kellene rejteni a nagyvilág elől hosszabb vagy rövidebb időre. De maga az ágynemű is jól raktározható itt, beleértve egyéb párnákat, takarókat. Rögtön az ülőlap kihúzása után megtaláljuk alatta az ágyneműtartót, a bukótámla lehajtásával pedig meg is van a kiágyazás.

Ehhez a termékhez jelenleg a házhoz szállítás ingyenes, de ha Önnek még további segítségre van szüksége és netán társasházban lakik, akkor munkatársaink felviszik Önnek bútorát a kért emeletre, egészen a lakásába, és akár a bútor végső helyén össze is szerelik. Ez nagyszerű és sokak által kedvelt szolgáltatás, amennyiben az Ön családjában sincs olyan fizikai erő, amely lehetővé tenné ennek a bútornak a becipelését lakhelyére. Kérje szakértő kollégáink ajánlatát elérhetőségeinken!