Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Ágykeret ráccsal és választható szövetekkel

Ágykeret ráccsal és választható szövetekkel

Azt, hogy egy ágykeret ráccsal kapható-e vagy anélkül, a webáruház határozza meg. Nálunk is beszerezhető mindkét változat, de minél felszereltebb egy ágy, annál inkább közkedveltebb, így nálunk a legtöbb ágykeret ágyráccsal együtt vásárolható meg, sőt még matracot is lehet nálunk hozzá választani.

Az újfajta, kárpitozott ágykeretek

Emlékszünk még azokra az időkre, amikor az ágykeret pusztán a 4 tömörfa oldallapból állt, közte az ágyráccsal és szintén a külön megvehető ágybetétekkel. Leginkább natúr fa színben volt kapható, de később elérhető volt más változatokban is. Ezenkívül megtalálhatók voltak még a piacon a különféle fémvázas ágykeretek, amelyeknek fejrésze esetenként igen impozáns volt.

Pár éve új trend figyelhető meg a bútorpiacon, a kárpitozott franciaágyak tekintetében. Ezek kaphatók kompletten, mindennel felszerelve, de beszerezhetők külön is, ha netán valakinek már rendelkezésére áll a matrac. Természetesen nálunk is kaphatók ágybetétek is széles választékban.

A nagy különbség azonban az újfajta ágykereteknél a régihez képest, hogy nem balesetveszélyesek, azaz, ha beütjük valamelyik részükbe a lábunkat, legyen az akár sarok vagy netán sípcsont, nem lesz fájdalmas, mint régen volt. Ugyanis webáruházunk ágykereteinek oldalelemei, fejvégei és minden külső eleme vastag szivacsozottan kárpitozott.

Ágykeret ráccsal és ágyneműtartóval

Ahogy a kárpitozottság is nagyon népszerű lett és már szinte elvárt minden bútorgyártótól, úgy lett az ágyneműtartó szinte alapkövetelmény. Ezért szinte minden fekhelyünk, legyen az kárpitozott franciaágy vagy kanapé, már ágyneműtartóval felszerelt. A tárolás napjainkban rendkívül fontos, mindenki ezernyi dolgot szeret elpakolni, így az ágyneműtartónak megvan a létjogosultsága.

Melbourne ágykeretünk is ágyneműtartós, ráadásul több száz szövetből választható ki hozzá a kárpit. Kétféle méretben is elérhető, 200x160 cm-es vagy 200x180 cm-es változatokban, az ágyneműtartó az ágy végéről nyílik. A Melbourne ágykeret azért is különleges, mert visszahajlított fejvég-kialakítással és design lábakkal készül. Mivel a fejtámla erőteljesen visszahajlik, így szinte teljes mértékben megtámasztja a fejet ülő helyzetben is, mely lehetővé teszi, hogy az olvasás vagy filmezés is maximális kényelemben teljen.

Ezenkívül érdemes megemlíteni, hogy ez az ágykeret műbőr borítással is kapható, amely rendkívül ideális kisgyermekes vagy házi kedvenccel rendelkező családok esetében. A textilbőr ötvözi a valódi bőr és a textil előnyös tulajdonságait, és nagyon könnyen tisztítható. Ha Ön viszont egy másik borítást részesít inkább előnyben, azt is megteheti, ugyanis igen széles a textilek kínálata, amiből válogathat. A keresést megkönnyíti a szövetkeresőnk, ahol a szöveteket csoportosítva is megtalálhatja.

Összeszerelés szakembereink segítségével

Ágykeretes ágyaink óriási előnye, hogy elemekből állnak, így ha meghibásodik valamelyik oldal, akkor is alacsony költséggel cserélhető, javítható, könnyen szétszedhető és szállítható. A Melbourne ágykeret jelenleg akciós házhoz szállítással vehető meg, de ha Önnek segítségre van szüksége a további szállításban, mint pl. egy társasház adott emelete vagy egy családi ház felső szintje, akkor lépjen kapcsolatba segítőkész munkatársainkkal.

Nálunk lehetősége van arra, hogy bútora végső helyén kérje annak összeszerelését is, hiszen elemes bútor révén nem egyben szállítjuk, hanem lapra szerelten. Így ha nincs egy ügyes kezű ezermester a közelben, akkor bizony elkél a segítség. Ha matracra is szüksége van, ismét keresse tapasztalt kollégáinkat, akik minden kérdésére választ adnak.