Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Mindenkinek más az ideális ágymagasság

Mindenkinek más az ideális ágymagasság

Ha az ideális ágymagasság kerül szóba, akkor valószínűleg mindenkinek más az elképzelése, hiszen több tényező is befolyásolja, mi alapján megfelelő valakinek egy adott ágytípus. Az biztos, hogy napjaink fekhelykínálata jóval szélesebb, mint évtizedekkel ezelőtt volt, így bőven van lehetőség válogatni azoknak is, akik valamilyen egyedi igénnyel lépnek fel.

Míg korábban szinte minden ágynak ugyanakkora volt a magassága, függetlenül attól, hogy heverő, kanapé vagy franciaágyról beszéltünk, mára már van lehetőség a megszokott magasságtól eltérni mind lefelé, mind felfelé. Webáruházunk is igyekszik kiszolgálni ezeket a változó kívánságokat, ezért mindegyik fekhelykategóriánkban találhat Ön is az átlagostól alacsonyabb vagy magasabb ágyakat.

A magasított fekhelyek népszerűsége

Ha végigböngészi kínálatunkat, akkor láthatja, hogy heverőink, kanapéágyaink, de webáruházunk franciaágy választéka is bőven rejteget újdonságokat. Ha csak ez utóbbi árucikk kategóriáját megnézzük, először alkategóriákra bukkanunk, amelyeket szintén érdemes “végiglapozni”, mert mindegyiknél más és más az ágymagasság.

Míg a gyerekek szeretnek szinte a földön aludni, a gyermekheverőink között árusítunk olyan bútort, amelyet kinyitva szinte a földre ágyazunk meg. A kor előrehaladtával, valamint a kényelem keresésével megint mást jelent mindenkinek az ideális ágymagasság. Erre válaszként elkezdték a gyártók a magas vagy magasított ágyak készítését, amelyek egy különös komfortérzetet kölcsönöznek a fekhelynek, különösen a ledőlés és felkelés pillanataiban. Ezért idősebb korban mindenképpen ez az ágytípus ajánlott, hiszen nem kell lehajolni, amikor le akarunk ülni, és erőlködni sem kell a felkelésnél

 

 

Az ágymagasságot meghatározó egyéb tényezők

Érdekes módon nem csupán az évek során a gyárakban kialakított szabványok befolyásolják a magasságot, hanem maga az ágykeret és az ágybetét mérete is. Webáruházunkban alapvetően a szivacsos és a rugós ágytípusok között lehet válogatni, azonban ezeken belül mód van az extra kivitel beszerzésére is.

Míg egy normál szivacs vastagsága 5 cm, ha Ön az extra méretet kéri, az már 10 cm, és az ortopéd gerincvédő szivacs 12 cm. Napjaink generációs betegsége a derékfájdalom, és ez az arány a későbbiekben még nőni fog a számítógéppel végzett munkák hatására, így érdemes idejében beszerezni egy gerincvédelemmel ellátott szivacsos vagy gerincvédő zónákkal megerősített ortopéd rugós kivitelű fekhelyet.

Magasított franciaágy – az ideális ágymagasság

Millenium típusú franciaágy kínálatunkban találhatja meg a Maserati akciós magas fekhelyes franciaágyunkat, amelyet most ráadásul 4 ajándék párnával értékesítünk. Az ágybetét vastagsága akár az 55 cm-t is elérheti, ha Ön extra kivitelezésű szivacsot választ. Amennyiben pedig a gerincvédő zónás megoldás kelti fel az érdeklődését, amelynek teherbírása a 120 kilót is eléri, számtalan ajándékkal lepjük meg. Ezek egyike az erősített vázszerkezet beépítése, valamint az 5 év vázgarancia. Ehhez a bútorhoz jelenleg ingyenes házhoz szállítás is tartozik. Ha Önnek szüksége van arra is, hogy lakásába becipeljék bútorát, úgy lépjen kapcsolatba kollégáinkkal.

A Maserati ágynak különlegessége még, hogy igen élénk, vidám szövetek tartoznak hozzá, amelyből tetszése szerint válogathat. Rendhagyó módon a textileket úgy válogattuk össze ennél a fekhelytípusnál, hogy a keretrész és a támla egy adott színű, az ágybetét kárpitja és a nagy párnák egy másik színből választhatók, és megint más lesz a kispárnák borítása. Így egy igazán színes, sokoldalú kompozíció tulajdonosa lesz az, aki ezt a bútort vásárolja meg.