Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Egy mindennapos alvásra alkalmas kanapé tulajdonságai

 Egy mindennapos alvásra alkalmas kanapé tulajdonságai

Bizony ilyen is létezik már, hogy mindennapos alvásra alkalmas kanapé, hiszen olyannyira elterjedt fekhelyek ezek, hogy ahhoz, hogy kielégítsék a számtalan vásárlói igényt, mindenfajta formatervezésben kaphatók már. A kialakításuk mellett természetesen a kárpitozottság is ezerféle lehet, sőt a színek, minták és a hozzájuk ajándékba kapott kiegészítők is eléggé változatosak már.

 

A kanapé kiválasztásának legfontosabb szempontjai

Elsődlegesen azt kell meghatározni, hogy milyen céllal szeretnénk azt a kanapét megvásárolni és hová fog kerülni. Más egy magánszemély elgondolása a bútor tervezett helyéről, és megint más a helyzet, ha az a kanapé egy vendéglátóipari egység része lesz, netán egy váróterembe kerül vagy egy irodába.

A másik, szintén kulcsfontosságú kérdés, amely meghatározza vásárlásunk jellegét, hogy melyek azok a hétköznapi szokások, amelyek jellemzik majd a használót vagy használókat. Ugyanis, ha a legfőbb célja a kanapé vásárlásának, hogy egy nappali közepén a társasági élet központja legyen és fogadja a család szűkebb vagy tágabb baráti körét, akkor nem egy mindennapos alvásra alkalmas kanapé kell, hogy a szem előtt lebegjen.

Persze ilyenkor is fontos, hogy az a kanapé ágyazható legyen, hiszen bármikor előfordulhat, hogy betoppan egy rég nem látott családtag, aki szeretne egy éjszakát nálunk eltölteni. Vagy a baráti összejövetelek alkalmával esetleg valaki úgy dönt, hogy éjjel már nem indul el hazafelé. Ha időnként van csupán csak szükség a kanapéra, mint fekhelyre, akkor webáruházunk kanapé kínálatában a kihúzható kanapék között érdemes keresgélni elsősorban.

 

Milyen egy mindennapos alvásra alkalmas kanapé?

Napjainkban már minden fekhely esetében fő szempont, hogy ágyneműtartós legyen. A tárolás szinte létfunkcióvá vált a háztartásoknál, hiszen tengernyi holmi összegyűlik, nem beszélve magáról az ágyneműről, ami egy kanapé esetében előnyös, ha napközben nincs szem előtt. Akár magáncélú, akár irodai felhasználás része lesz a bútor, legtöbbször olyan helyre kerül, ahol fontos a helyiség takarékos berendezése.

Nonstop Bútor webáruházunkban jó szívvel ajánljuk Naomi formabontó díszpárnákkal ellátott kanapénkat, melyet most ráadásul plusz két párnával is kiegészítettünk a meglévő 3 mellett. Stílusos dizájnjában keveredik az egyszerűség és az elegancia, mindez magas minőségben, hogy a letisztult formákat minél jobban kihangsúlyozza.

A termék elérhető extra szivacsos vagy gerincvédő zónákkal ellátott, erősített ortopéd rugós kivitelben. Ez a merész kialakítású kanapé jelenleg két színösszeállításban érhető el, szürke vagy türkiz színekben, amelyekhez a párnák árnyalata is hasonlóan választható, az ajándék plusz 2 díszpárna azonban nem színazonos.

Kompakt kanapé kis helyekre 

Induló egy-kétfős háztartások általában kis alapterületűek, sokszor garzon- vagy stúdiólakások, ahol a helykihasználás miatt a legkisebb kanapét vásárolják. A Naomi kanapénk azért is előnyös, mert nincsenek oldaltámlái, amelyek plusz helyet foglalnak el, ezért a kis alapterületű lakásokba is könnyűszerrel elhelyezhetők. Ha mégis nagyon hiányzik valakinek a karfa, akkor a plusz 2 ajándék párna ezt a hiányosságot hivatott betölteni.

A kanapé nagyon könnyen és gyorsan fekhellyé varázsolható, mindössze a bukótámlát kell lehajtani és máris kész a franciaágy méretű, mindennapos alvásra alkalmas kanapé. Ezek az egy mozdulattal kinyitható ágyak két személy részére rendkívül kényelmes alvást és pihenést biztosítanak. A kanapé jelenleg ingyenes házhoz szállítással kerülhet az Ön otthonába, a részletekért lépjen kapcsolatba szakértő kollégáinkkal.