Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Egy kis méretű sarokkanapé elhelyezésének kulcskérdései

 Egy kis méretű sarokkanapé elhelyezésének kulcskérdései

A kis méretű sarokkanapé egy olyan praktikus bútordarab, amely szinte elképzelhetetlen már a háztartásokban mérete és multifunkcionalitása miatt. A kanapék már évszázadok óta állnak az emberek szolgálatában, így bőven volt idő rá, hogy a technika fejlődése és a mindennapi szokások olyan típusokat hívjanak napjainkban életre, amelyek a leghasznosabbak a hétköznapok során.

A kis méretű sarokkanapé jellemzői

Manapság a tárolás alapvető fontosságú, mind házon, lakáson belül, mind pedig az udvaron. A családoknak sok olyan holmija van, amelyet bizonyos időközönként vesznek csak elő, nem beszélve az ágyneműről, amelyet minden reggel elpakolunk, reggel pedig előveszünk. Így nem kérdés, hogy webáruházunk minden kanapéja ágyneműtartós, az ágyneműtartó fehér színű és szellőző kapszulákkal ellátott.

A kanapéink kínálatában a kis méretű sarokkanapé igen előkelő helyet foglal el. Népszerűsége a rendkívül kedvező árában és kis helyigényében keresendő. Garzonok tulajdonosai ugyanúgy kedvelik, mint a nagyobb házak lakói, hiszen szinte bárhová elhelyezhető, és mindenhol betölti szerepét. Ráadásul könnyedén egy kétszemélyes ággyá alakítható, amely által tovább bővül alkalmazási területe.

Fiatalok első lakásának ideális bútordarabja, ezekben az években ugyanis jó, ha az a kanapé nappal ülőalkalmatosság, éjjel fekhely. Általában kis lakások, stúdiók, ahol legelőször szükség lesz rájuk, és mindig maximális kihasználtságnak örvendenek. Nagyobb lakások nappalijának, vendégszobájának is lehet állandó lakója ez a bútordarab, ugyanakkor egy nagy előszobában is elképzelhető, gyerekszobában pedig jól jön plusz ágyként.

Mire kell figyelni sarokkanapé kiválasztásakor?

A legfontosabb, hogy előre ki kell találni, milyen irányú legyen a sarokkanapé. Otthon mindig precízen mérjünk ki mindent, és számítsunk rá plusz helyet, hogy elférjünk a bútor mellett, valamint ha éjjeli szekrényt is tervezünk mellé állítani. Mivel mindegyik sarokkanapé ággyá alakítható, ezért képzeletben tervezzük el úgy is a helyiséget, mintha ki lenne nyitva, milyen benyomást fog vajon nyitott állapotában kelteni?

Az irányát már jó előre el kell Önnek döntenie és vásárláskor megjelölni. Ezt úgy tudja könnyedén meghatározni, ha szemben áll a bútorral és bal oldalt találja a hosszanti, kirugró részt, akkor az a bútor balos irányú, ellenkező esetben pedig jobbos. Ha mégis problémás ennek kitalálása, nyugodtan vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, segítenek a kérdések megválaszolásában.

Több száz szövetből választhat, amelyek kombinálhatók is

Van olyan kis méretű kanapé is webáruházunkban, amely esetében hatalmas szövetválasztékkal találkozhat. Ilyen a Katrin sarokkanapénk, mely jelenleg ingyenes házhoz szállítással rendelhető. Ez egy kar nélküli kanapé, ennek is köszönheti kis térigényét. Ön most több száz szövetből válogathat, melyeket akár kombinálhat is. A fekhelyhez két darab kis méretű, karfaként is funkcionáló, valamint két darab nagyobb méretű párna tartozik, amelyek szövetét szintén Ön választhatja meg és a párna, valamint az ágy borítása is eltérhet egymástól.

A Katrin sarokkanapé szivacsos változatban érhető el, de tekintse meg további sarokkanapé vagy akár teljes kanapé kínálatunkat, ahol számtalan formatervezésű és kialakítású fekhellyel találkozhat.

Ennek a bútornak a házhoz szállításáról most mi gondoskodunk, de ha Ön emeletes házban lakik, és gond a házba való cipekedés, valamint a kanapé lakásban való összeszerelése, akkor kérjen szakértő munkatársainktól ajánlatot. Ráadásul bútorát oda helyezheti, ahol szeretné majd tartani és módjában áll kérdezni is kollégáinktól.