Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Az ágyneműtartós kárpitozott franciaágy megújult formatervezéssel

 Az ágyneműtartós kárpitozott franciaágy megújult formatervezéssel

Az ágyneműtartós kárpitozott franciaágy, ahogy az elnevezése is sugallja, több előnyös tulajdonsággal is rendelkezik. Már évtizedek óta a szolgálatunkban áll, hagyományos kialakításaival már nagyszüleink is találkoztak.

A kárpitozás mindig is egyfajta eleganciával párosult, a kárpitozott franciaágyak, rekamiék, fotelek tulajdonlását néhány száz évvel ezelőtt csak az előkelő társadalmi osztályok engedhették meg maguknak. Szerencsére ez ma már nem így van, így szinte bárkinek ott ékeskedhet egy szövetborítású bútordarab bármelyik helyiségében.

Franciaágyak különféle kialakításban

Az ideális választás biztosításához egyrészt szükség van egy, a napjainkban elérhető összes változatot bemutató webáruházra és ár-érték arányban elérhető franciaágyakra. Webáruházunk kárpitozott franciaágy kínálatamindkét szempontból tökéletes választás, ugyanis bútoraink magas minőséget képviselnek, mely szintén hozzájárul ahhoz, hogy számos törzsvásárlónk, visszatérő megrendelőink vannak.

Állandó és szezonális akcióink nem az alacsonyabb színvonalat jelentik, hanem a hozzájutást bútorainkhoz azok számára is, akik a magasabb árat nem minden esetben engedhetik meg maguknak.

Franciaágy kínálatunk különböző kategóriák szerint mutatja be a különféle formatervezéseket, és teszi ezt pénztárcabarát áron. Ezért, aki ellátogat oldalainkra, biztos lehet benne, hogy előbb-utóbb talál olyan összeállítást, amely megfelel saját maga vagy cége igényeinek.

 

Az ágyneműtartós kárpitozott franciaágy vonzó formatervezései

Kínálatunkban a millenium, a normál és a modern franciaágyak mellett külön kategóriát képviselnek a prémiumváltozatok és legújabb csoportunk, a 120 x 200 cm-es franciaágyak, amelyekre már szintén jelentős kereslet mutatkozik. Egy adott csoporton belül is találhatunk eltérő konstrukciókat, de ami igaz mindegyik bútorra, hogy kivétel nélkül valamennyi ágyneműtartós.

Nem is lehet ez másként manapság, amikor mindenkinek sok holmija van és a tárolás egy központi kérdés minden háztartásban. Igaz, hogy a franciaágyak esetében sok helyen nem történik meg mindennap a be- és kiágyazás, amely ágytakaróinknak is köszönhető, de a fekhelyek hatalmas ágyneműtartói ezernyi dolog elrejtésére alkalmasak. Kezdve a ruhaneműktől a különféle kiegészítőkig, a nem használt emlékektől a kacatokig, amiktől megválni senki nem akar. De szimplán csak különféle textilek, pokrócok, tartalék párnák és ágyneműk tárolását is szolgálhatja ez a kiegészítő.

A tenger hullámzását idézik…

Természetesen nem a fekhely kialakítása, hanem az egyik franciaágy elérhető kárpitborítása olyan, mintha a hullámok vonulatait elevenítené meg. Az akciós Kaszpi ágyneműtartós kárpitozott franciaágy erősített vázszerkezettel és különleges szövetborításokkal kapható jelenleg.

Minden egyes típusánál a fekhely lábrésze és a párnák borítása akár a Kaszpi-tenger látványát is idézheti, egyedi kialakítású. Az ágyneműtartós kárpitozott franciaágy kiegészítése a két darab, háttámlaként is használható párna, amely ajándékként jár a fekhelyhez.

A szezonális akció része az ingyenes házhozszállítás, így erről sem kell Önnek gondoskodnia. Azonban ha Ön társasházban él, és nincs, aki a kiválasztott helyiségbe bevigye az ágyat, majd a végső helyén összeszerelje, akkor kérheti cégünktől a házba való beszállítás és a helyszínen való összerakás szolgáltatását is, amelyet kollégáink készségesen elvégeznek. Így megfigyelheti a használat legfontosabb lépéseit, és kérdéseket is feltehet szakértő munkatársainknak. További részletekről tájékozódjon megadott elérhetőségünkön!