Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A kétszemélyes kihúzható kanapé sokrétű felhasználása

A kétszemélyes kihúzható kanapé sokrétű felhasználása

A kétszemélyes kihúzható kanapé nem csupán azért ideális választás, mert nagyon praktikus és kényelmes a kezelése. Sokkal inkább fontosabb az a tény, miszerint rendkívül szerteágazó a felhasználási köre, szinte bármely helyiségben megállja a helyét, és hagyományos nyitási módja miatt sokaknak a kedvence már évtizedek óta.

 

A minőségi kanapé kulcsfontosságú

Webáruházunk mindenféle formatervezésű kanapéval igyekszik a vásárlók igényeit kiszolgálni, így a kétszemélyes kihúzható kanapé mellett kinyitható és sarokkanapék is megtalálhatók. A lényeg, hogy aszerint kell mindig választani, hogy mi lesz az adott kanapé legfőbb felhasználási területe, melyek a család leggyakoribb szokásai, mikor és milyen körülmények mellett szeretnék használni a fekhelyet.

Nálunk csoportosítva találhatja meg a kanapékat, azaz megkülönböztetünk normál, modern és hagyományos kanapékat, melyek között találhatja meg a kihúzható változatot is. Mivel a technológiák és a mérnöki tervezés folyamatosan fejlődik, ezért megjelentek pár éve a kinyitható kanapék azért, hogy akik ezt a típusú bútort kimondottan alvásra szeretnék használni, megkapják a legergonomikusabb fekhelyet, hogy gerincük és alvásuk ne sérüljön.

Ezzel szemben a kihúzható kanapék azoknak a családoknak jelentenek ideális választást, akik a kanapét továbbra is eredendő rendeltetésének, azaz mint ülőalkalmatosság szeretnék igénybe venni, és csak másodlagos az alvás funkciójának szerepe. Ugyanis a kihúzható kanapék sorában a fekvés hosszirányú, így a teljes testfelület alatt két helyen egy kis bemélyedés tapintható. Az alvást ez nem befolyásolja, hiszen ezek a bútorok ugyanolyan kényelmesek, mégis inkább az vásárolja meg ezt, aki sokat szeretne ülni is rajta.

A kétszemélyes kihúzható kanapé

Ennek a bútorfajtának a különlegessége, hogy egy igazi multifunkcionális darab. Mint ahogy a Primus 1,6-os hagyományos kanapénk is, ezek mindegyike leginkább a nappalit fogja ékesíteni, hiszen kiválóan egyesíti az ülő- és fekvőbútorok tulajdonságait. Alvásra igazán akkor fogjuk használni, amikor pl. vendégségbe érkezik néhány barát vagy családtag, és szeretnék az éjszakát is nálunk tölteni. Időnkénti fekhelynek teljes mértékben megfelel, könnyű a kezelése, hiszen csak egy mozdulat kihúzni és becsukni, ráadásul, mint ahogy webáruházunk minden darabja, ez a kanapé is ágyneműtartós.

Ha a lakás nagy alapterületű, elképzelhető, hogy jó helye lesz egy ilyen kanapénak a nagy előszobában is, ahol szintén el lehet szállásolni időnként a vendégeket, ha már nem tudnak este hogyan hazajutni. Nagyon hasznos bútordarab a hagyományos kétszemélyes kihúzható kanapé a gyerekszobába is, kiegészítő bútorként. Egyrészt a szülők aludhatnak ott, ha valami miatt a gyerkőc nem tud elaludni, esetleg betegeskedik, másrészt iskolatársaknak is megoldás lehet, ha néha pizsamapartit vagy ottalvós bulit rendezünk nekik.

Nem csak magánszemélyeknek

A kétszemélyes kihúzható kanapé nagyon jól mutat vendégváró helyiségekben is, irodákban, művelődési intézményekben, orvosi rendelőkben, ahol az ülés komfortossága elsőrangú, így érdemes elgondolkodni azon, hogy céges környezetünket ne rendezzük-e be egy kissé személyesebb kisugárzású ülőalkalmatossággal.

Webáruházunk különféle kedvezményekkel kedveskedik nagyobb darabszámú megrendelés esetén is, így kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, ha több bútort tervez vásárolni. A Primus kanapénk jelenleg ingyenes házhoz szállítással beszerezhető, de ha ettől eltérő igénye van, akkor is bátran kérdezzen, biztosan találnak szakértő kollégáink megoldást az Ön egyedi igényére is.