Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Gyerekágy 1 éves kortól - avagy mikor váltsunk heverőre?

 Gyerekágy 1 éves kortól - avagy mikor váltsunk heverőre?

Egy újszülöttnek rengeteg mindent be kell szerezni, így a mindenki által ismert rácsos kiságyat is, amely megvédi az esetleges esésektől. Azonban kérdés, hogy aktuális lesz-e a gyerekágy 1 éves kortól, vagy várjunk még vele?

Amíg nem sokat mozog a baba, addig a rácsos ágy legfelső szintjét használjuk, utána pedig egyre lejjebb helyezzük a matracot, főleg, ha már megtanul állni is. Az, hogy mikor kezd el felállni és virgonckodni egy kisbaba, sok mindentől függ, és nincs egyértelmű, pontos korszak, amikor ez megtörténik. Ezért van olyan, akinél akár 2 éves korig is várhatunk a rácsos ágy lecserélésével, míg másoknál lehet, hogy ez már 1 éves kor táján bekövetkezik.

Melyik legyen a soron lévő fekhely a rácsos ágy után?

Amikor elérkezettnek látjuk az időt, hogy a rácsos ágy már nem maradhat, mert a gyerek kinőtte vagy olyan kreatív, hogy ki is mászik már belőle, akkor nincs mese, eggyel nagyobb kategóriát kell beszerezni, ezek pedig a heverők. Webáruházunk színes gyerekheverő kínálata megmutatja, melyek a lehetséges opciók, ha ilyen típusú fekhelyre szeretne Ön is váltani.

Választhat a különböző mértékben támlával felszerelt, akár körbetámlás gyerekágyak, valamint az ágyazható szivacsos gyerekkanapék között, amelyek a földre nyithatók ki, így abszolút nem veszélyesek, hiszen onnan már nem tud tovább esni a gyermek. Webáruházunk híres arról, hogy hihetetlen széles a szövetválasztéka. Nincs ez másképp a gyerekheverők esetében sem, ahol az ismert mesefigurák szereplői elevenednek meg a textileken.

A körbetámlás gyerekágy 1 éves kortól

Attól, hogy egy gyerkőc kinőtte a rácsos ágyat, még ugyanúgy le tud esni, sőt még nagyobb, iskolás gyerekekkel is előfordulhat az ilyesmi, hogy álmában véletlenül lefordul. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a támlákra, amelyek nem csupán a fej- és lábrésznél találhatók meg, hanem háttámlaként és leesésgátlóként is funkcionálnak. A körbetámlás gyerekheverőnk választható szövetekkel és ingyenes házhoz szállítással vonzza magához kisebb és nagyobb érdeklődőit.

Mivel ezek a fekhelyek körben védelemmel rendelkeznek és olyan a kinézetük, mint egy kuckó, ezért kutyaólnak is szokták hívni a gyerekek, de akár bunker is építhető belőle, ha le van takarva pokrócokkal. Ha már egy nagyobbacska gyerkőcnek vásárolunk ilyen ágyat, akkor célszerű a szövetborítást együtt kiválasztani, hadd érezze a gyerek, hogy olyan ágyat kap, amilyet ő szeretne és részt vesz ő is a döntéshozatalban.

 

Minden a gyerek kényelmét szolgálja

Ezeknek az ágyaknak az elülső részén lévő leesésgátló tetszőleges irányban helyezhető fel, így ezt is célszerű előre kitalálni, elképzelve azt a helyet, ahová majd kerül véglegesen az ágy. A körbetámlás fekhelyek egyik különleges változata, amikor két rövidebb méretű leesésgátlót teszünk fel, elöl és középen marad a hely, ahol ki- és bemászhat a gyerkőc.

A szöveteknél pedig lehetőség van arra, hogy a kedvenc mintával az egészet beborítsuk, de arra is, hogy a támlák más textillel legyenek fedve, mindez nulla százalékos felárral. Természetesen a támlák is vastagon szivaccsal borítottak, hogy védjék a gyermeket minden irányból.

Ahogy már minden kanapénk és heverőnk, úgy ezek az ágyak is ágyneműtartósak, így mód van rá, hogy eltegyük beágyazás után az ágyneműt, de akár játéktárolóként is szolgálhat ez a rész, hiszen a gyerekek imádnak pakolni és elrejteni dolgokat, kincseiket.

Ingyenes szállítási akciónk a körbetámlás gyerekheverő lakcímig való eljuttatását tartalmazza, de ha Önnek igénye van rá, hogy a házban az adott szintre és a végleges helyére is bevigyük bútorát, akkor lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, akik ismertetik Önnel a lehetőségeket.

Címkék : gyerekágy, matrac, heverő