Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A textilbőr hasznossága a mindennapi lakberendezésben

A textilbőr hasznossága a mindennapi lakberendezésben

A bútorok kárpitozásánál egyre többen választják a textilbőr anyagot, amely mögött nagyon is hathatós érv lakozik. Régebben, amikor mi dönthettük el egy-egy kanapé szövettípusát, választhattunk általában a bőr, a műbőr és a textil között. Azóta a fejlesztések a bútoripart is elérték, és a kutatók létrehozták a textilbőrt, amely valahol a valódi bőr és a műbőr között helyezkedik el.

Mikor válasszuk a textilbőrt?

A valódi bőr illatával semmi sem ér fel, de amikor nincs lehetőség valamiért igazi bőr kárpitozású bútorokkal berendezni a lakást, akkor más alternatíva után kell nézni. Korábban ilyenkor jött számításba a műbőr, amely sokkal strapabíróbb, mint valódi társa, de amikor a valóságban műbőr borítású bútorok vettek körül minket, bizony előfordult, hogy éreztük a szagát, amely nem mindenkinek kellemes.

A textilbőr valahol a műbőr és a valódi bőr között helyezkedik el, de a laikus szem sokszor észre sem veszi a különbséget, mármint a valódi bőr és a textilbőr között. Ránézésre és tapintásra is meglepő a hasonlóság, ami pedig a tartósságot és a teherbírást illeti, még le is körözi a textilbőr az igazi bőrt.

Webáruházunkban is választható számos ülőgarnitúra, franciaágy vagy akár sarokkanapé textilbőr borítással. Vannak olyan ülőgarnitúráink, amelyek felár nélkül csak néhány színben elérhetők, de mindig találni olyan kanapékat, ahol 0 Ft felárral több száz szövetből választhat Ön is, amelyek között különböző színű textilbőr típusok is megtalálhatók.

Sarokülő választható szövetekkel

Webáruházunkban a sarokülők közül jelenleg például a Caracas sarokkanapé választható különféle szövetekkel felár nélkül, így érdemes áttekinteni webáruházunk textilbőr kínálatát is és természetesen a teljes kanapé vagy franciaágy választékot is. Ebben Önt segíti a szövet- és bútorkeresőnk, ahol kiválaszthatja az Önnek tetsző színt, anyagot és mintát. A Caracas sarokülő extra szivacsos vagy gerincvédő zónával megerősített ortopéd rugós változatban kapható. Ez utóbbi teherbírása akár 120 kg is lehet.

Fontos szempont vásárlásnál, hogy mindig jó előre döntse el, milyen irányú legyen a kanapé, balos vagy jobbos, és ezt munkatársainkkal is egyeztesse le megrendelésekor. Nehogy az otthonában derüljön ki, hogy mégis felcserélte az irányokat, és nem illik sehová sem az új bútor. Ahogy minden kanapénk, a Caracas is ágyneműtartós, és kis helyigénye, magas minőségű kivitelezése, kedvező ára miatt népszerű vásárlóink körében.

Minden kanapéágyunkhoz, így a Caracas sarokülőhöz is jár ajándékba három, támlaként használatos nagypárna és két kispárna, melyek szövetét is Ön választhatja ki. A kanapé könnyen fekhellyé alakítható. Az ülőlap kihúzása után megtaláljuk az ágyneműtartót, a bukótámla lehajtásával pedig meg is van a kiágyazás és kész is a fekvőhely. Jelenleg ennek a bútornak a házhoz szállítása ingyenes, de vegye igénybe cégünk házba szállítási szolgáltatását is.

A textilbőr előnyei

A fentieken túl még számos más előnnyel is szembesülhetünk, ha a műbőrnek ezt az újgenerációs válfaját vásároljuk meg. A valódi bőrre emlékeztető felületén túl arról is nevezetes, hogy légáteresztő. Vannak, akik emiatt “lélegző anyagnak” vagy “ökotextilnek” is hívják. Ahogyan minden műbőr, a textilbőr is nagyon könnyen tisztítható, ezért ajánlott gyermekes családoknak vagy olyan helyre, ahol benti tartásra kisállatokat is nevelnek.

Ha netán valamilyen baleset történik, akkor egy vizes törlőronggyal gyorsan eltávolítható mindenféle szennyeződés. Az anyag kopásálló, és szinte bármilyen színben elérhető. Rugalmas, könnyen alakítható, emiatt ideális bármilyen ülőbútor borításának.