Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A kihúzható ágy sokoldalú felhasználása

A kihúzható ágy sokoldalú felhasználása

A kanapék használata során több megoldás is bevált már, mint amilyen például a kinyitható vagy kihúzható ágy. Bármelyik betölti szerepét, amennyiben olyan ülőgarnitúrára van szükségünk, amelyik esetenként vagy hosszú távon tartósan kell, hogy egyben fekvőhelyként is funkcionáljon.

A kinyitható vagy kihúzható ágy megvásárlására magánszemélyeknél általában akkor kerül sor, amikor új lakásba költözik valaki, és teljesen új bútorokkal szeretné körbevenni magát. Vagy amikor meg szeretné újítani a környezetét és le szeretné cserélni elhasználódott bútorát. De a kanapéágyak már egyre inkább részét képezik kisebb cégek, vállalkozások vagy akár panziók, hotelek berendezésének is.

Eligazodás a kanapét kínáló webáruházak között

Mint ahogy minden bútor beszerzésénél, a kanapéknál is számos szempontot kell mérlegelni. Ahhoz, hogy alaposan körbe tudjunk minden tényezőt járni, nagyon fontos, hogy egy kellően széles kínálattal rendelkező webshopban sétáljunk virtuálisan, ahol a vevőkkel való állandó kapcsolattartás is központi eleme a vásárlásnak.

Nonstop Bútor webáruházunk kihúzható ágy kínálata minden szempontból megfelel a fentieknek, így bátran lehet nézelődni a különböző kategóriákban, illetve nemrég megnyílt nyíregyházi bemutatótermünk lehetőséget biztosít rá, hogy Ön bármelyik fekhelyet élőben is kipróbálhassa.

Kinyitható vagy kihúzható ágy a jobb döntés?

A kanapéfajták kiválasztásánál a legfontosabb, amit számba kell venni, hogy mi lesz a legfőbb funkciója a bútordarabnak. Amennyiben egy magánszemély vagy család lakásába kerül, ki kell találni, hogy vendégágyként fog funkcionálni vagy pedig állandó fekhelye lesz valamelyik családtagnak.

Ha ez utóbbira esik a választás, akkor webáruházunk normál vagy modern kanapéi között érdemes szétnézni, amelyek egy mozdulattal kinyithatók este, és könnyen becsukhatók reggel, amikor már nincs szükség fekvőhely mivoltukra. Persze nyitva is lehet tartani, ha nem gond az ott lakóknak és vendéget sem várnak. Vagy ha ez a kanapéágy a hálószobában van elhelyezve, akkor franciaágyként is betölti szerepét, és állandóan kinyitott állapotában maradhat.

A hagyományos kihúzható ágy

Hagyományos kanapéink egyszerűen és gyorsan kihúzhatók. Mint ahogy a nevük is mutatja, ez az a fajta kanapé, amelyik már sok évtizede a köztudatban szerepel és mindenki ismeri. Ahol nem a mindennapi használat a cél, és főleg mint ülőalkalmatosság van rá szükség, ott ezt a típust ajánljuk. Ha mégis aludni szeretne rajta valaki, könnyen franciaággyá alakítható.

Választható szövetekkel megvásárolható Primus kanapénk nem hiába kapta a Primus elnevezést. Egy latin idézet is utal erre, amelyik úgy szól, hogy “Primus inter pares”, azaz “Első az egyenlők között”. Ez a hagyományos kanapéágy stílusos és dizájnos, ugyanakkor visszafogott, és magas minőségéhez képest megfelelő árral hívogatja potenciális vevőit.

 

Rugós változatban kapható, amely megerősített ortopéd rugókkal ellátott. Erre a masszív vázszerkezetre 5 év garanciát is biztosítunk, amely kiterjeszthető további 6 évre. A hozzá való szövetválaszték rendkívül széles, de a karfákhoz mindenképpen textilbőrt ajánlunk a könnyebb tisztíthatóság végett. A kanapéhoz jár két hatalmas, formára vágott szivacspárna, amelyek megtámasztják az előttük elhelyezkedő két még nagyobb díszpárnát.

 

Kialakítása miatt bármilyen lakásba, bármelyik helyiségbe javasoljuk, ugyanakkor praktikus és komfortos kiegészítője lehet panzióknak, intézményeknek, közösségi házaknak, orvosi rendelők várótermeinek. Ha további információra van szüksége, keressen minket elérhetőségeinken.