Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A legváltozatosabb bútordarab – a kanapé

A legváltozatosabb bútordarab – a kanapé

Bármilyen lakásba érkezünk az előszobából a nappaliba betérve, a kanapé az, melynek látványa rögtön a szemünk elé tárul, függetlenül a lakás méretétől. Hiszen a kanapé mindig szinte a lakás középpontja. Nagy hangsúly helyeződik a kiválasztására, azért is, mert ezerféle tevékenységre használjuk.

Nézzük meg a helyiség alaprajzát!

Egy új kanapé kiválasztásához az elsődleges szempont, hogy megvizsgáljuk azt a helyiséget, ahová helyezni szeretnénk. Ha ez egy kis méretű, netán csak egylégterű lakásban található, akkor a kanapénak is igazodnia kell a méretével a lehetőségekhez. Egy több szobából álló lakásban már más funkciót fog betölteni a kanapé, ahol pedig szinte táncolni lehet a nappaliban, annyi a hely, beszerezhetünk egy hatalmas, U-alakú változatot is.

 

Bármelyikre típusra is essen a választás, webáruházunk kanapé kínálata minden igényt kielégít mind formatervezésben, mind pedig szövetválasztékban, funkcióban és méretben. Kategóriákra bontott menüpontjai segítik a keresést, a kiválasztott termékre kattintva pedig részletes információkkal, képekkel, műszaki tartalommal ellátott tájékoztató áll rendelkezésre.

A funkcionalitás a következő szempont

Ha megvan a döntés, hogy mekkora lakásba és milyen helyiségbe kerüljön az a kanapé, akkor jöhet a következő kérdés: kik és mire fogják azt használni. Amennyiben ez a kanapé egyben fekvőhelyként is fog funkcionálni, akkor egy kinyitható vagy kihúzható fekvőhelyet kell vásárolni, amely bármikor maradéktalanul eleget tesz a nyugodt alvás feltételeinek. Webáruházunkban az összes kanapéágy ágyneműtartós, így mód van rá, hogy az ágynemű és egyéb textilek elpakolásra kerüljenek napközben.

A kinyitható és kihúzható fekhelyek között is számottevő különbségek találhatók. Nálunk, a Nonstop Bútornál a kanapékat normál, hagyományos és modern típusokra osztottuk, amely könnyebbséget jelent a választás során. Az adott kategórián belül további változatokra bukkanhatunk, amelyeket különböző szövetválasztékkal tudunk még változatosabbá tenni. Az adott fekhely kárpitjának kiválasztását a szövetkeresőnk is segíti, de minden egyes terméknél is külön szerepel, hogy mely szövetekből lehet választani. Bizonyos fajtáknál akár több száz textil is rendelkezésre áll.

Egy lakásban több kanapéágy is megfér egymás mellett

A kanapék nem csupán a nappali vagy hálószoba kedvenc bútorai, de kerülhet ilyen bútordarab gyerekszobába vagy vendégszobába is. Ha nem biztosak benne 100%-osan a tulajdonosok, hogy ott csak ülni fognak a látogatók, akkor mindenképpen érdemes egy kinyitható vagy kihúzható típust vásárolni, hiszen bármikor adódhat olyan körülmény, hogy a gyerkőcnél szeretne ott aludni az osztálytársa, vagy a családhoz hívott vendég megszáll éjszakára.

Ilyen kinyitható kanapéágy, amely egyben webáruházunk egyik kedvenc bútora is, a Noire kanapé választható szövetekkel. Ennek a kanapéágynak az a különlegessége, hogy kárpitja felemás, amely rendkívül egyedivé és ízlésessé varázsolja. Ráadásul mód van rá, hogy az ajándékba kapott négy párnából kettő is passzoljon hozzá színben. A két nagypárna háttámlaként, a két kisebb pedig karfa helyett oldaltámlaként szolgál.

Ha nincs, aki hazavigye a kanapét

Számos esetben előfordul, hogy a vásárlás napján mégsem ér rá az, akit megkértünk, segítsen a hazacipelésben. Ekkor sincs gond, ugyanis webáruházunk segítő és tapasztalt munkatársai ebben is partnerek és megmutatják a bútor használatát is. Egyeztessen kollégáinkkal, vegye igénybe házhoz és házba szállítási szolgáltatásunkat, így attól sem kell félnie, hogy bútorával az emeletre vagy a végső helyre való cipeléskor történik valami.