Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


A megosztó memóriahabos matrac

A megosztó memóriahabos matrac

A matractípusok közül egyiket sem övezi olyan, mondhatni mitikus rajongás és egyidejűleg egyfajta tiszteletet adó távolságtartás, mint amit a memóriahabos matrac megjelenése óta tapasztalhatunk. Egyedülálló süppedős kidolgozása sokak kedvence, ugyanakkor pont ez az a tulajdonsága, amely sokakat el is riaszt attól, hogy megvásárolják.

 

Az alvás vitathatatlan fontossága

Bármelyik matractípusra is essen a választás, abban mindenki egyetért, hogy az alvás kulcsfontosságú, mind a minőség, mind pedig a mennyiség tekintetében. Ugyanakkor fennáll egy paradoxon, mivel hiába tudja akár Ön is, hogy az alvás mennyire nélkülözhetetlen eleme életünknek, mégis az embereknek csak igen kis hányada gondoskodik arról, hogy tegyen is valamit az alvásának javítása érdekében.

Sokan sportolnak, hogy egészségesebbek legyenek, míg mások fogyókúrába kezdenek vagy elhagyják valamelyik ételfajtát, hogy a változatos étrenddel járuljanak hozzá egy kedvezőbb életmódhoz. De kevés azoknak a száma, akik eltűnődnek azon, hogy vajon megfelelő-e az az ágybetét, amelyet a fekvőhelyük magában rejt.

 

A rossz ágybetét következményei

Ha nem a test méreteihez és az alvási szokásainkhoz megfelelően választunk matracot, akkor nem lesz kielégítő az alvásunk. Ez kihat már a másnapunkra, amikor is fáradtan, enerváltan fogunk ébredni, egész nap ingerlékenyek leszünk. Ha ez az állapot állandósul, mivel nem váltunk másik matracra, akkor hosszú távon egészségügyi problémáknak nézünk elébe, úgy mint nyakfájás, fejfájás, hát-, derék- és gerincbántalmak, de akár a lábunk is fájhat. A fizikai tünetek mellett megjelenik az állandó szorongás, netán a depresszió, hiszen a nem minőségi alvás egyenlő a “nemalvással”, amely nem sok jót szül.

Érdemes tehát átgondolni, akár webáruházunk szakembereivel egyeztetni, hogy Önnek melyik az ideális ágybetétfajta. A legtöbb embernek a félkemény változatot javasolják, de sokan döntenek a memóriahabos változat mellett.

A memóriahabos matrac tulajdonságai

Webáruházunk is forgalmaz memóriahabos matracot, Memory Plus néven. A memory habszivacsos fekvőbetétekről elmondható, hogy rendkívül rugalmasak. Sokan élvezik azt az érzést, hogy szinte belesüppednek az ágyba, miközben a puha kialakítás segítségével a matrac felveszi az egész test áramvonalát. Ezért igaz a memory matracokra, hogy tökéletesen formakövetők, így biztosítják az egészséges alvás kialakulását hosszú távon is.

Van, akinek sok már a félkemény matrac. A Memory Plus nem nyomja el a vérkeringést, így reggel nem ébredünk megfeszült testtel, ízületekkel, izomzattal, amely az egész napunkra kihat. A matrac súlykorlátja 130 kg és hétzónás fekvőfelülettel rendelkezik.

 

Extrák járnak a memóriahabos matrac vásárlása mellé

Nonstop Bútor webáruházunk számtalan plusz lehetőséggel egészíti ki, ha Ön valamilyen matracot vásárol nálunk. Pl. ha nem tud dönteni két különböző matrac között, akkor biztosítjuk, hogy mindkettőt hazaviheti és az otthonában való kipróbálás után döntheti el, hogy melyik Önnek a megfelelőbb.

Másik extránk, hogy a matrac kétoldalas használatú, amely közül az egyik lágyabb felület. Ha Ön ismét nálunk szeretne vásárolni, akkor elhasználódott matrachuzatára a következőt 60% kedvezménnyel vásárolhatja meg. Memory Plus termékünkhöz 5 év garancia jár, alapanyagához pedig kiváló minőségű 50 kg/m3 sűrűségű memóriaszivacsot használunk.

Ez az ágybetét több különböző méretben elérhető, de ha Önnek egyedi méretre van szüksége, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal elérhetőségeink valamelyikén és kérjen árajánlatot. Viszont vegye figyelembe, hogy némelyik extra szolgáltatásunk ilyen esetben nem vehető igénybe.