Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Kis kanapék a modern lakások gyöngyszemei

Kis kanapék a modern lakások gyöngyszemei

A kis kanapék a legjobb választást nyújtják számos esetben. Méretükből adódóan szinte bárhol elférnek, és jó kiegészítésül szolgálnak bármilyen helyiségben egy magánlakásban, de akár egy irodában, váróteremben, vendéglátóipari egységben is. Könnyű súlyúak, így egyszerűen és gyorsan mobilizálhatók, ha mégsem találtuk meg még számukra a végleges helyet.

Kanapék csoportosítása kialakítás szerint

Nonstop Bútor webáruházunk kanapé kínálata bőven ad lehetőséget, hogy Ön is megtalálja akár magán-, akár üzleti célokra a megfelelő kisebb méretű kanapéját. A kétszemélyestől kezdve akár a négyszemélyes változatig, a kinyitható ágyaktól a kihúzhatókig számtalan variáció fellelhető nálunk. Ahhoz, hogy Ön is könnyebben és gyorsabban rátaláljon a minden szempontból kielégítő darabra, három fő csoportba kategorizáltuk a kanapékat.

Normál, modern és hagyományos kanapéink mindegyike kimagasló minőségű, különböző kárpitozással ellátott, ágyneműtartós darab. Ami a különbség bennük, hogy eltérő a formatervezésük, így a méretük és az árazásuk. Amelyik kategória megtetszik Önnek, arra érdemes rákattintani és kiválasztani a megfelelőt. Vannak olyan kanapék, amelyekhez a több száz szövetet tartalmazó szövetkeresőnk segíti a kárpitozás meghatározását, másokhoz ingyenes házhoz szállítás jár, és mindig van olyan kanapénk, amely az adott időszakban akciós, ezért időről időre érdemes visszatérni, és megtekinteni a változó kínálatot, árakat.

A kis kanapék szerteágazó világa

Amikor egy fiatal új lakásba költözik, akár egyedül, akár leendő párjával, az első bútordarab, amit meg szoktak venni, az egy kis kanapé, hiszen valószínűleg egy kis lakásban szeretnének minél praktikusabban elférni. A kanapé mindig is a legmultifunkcionálisabb bútor volt és lesz, hiszen nappal ülőgarnitúraként, éjjel pedig fekvőhelyként funkcionál.

A kis kanapék a legnépszerűbb darabok a bútorok világában, hiszen a nappalin kívül szükség van rájuk a gyerekszobában, vendégszobában, és nagyon jól jönnek akkor is, amikor gyorsan kell vásárolni egy ülőalkalmatosságot. Orvosi várók, művelődési házak közösségi terei mind otthont adnak ezeknek az egyszerű, de nagyszerű kis kanapéknak.

Vannak olyan típusok, amelyek kinyithatók, vannak, amelyek kihúzhatók. Van, amelyiknél nincs oldalt kartámla, de ezt helyettesíti két oldalsó párna. Általában minden kanapénkhoz jár ajándékba minimum kettő, de sok esetben négy párna is.

 

Szobai kis kanapék

Webáruházunk egyik leginkább közkedvelt darabja a Monterey kétszemélyes rugós kanapé. A kis kanapék sorában a legkompaktabb, valamint kinyitható és természetesen ágyneműtartós ez a kanapé is. A kis helyigénye mellett napjainkban az akciós ára is vonzó a hozzánk betérő látogatók körében.

A kinyitása rendkívül gyors és egyszerű, az ülőlap kihúzása után megtaláljuk alatta az ágyneműtartót, a bukótámla lehajtásával pedig meg is van az ágyazás. Az ágyneműtartó fehér kivitelű és szellőző kapszulákkal ellátott. Ez az akciós, igen kényelmes kanapénk jelenleg csak a megadott szövetkombinációkban kapható. Ehhez a kanapéhoz két nagyobb háttámla párna és két kisebb párna jár ajándékba.

Ez az ágytípus ortopéd rugós kivitelezésben kapható. Ha Ön most megrendeli, néhány hét múlva szállítható is. A fekvőfelülete praktikus akasztóvassal illeszthető egymásba, így szállítása és összeszerelése könnyebb, mint a nagyobb kanapék esetében. De ha mégis úgy gondolja, hogy nem megoldott Önöknél sem a házhoz szállítás, sem pedig az összeszerelés, akkor tapasztalt munkatársaink vállalják mindkettőt. A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön webáruházunkban, a honlapon megadott elérhetőségeken.