Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A 2 személyes kanapé a kislakások legideálisabb bútora

A 2 személyes kanapé a kislakások legideálisabb bútora

A 2 személyes kanapé tényleg az a bútordarab, amit ha valaki meglát, azonnal beleszeret, bármekkora is az a lakás. Persze nem kell azonnal megvenni, hiszen nem minden enteriőrbe illik bele, de elmondható, hogy az új lakásba költözők, illetve akik most kezdik önálló életüket egy garzonban, egy 2 személyes kanapé vásárlásával indulnak.

 

A 2 személyes kanapé is ágyneműtartós

Kanapét két esetben szoktak vásárolni. Az egyik, amikor új lakásba költözik az illető, egy egyszemélyes háztartásba, netán párjával kezdenek új életet. Ilyenkor még gyakran az fordul elő, hogy az ingatlanban nem rendelkeznek külön önálló hálószobával, és az egyterű nappali egyben a konyha és a hálószoba is. Ez ideális megoldás friss házasoknak és párkapcsolatban élőknek.

Webáruházunk kanapéi megfelelő megoldást kínálnak az ilyen helyzetekre. Típus szerint különböző kategóriába csoportosítottuk kanapéinkat, így Ön böngészhet a normál, modern és hagyományos kanapék között. Napjainkra már alapvető igény, hogy egy kanapé is rendelkezzen ágyneműtartóval, hiszen minden háztartás rengeteg holmit szeretne elpakolni, így minden kanapénk ágyneműtartós.

A legsokoldalúbb bútordarab

A 2 személyes kanapé sokoldalúsága abban rejlik, hogy nappal ülőgarnitúraként, éjjel pedig fekvőhelyként használható. Könnyen nyitható, csukható, így pár laza mozdulattal kialakítható az az elhelyezés, amelyre éppen igény van. A nappaliban tölti el az ember a legtöbb idejét, ha család is van, itt szoktak a legtöbbet beszélgetni, a gyerekek játszani, filmezni, a szülők pihenni. Bármelyik is a cél, a kanapé mindig a megfelelő elhelyezést biztosítja ezen feladatok számára.

Kínálatunk időről időre változik, így érdemes gyakran visszatérni webáruházunkba, hiszen lehet, hogy épp akkor fogjuk leakciózni az Ön bútorát vagy kínálunk hozzá ingyenes házhoz szállítást. Így van ez jelenleg az akciós Noir kanapéval, amely gyönyörű szövetkombinációjával is felhívja magára a figyelmet.

Formabontó mintázat

Választhatja az egyszínű változatot is, de emellett felkínálunk 4 másik típust is, amelyeknél a kanapé kárpitjának bizonyos része eltér a többitől. Ez adja ennek a bútordarabnak a különlegességét. Lehet, hogy sokak számára kissé formabontó, de mivel napjaink legtöbb kanapéjának szövete nem igazán extravagáns, a Noir kanapéval igyekszünk kilépni ebből a hagyományos és megszokott rendszerből.

Ehhez a kanapéhoz választható megerősített vázszerkezet és 5 év vázgarancia. Az ágybetét pedig extra szivacsos vagy erősített gerincvédő zónával ellátott ortopéd rugós kivitelezésben rendelhető hozzá. Két személy részére ideális választás. Ajándékba adunk hozzá két oldal párnát, amely karfaként is szolgál, mivel ezek a kanapék kar nélküliek. Valamint jár hozzá még két nagypárna is, amelyek háttámlaként szolgálnak.

Házhoz és házba szállítási szolgáltatások

Kanapéinkat általában elemeire bontva csomagoljuk, hogy minél könnyebben szállíthatók legyenek. De még így is gyakran előfordul, hogy liftes társasházakban nem férnek be a liftbe. Azonban ilyenkor sincs gond. Igényelje házhoz és házba szállítási szolgáltatásunkat elérhetőségeinken és így biztos lehet benne, hogy bútora épségben és összeszerelve a végleges helyére kerül.

Tapasztalt munkatársaink a lépcsőkön viszik fel a bútor egyes részeit és az Ön által kijelölt helyen rakják össze, üzemelik be. Így Önnek lehetősége van végignézni, hogy működik az adott kanapé, és felteheti kérdéseit is, ha felmerülnek. Ha netán bármi hibát fedezne fel, ilyenkor lehetőség van azt maradéktalanul orvosolni. Ne habozzon, bízza profi szakembereinkre megvásárolt bútorának hazaszállítását!