Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


Magasított ágy 140x200 cm-es méretben? Nálunk ez is kapható!

 Magasított ágy 140x200 cm-es méretben? Nálunk ez is kapható!

A nagyobb fekvőfelület egyre népszerűbb az ágyakat vásárlók körében, és újabban egyre többen keresik a magasított ágy 140x200 cm-es méretű változatát. A magasabb fekhely egy kitűnő találmány, hiszen segítségével számos probléma orvosolható korosztálytól függetlenül.

 

 A magasított fekhelyek előnyei

 

Nem kérdés, hogy elsősorban a derékbántalmakkal küszködőknek nyújt hihetetlen segítséget egy magasított ágy. A hagyományos ágyakat jól ismerjük, eléggé alacsonyra kell hajolni ahhoz, hogy leüljünk rájuk vagy felkeljünk róluk. Főleg az idősebb korosztálynak jelent ez nagy támogatást, hiszen kisebb erőfeszítéssel tudják elvégezni az alapvető mozgásokat napközben.

De bárki szembesülhet azzal a ténnyel, hogy van olyan időszak az életében, amikor segítségre szorul. Lehet ez egy baleset utáni rehabilitáció része, amikor is a lábadozás időszakában hallatlan előny egy ilyen ágy, de mozgássérültek számára is nagymértékben ajánlott.

Akik még nagyon fogják szeretni, azok a várandós kismamák. Hiszen már kb. a félidőtől kezdve nagymértékben megnő a testsúly, különösen ahol a baba tartózkodik, így rendkívül nehézkessé válik az alvás, a különböző pózok váltogatása, a mozgás, így a lefekvés és a felkelés is. Nem csoda, ha egy magasított ágy csökkenti a nehézségeket.

 

 

Magasított ágy 140x200 cm-es méretben

 

Webáruházunkban számos normál franciaággyal találkozhat, de ezenkívül megtalálhatók Millenium, Modern és Prémium franciaágyak is, így bőven van lehetősége válogatni annak, aki valami különlegeset szeretne. Franciaágyaink minden méretben elérhetők, így 140x200 cm-es nagyságban is. Ez a második legkisebb szélességű ágyméret, amely viszont nem mindenkinek javasolt.

Azt lehet mondani, hogy ez a méret magasított kivitelben leginkább egyszemélyes fekvőhelynek ajánlott, ahogy korábban említettük, a mozgást segítendő. Bárkinek, akinek szüksége van egy nem hagyományos magasságú ágyra, jól jön, ha maga mellé még tud pakolni párnákat, egyéb szükséges holmikat, amire szüksége lehet napközben vagy esténként.

Ha valaki két személy részére szeretne franciaágyat vásárolni 140x200 cm-es méretben, akkor csakis abban az esetben tegye, ha nagyon vékony termetűek a párjával, hiszen ha forgolódik az ember, vagy ha testesebb, egyáltalán nem fognak elférni ketten. Ha kicsi a helyiség, és emiatt gondolkodnak ebben a méretben, akkor érdemesebb egy kinyitható kanapét venni.

 Csak házba szállítási szolgáltatással rendelhető

 

Ez a magasított ágy 140x200 cm-es méretben, mint amilyen pl. a jelenleg akciós Senior magas fekhelyes franciaágy, egy igen termetes darab. A franciaágyak amúgy is nagy fizikai erőt igényelnek hazaszállításkor, de a magasított változatok, még ennél is monstrumabbak. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak addig gondolkodnak, hogy valamilyen segítséget szerezzenek, aki hazaszállítja nekik az ágyat.


Viszont ha egy házról van szó, be is kell cipelni azt a végső helyére, az adott helyiségbe, és talán az még nagyobb és nehezebb feladat. Nem beszélve arról, ha társasházba költözik az új bútor, ugyanis hiába van lift ma már a legtöbb esetben a tömbházakban, de nem egy magasított franciaágyra méretezték, így minden egyes darabját a lépcsőn kell felvinni.


Éppen ezért, valamint korábbi tapasztalatainkból kiindulva, ez a franciaágy csakis házba szállítási szolgáltatással rendelhető meg, melynek részleteiről kérjük érdeklődjön szakértő kollégáinknál. Azontúl, hogy mestereink beviszik Önnek bútorát a helyére, össze is szerelik, ezáltal Önnek alkalma nyílik, hogy saját szemével is lássa, vajon mindegyik elem megfelelő-e, nincs-e rajta bármilyen hiba. Ha mégis akadna, a helyszínen orvosolják a problémát