Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Egy sarok kanapéágy a leghasznosabb bútor a lakásban

Egy sarok kanapéágy a leghasznosabb bútor a lakásban

A sarok kanapéágy a fekvőhelyek sorában az a bútor, amelyről tényleg elmondható, hogy maximálisan ki van használva mindig minden tekintetben. Ha belépünk egy olyan helyiségbe, ahol találunk egy sarok kanapéágyat, akkor is látható, hogy mennyi funkcióval tudunk számolni egy ilyen bútor esetében.

 

Számtalan pozícióban a nappaliban

Ahogy az elnevezése is mutatja, sarok kanapéágy, azaz általában sarokba tervezzük. Vannak olyan beosztású helyiségek, ahol nem igazán mutat jó, vagy nem is fér el egy hagyományos kanapéágy. Viszont, ha van egy olyan sarok, amely nincs kellőképpen kihasználva, akkor az pont egy sarokgarnitúrára várt.

Ugyanakkor nevével ellentétben bizonyos esetekben jól nézhet ki akár máshol is az adott helyiségben, ha például olyan az elrendezés, hogy egy nappali részt leválaszt egy hálósaroktól vagy egy dolgozószobától.

Az “L-alakú” rész hosszanti szára térelválasztóként is szolgálhat. Ha még inkább hangsúlyossá akarjuk tenni ezt a funkciót, akkor emellé az oldal mellé tehetünk egy szekrényt is vagy könyvespolcot.

Sarok kanapéágy a hálóban vagy a gyerekszobában

Ha egy kisméretű hálószoba található az ingatlanban, és az elrendezése sem ad másra lehetőséget, akkor egy sarok kanapéágy a legjobb választás. Nonstop Bútor webáruházunk sarokkanapé kínálata bőven ad lehetőséget, hogy a leginkább nekünk és lakásunk elrendezésének megfelelő bútordarabot válasszuk ki. Napközben becsukva tartjuk és félrevonulhatunk időnként, ha jól esik a hálóba olvasni, ledőlni a kanapéra, estére viszont ki tudjuk nyitni és tökéletes ágyként lehet használni, nem megfeledkezve arról sem, hogy webáruházunkban minden kanapéágy ágyneműtartós.

Egy gyerekszobában mindig minden változik, és folyamatosan zajlik az élet. A bútoroknak is ehhez kell igazodniuk. Ha ágyként van szükség, akkor legyen ágy, ha jönnek a barátok, akkor lehessen többen is elférni rajta, ha pedig az egyik kispajtás ott is marad éjszakára, akkor elférjen még ő is rajta.

Nem beszélve arról, hogy egy gyerekszobában tudjuk csak igazán kihasználni az ágyneműtartó hasznosságát, hiszen végtelen mennyiségű kacatot el tudunk benne rejteni. Az a gyerek pedig, aki már rendet tud és szeretne tartani, különféle tárolókba rendezve pakolhat el az ágya alá.

Az ideális választás

Fontos, hogy mielőtt megvásárolja bútorát, mindenképpen döntse el, hogy milyen irányban legyen az “L-alakzat”, ugyanis munkatársaink így készítik el Önnek. Nehogy a hazaszállítás után derüljön ki, hogy mégsem fér el abban a formában a garnitúra. Ideális választás lehet az Ön számára például a Montreal sarokülő kanapéágy. Ez a sarokülő ortopédrugós kivitelben kapható, és kis helyigénye miatt igen népszerű webáruházunkban jelenleg.

Ha megtörtént az irány kiválasztása, hogy jobbos vagy balos legyen, akkor jöhet a szövetválasztás. Jellemzően a legtöbb kanapéágy esetében több száz szövetből lehet választani, a Montreal sarokkanapénál most öt összeállítás áll az Ön rendelkezésére, melynél vannak lehetőségek a színek kombinálására is, akár a párnák esetében. Ugyanis ajándékba adunk három darab támla nagypárnát és kettő darab kispárnát a sarokülőhöz.

Kérjük ne felejtse, hogy a házhozszállítás nem egyenlő azzal, hogy munkatársaink betegyék az Ön szobájába is a bútort. Ha ilyen igény is felmerülne, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, és kérje egyéb szolgáltatásunkat is, amikor szakértő kollégáink felviszik az adott emeletre a bútort, az adott helyiségbe, majd a kiválasztott végső helyére teszik.