Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


3 személyes kinyitható kanapé - mikor indokolt a vásárlása?

3 személyes kinyitható kanapé - mikor indokolt a vásárlása?

A 3 személyes kinyitható kanapé egy igazán méretes darab, nem gyakori vásárlási célpont, de mégis előfordul. Két dolog is lényeges szempont benne, az egyik az, hogy 3 személyes legyen, a másik pedig, hogy kinyitható legyen, tehát hárman tudjanak aludni rajta.

Ilyen kanapé nem sok van, hiszen ha valaki egy nagyobb kanapét szeretne beszerezni az otthonába, akkor általában az ülőfunkcióját helyezi előtérbe.

A sokoldalú, kinyitható kanapék

A Nonstop Bútor webáruházunk mindegyik kanapéja ágyazható. Szinte a legnépszerűbb termékek a kinyitható kanapék, hiszen amellett, hogy a nappalik fő bútorai, hálószobában fekhelyként, de bármelyik másik helyiségben vendégágyként is használhatók. Azonban van az a helyzet, amikor nem elegendő a 2 személyes kanapé, hanem szükség van a 3 személyes változatra.

Webáruházunk sarokülői között Ön is találhat olyan típust, amelyik 2 személyes társaihoz hasonlóan ágyazható, amikor pedig nem szeretne senki aludni rajta, a nappali díszévé válhat. Ezt általában úgy oldják meg, hogy az U-alakú sarokkanapét teszik ágyazhatóvá. Az U-alakú sarokülő pedig nem más, mintha két darab L-alakú sarokkanapét illesztettünk volna egymáshoz.

Mindhárom oldala felnyitható, ágyneműtartós, és kinyitva egy hatalmas fekvőfelületet kapunk, amelyen akár 3 személy is kényelmesen elfér. Napközben pedig, ha nincs más szerepe ennek a bútornak, becsukva ismét fő funkciójának szentelheti idejét ez az ágy, azaz jó néhányan ülhetnek rajta.

A 3 személyes kinyitható kanapé előnyei


Két esetben vásárol az ember egy gigantikus méretű kanapét. Az egyik az, ha nagyobb lakásba költözik, és a nappali is olyan hatalmas, hogy ki kell tölteni a teret egy szép és mutatós bútorral. A másik pedig, amikor megváltozik az élethelyzet abból a szempontból, hogy gyakoribbá válnak a családi vagy baráti összejövetelek, és le kell ültetni a népet egy kényelmes ülőgarnitúrára.

A 3 személyes kinyitható kanapé, ha az ülőfunkcióját nézzük, valójában 6 vagy akár 8 személyes, hiszen rengetegen le tudnak ülni rá, nem beszélve a gyerekekről. Rendkívül praktikus bútordarab, és U alakjához tökéletesen illeszkedik egy kisebb dohányzóasztal a középső részéhez.

Egy ilyen gyönyörű kanapé sok esetben a lakáson belül az egész család legfőbb igazodási pontjává válik, hiszen a kanapé körül mindig zajlik az élet, a nagy beszélgetések, közös tévézések, társasjátékozások, bulik elmaradhatatlan kelléke.

 Egy igazán különleges sarokülő


Webáruházunk Caracas U-alakú sarokülője egy igazán egyedülálló változat. Azontúl, hogy hatalmas tárolókapacitással rendelkezik a három különálló módon felnyitható ágyneműtartó révén, impozáns látványával méltán lesz minden helyiség központi eleme. Ha belépünk egy szobába, ahol egy ilyen Caracas bútor található, biztos, hogy egyből minden tekintet rá fog szegeződni.

Egy mozdulattal felnyithatók az oldalsó ágyneműtartók, és a középső ülőlap kihúzása után megtaláljuk alatta a harmadik ágyneműtartót. A hozzá tartozó bukótámla lehajtásával pedig meg is van a kiágyazás, létrejött a teljes ágyazható felület.

A fekvőrész hossza közel 3 méter, szélessége közel 1,5 méter, így hosszában elfér 2 ember, mellette pedig nem is egy, hanem akár két kisebb gyermek is, így akár 4 személyes fekvőhellyé is alakul egy pillanat alatt.

Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy mivel egy monstrum bútordarabról van szó, a házba, illetve konkrét lakásba, helyiségbe való szállítása és végső helyén való összeszerelése nem egy perc. Amennyiben Ön is szeretné, hogy szakértő kezek oldják meg ezeket a nehéz feladatokat, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, akik mindenben készséggel segítenek