Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


Mit tud a memóriahabos matrac 180x200 cm-es méretben?

A matrac, mint alvásunk legfőbb felelőse

A legtöbb ember, amikor azon kell töprengeni, hogy min kellene változtatni, felsorolja az étkezését, hogy többet kellene mozognia, le kellene fogynia és így tovább. Kevés azok száma, akik az alvásuk mikéntjén kezdenek el merengeni, és rájönnek, hogy lehetséges, hogy a régi, kiteknősödött vagy éppen nem megfelelő keménységű és zónázottságú matracuk a felelős jelenlegi egészségi helyzetükért.

Nonstop Bútor webáruházunk matrac kínálata pont ezt a fajta problémát igyekszik kiküszöbölni azáltal, hogy a lehető legváltozatosabb matrac kínálatot vonultatja fel, ezzel eleget téve mindenféle fogyasztói elvárásnak, kezdve a különféle ágybetét összetételtől, a különböző vastagságon át a teherbírásig, de még számtalan tényezőt lehetne felsorolni.

Egy nem személyre szabott matrac lehet a felelőse rövid távon az álmatlan éjszakáknak, a fáradt reggeleknek, a mindennapos fáradékonyságnak, ingerültségnek, hosszú távon pedig ezek folyományaként sokkal súlyosabb egészségügyi problémák alakulhatnak ki, nem beszélve a tartásban bekövetkező hibákról, reumatikus panaszokról. Az adott egyén magasságának, testsúlyának és alvási szokásainak megfelelő ágybetét kiválasztása a kulcsa az egészség talpra állításának.

A memóriahabos matrac 180x200 cm-es méretben

Bármelyik matracfajtára essen a választás, nagyon lényeges szempont, hogy lehetőség szerint megtörténjen a személyes kipróbálás. Egy ágykeretbe illesztve sokkal jobban meg tudjuk ítélni, hogy passzol-e az otthoni környezetbe, de ami a legfontosabb, hogy a megszokott ülési és alvási pózainkban fel kell mérni, hogy tökéletes-e. A 180x200-as méret ideális választás, hiszen az egy főre eső 90 cm-es szélesség még a nagyobb termetű embereknek is kényelmes elhelyezkedést biztosít.

Webáruházunk is kínál Memory Plus matracot, amelynek 18 cm-es vastagságából 3 cm-et tesz ki a nagy (50 kg/m3) sűrűségű memóriahab réteg. Ez azért is jelentős, mert nyomáskiegyenlítő tulajdonságának köszönhetően csökkenti a nyomást a test nyak, váll és derék tájékán. A memóriahabnak köszönhetően a matrac komfortos és oldalt fekvésre is alkalmas.

A Memory Plus matracnak mindkét oldala használható, a másik oldalára fordítva egy kemény, de rugalmas fekvőfelületet kapunk. A memóriahabos matrac kedvező tulajdonságai révén segít megelőzni a hát- és gerincbántalmak kialakulását, illetve, ha már kialakult, akkor segíti annak gyógyulását.

A legellentmondásosabb matractípus

Érdekes módon a legtöbb emberről elmondható, hogy vagy nagyon szereti a memóriahabos matracot, vagy nem igazán kedveli. Ez a süppedős fajta érzés nem mindenkinek jön be, ugyanakkor kijelenthetjük, hogy pont ennek köszönhető a testsúly egyenletes eloszlása és a gerinc kímélése.

Honlapunkon részletes információk olvashatók minden egyes típus tulajdonságairól. Azonban hozzá kell még ehhez tenni, hogy a memóriahab egy kevésbé szellőző matractípus, így aki nagyon izzadékony típus, az jobb lesz, ha inkább alaposabban átgondolja, hogy melyik termék mellett tegye le a voksát. Ha Ön is ebbe a típusba tartozik, akkor bátran vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik tanácsot adnak a választáshoz!