Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


Mikor jó választás a 180x200 ágykeret?

Mikor jó választás a 180x200 ágykeret?

Ahogy fekhelyek, úgy ágykeretek is széles választékban elérhetők, de a 180x200 ágykeret egy eléggé népszerű kategória. De ahhoz, hogy eljussunk a méret kiválasztásáig, először is el kell tudni döntenünk, hogy ágykeretet válasszunk-e vagy egy komplett fekhelyet? Hiszen ágykeret vásárlásánál szükség van még egyéb kiegészítőkre is, mint pl. az ágybetét, amely igen jelentős darab mind méretét, mind pedig fontosságát tekintve.

Felújítás vagy teljes ágycsere?

Elképzelhető az az élethelyzet is, amikor annyira szeretjük meglévő ágyunkat, hogy nem szeretnénk helyette újat venni. Viszont amikor úgy meghibásodik az ágykeret, hogy cserére szorul, akkor jön a fogas kérdés, hogy csak az ágykeret legyen cseredarab, vagy egy teljesen új ágyat szerezzünk be?

Néhány évtizede nagy divat volt a fa vagy fém ágykeret, és hozzá külön lehetett megvásárolni a matracot és egyéb kiegészítőket. Sokan továbbra is szeretnék külön elemekből összerakni a fekhelyüket, viszont annyi a változás, ami Nonstop Bútor webáruházunk ágykeretei esetében is tapasztalható, hogy ezek a keretek már kárpitozottak, ezáltal kifinomultságot, eleganciát sugároznak.

Az ágyneműtartó fontossága

Ma már nem lehet elképzelni fekvőhelyet ágyneműtartó nélkül. Régen a nappali kanapéi csak ülő funkciót szolgáltak, így nem lehetett aludni rajtuk, és ágyneműtartó sem volt bennük. Napjainkra ez már elképzelhetetlen, így szinte minden ágykeretünk ágyneműtartós és ívelt edzett farugós. Az oldal elemei, fejvégei és minden külső eleme vastag szivaccsal kárpitozott. A régebben divatos bútorlapos ágykeretekkel szemben a kárpitozás legfőbb előnye, hogy nem balesetveszélyes. Ha véletlenül nekimegyünk a sarkának, akkor sem fog fájdalmat okozni.

A 180x200 ágykeret is könnyen szállítható

Ágykereteink nagy előnye, hogy mivel elemeire, lapra szerelten szállíthatóak, ezért sokkal könnyebb akár egy emeletes házba is felvinni. Köztudomású, hogy a társasházak liftjeibe az esetek nagy részében nem férnek be a bútorok, ezért egyenként kell felvinni őket. Amennyiben Önnek segítségre van szüksége a házba szállításban is, akkor kérjen ajánlatot munkatársainktól.

Mint ahogy a legtöbb kárpitozott ágykeretünk, úgy a Dália ágykeret is ágyneműtartós, kárpitozott és farugós. Továbbá a rendelkezésre álló közkedvelt 180x200 ágykeret méret mellett elérhető a 160x200-as méret is. Mindkét modell megvásárolható erősített vázszerkezettel és 5 év vázgaranciával. Az ágykeret és fejvég különféle színekben érhető el, akár egyszínű vagy többszínű is lehet ez a csodás fekhely különféle textilbőr borításokkal.

Az ágykeret árába természetesen beletartozik az ágyrács és a hatalmas fejvég is, így Önnek csak a matracot kell még beszereznie, amihez az a jó hírünk, hogy ezt is megteheti nálunk, így mindenképpen tud a szállítási költségen spórolni.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Webáruházunkban időről időre bizonyos termékeinkhez kapcsolódnak akciók és ingyenes házhoz szállítás. Ha ez éppen nem igaz az Ön által kiszemelt termékre, és amennyiben több terméket vásárol, akkor kedvezőbb díjat számítunk fel erre a szolgáltatásra. Kérjük, bátran lépjen kapcsolatba ilyenkor munkatársainkkal és kérjen tőlük egyedi ajánlatot.

Fekhelyek esetében igen nehézkes a házba való becipelés és a bútor elhelyezése. Amennyiben igényli, lehetőség van, hogy nem csak házhoz, hanem házba is szállítsuk az Ön által megvásárolt bútort és a végleges helyére tegyük. Ha szeretné, bútorát a helyszínen össze is szereljük, így módja nyílik azt megtekinti, és ha netán bármi rendellenességet tapasztal, az a helyszínen orvosolható. Szakértő munkatársaink bemutatják a működés egyes lépéseit is.

Címkék : ágyazható, franciaágy